Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben şimdilik çıkıyorum april spor yapayım sonra ders çalışcam azıcık ders çalışcam diyince uykum geliyor ya psikolojiye bak ama çalışcam kaçmaz benden

ben şimdilik çıkıyorum april spor yapayım sonra ders çalışcam azıcık ders çalışcam diyince uykum geliyor ya psikolojiye bak ama çalışcam kaçmaz benden
canım bende çıkıyorum eşim geldi uğrayabilirsem uğrarım yine ...kolaylıklar dilerim o psikolijiyi düzelt çalışkan öğrenci grsrzz bye

sagol canm.. Carsamba olacakmis yine ertelendi ama kardesine gitti iki gunlugune kv.. Ben iyiyim biraz sislik kabizlik var az su icersem belli ediyor onu dengelemeye devam ediyorum bebiste iyi sanirim bu cuma gormeye gidicem tekrar fasulyemi:) degisiklik fiziksel olarak da var Ruhsal da :) silikon yaptirmisim gibi bi aci agri var goguste sinir oluyorum gece tuv.e kalkiyorum en az iki kere:) herseye sinirlenebiliyorum cok alingan oldum ooo daha sayarim valla ben:)

evet canm.bn citlattim gorumce bn gotururum bize dedi ustumden yuk kalkti valla

Bazen sevinmek gerekiyor benimde küçük kardeşlerim var hamur işi düşkünleri
Kilo vermeye başladığımdan beri böyleler

Dün
Kahvaltı: 11:00
2 dl tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 şekersiz çay

Öğle: 14:00
Patates salatası bir tabak
1 kornişon turşu
3 şekersiz çay

Ara: 15:00
Orta şekerli türk kahvesi

Akşam: 19:30
Bi kase tarhana çorbası
Bolca salata
Bi kase yoğurt

Bir elma bir portakal
45 dk leslie 3 mil

Kızlar kizmassaniz bişey diycem ben pazartesi günü tartilinca biraz psikolojim bozuluyor kg verememissem sanki o hafta bitmiş ve ben bir daha kg veremem gibi geliyor bide sanki 3 günüm tek varmış gibi geliyor 3 günde nasıl kg veririm psikolojisine giriyorum ve ters etki yapıyor beni bu konuda mazur görseniz olur mu

tamam canım benim için sorun değil aprile de soralım ama yinede görür zaten mesajı herkeste aynı olmayabiliyor tabi psikolojik olarak bu durum

afrodit tam psikolojik gitgelli dönemdsin ya küçük fasulyeden haber ver görünce bizede merak ederim ben

her derde devayızbiz
tam destek hur zayif vucutlar
sıkılma cnm benim az mutfakta işim var bitsin gelirim ben olmadı aç kanal dyi ulan istanbul başlıcak hiç sıkılmassın
Canim sen geldin ama ben esim grldinden yemekti anca geldim kusura bakma
canım bizlerde bol bol kopya çek biz çok da yemiyoruz az da önemli olan sağlık onu kaybetmeden kg vermeliyiz
Aynen benim istedigimde o canim bazilari okadar fena zayifliyorki yuzleri cokuyor
ben kilo mu yazdim ya canim gormedin mi 88kiloyum demistim ya yada ben anlamadim

Yok kuzum ben diyete pek takilmazdim simdi bu topik sayesinde bakiyorum ole ney konuda gordum hatirlamiyorum ama ismin ozaman ilgimi cekmisti ondan isimden hatirliyorum sadece
DAHA ÖNCEDE PAYLAŞMIŞTIM TEKRAR AYNI DERTTEN MUZDARİP OLARAK DİYORUM Kİ;
DİKKAT ;
......
Ogrencez
Diyetine bayildim ogunler cok ac kalmadan cok guzel zayiflarsin bolece
arada alıntıladığım mesajlar uçtu ya neyse april tüm sorulara cevap vermiş mazur görün bu sferlik benlik bir durum yoksa

Iyi aksamlarr gorsrz
Kimse yok herhalde neyse gidip leslie yapayım sonra da uyurum zaten iyi geceler herkese
ben geldim sen gittin sanirim

diyetlerde tursu onerilmiyormus canim bende bugun ogrendim

Kızlar ptesi günleri tartılınca motivasyonunu kaybeden başka arkadaşımız var mı ? Eğer çoğunluksa iptal edebiliriz bu uygulamayı...herkesten cvp bekliyorum

Kızlar ptesi günleri tartılınca motivasyonunu kaybeden başka arkadaşımız var mı ? Eğer çoğunluksa iptal edebiliriz bu uygulamayı...herkesten cvp bekliyorum
açıkcası ben hergün tartılıyorum nerdeyse bence bu uygulamayı duruma göre yapalım mesela başka istemeyen varsa onlar bildirim yapmasın diğerlri yapsın ama eğer artıda gelirlerse cuma ekstra spor cezaları olsun bir gün hem bu korkuyla kaçıramazlar dikkat ederler

Canım senin için dememiştim genel anlamda söyledim seni biliyorum sorun yok canım

Canım çoğunluk ne derse ona göre hareket ederiz isteyen söyler tabi herkesin kendi isteği

Tamam canım olur...

simdi normalde kilomuzu ne zaman solememiz gerekiyorki
canım benim ilk sayfada kilo bildirim günümüz perşembe olarak geçiyor aslında cuma istiyoruz gibi ama kaptan olmadan olmaz değiştiremeyiz neyse özet perşembe günü tartı günümüz güncel olarak zorunlu hallerde cuma öğlene kadar vakit var ama haber vermen gerek cuma bildirim yapacaksan yoksa olmaz bu perşembe bildirimini yapmayı unutma aç karnına

himm peki pazartesi gunu neden yaziyoruzki canim
Haftada bir yazilmiyormu normalde bilmedimden soruyorum faka basmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…