evet bende bayılıyorumayy o bizim reklamımız eşimle bayılıyoruz
canım bende çıkıyorum eşim geldi uğrayabilirsem uğrarım yine ...kolaylıklar dilerim o psikolijiyi düzelt çalışkan öğrenci grsrzz byeben şimdilik çıkıyorum april spor yapayım sonra ders çalışcam azıcıkders çalışcam diyince uykum geliyor ya psikolojiye bak ama çalışcam kaçmaz benden
sagol canm.. Carsamba olacakmis yine ertelendi ama kardesine gitti iki gunlugune kv.. Ben iyiyim biraz sislik kabizlik var az su icersem belli ediyor onu dengelemeye devam ediyorum bebiste iyi sanirim bu cuma gormeye gidicem tekrar fasulyemi:) degisiklik fiziksel olarak da var Ruhsal da :) silikon yaptirmisim gibi bi aci agri var goguste sinir oluyorum gece tuv.e kalkiyorum en az iki kere:) herseye sinirlenebiliyorum cok alingan oldum ooo daha sayarim valla ben:)geçmiş olsun canım.. İnşallah değerleri iyi olur ve ağrıları hafifler.. Rabbim dermansız hastalık vermesin..
Sen nasılsın? nasıl geçiyor günler canım.. var mı fark ettiğin değişiklikler?
evet canm.bn citlattim gorumce bn gotururum bize dedi ustumden yuk kalkti vallaevet canım tartı bile farkediyor fazla ya da eksk çıkabilirsin aynı tartı daha iyi yani alınca ona göre kaydedelim
anım çok geçmiş olsun kv ne iyi olmuş sana zor oluyordu böyle grümcene gitmesi daha mantıklı şu durumda zaten
iyi yapmışsın canım annene gitmekle eşinde inşallah kısa zamanda düzelir canım sen rahat ol hastalık bu acil şifalar dilerim
ay benim annemde yarın mantı yapcam diye tutturdu ya nelere hayır diyorum bir bilsenama durduramıyorum ben kardeşimde onu yap bunu yap gitse okula da kurtulsam az kaldı çarşambadan sonra rahatım yalnız insan kardeşi gidiyor diye sevinir mi utandım şimdi il dışında okuyorda üni kendisi
tamam canım benim için sorun değil aprile de soralım ama yinede görür zaten mesajıKızlar kizmassaniz bişey diycem ben pazartesi günü tartilinca biraz psikolojim bozuluyor kg verememissem sanki o hafta bitmiş ve ben bir daha kg veremem gibi geliyor bide sanki 3 günüm tek varmış gibi geliyor 3 günde nasıl kg veririm psikolojisine giriyorum ve ters etki yapıyor beni bu konuda mazur görseniz olur mu
afrodit tam psikolojik gitgelli dönemdsin yasagol canm.. Carsamba olacakmis yine ertelendi ama kardesine gitti iki gunlugune kv.. Ben iyiyim biraz sislik kabizlik var az su icersem belli ediyor onu dengelemeye devam ediyorum bebiste iyi sanirim bu cuma gormeye gidicem tekrar fasulyemi:) degisiklik fiziksel olarak da var Ruhsal da :) silikon yaptirmisim gibi bi aci agri var goguste sinir oluyorum gece tuv.e kalkiyorum en az iki kere:) herseye sinirlenebiliyorum cok alingan oldum ooo daha sayarim valla ben:)
evet canm.bn citlattim gorumce bn gotururum bize dedi ustumden yuk kalkti valla
Sağol canım anlayışın içintamam canım benim için sorun değil aprile de soralım ama yinede görür zaten mesajıherkeste aynı olmayabiliyor tabi psikolojik olarak bu durum
her derde devayızbiz
Canim sen geldin ama ben esim grldinden yemekti anca geldim kusura bakmasıkılma cnm benim az mutfakta işim var bitsin gelirim ben olmadı aç kanal dyi ulan istanbul başlıcak hiç sıkılmassın
Aynen benim istedigimde o canim bazilari okadar fena zayifliyorki yuzleri cokuyorcanım bizlerde bol bol kopya çekbiz çok da yemiyoruz az da önemli olan sağlık onu kaybetmeden kg vermeliyiz
ben kilo mu yazdim ya canim gormedin mi 88kiloyum demistim ya yada ben anlamadimNOT:bazı arkadaşlar neden acaba kg bildirimi yaptıda bugün ,diğerleri yapmadı ? hangi tarafta yanlışlık var ? menülerdede eksiklik var herkesi not alıyorum şimdi tek tek isim vermek istemiyorum ama lütfen arkadaşlar uğrayın buraya yada sebebini söyleyin
Yok kuzum ben diyete pek takilmazdim simdi bu topik sayesinde bakiyorum ole ney konuda gordum hatirlamiyorum ama ismin ozaman ilgimi cekmisti ondan isimden hatirliyorum sadeceİyiyim ne olsun
Esimi bekliyoruz
Sen beni hatirliyorum sanki demistin dimi :))
Bence diyet gunluklerinden hatirliyorsundur
Cunku bende seni görmus gibiyim
Evet canim aynen :)
Normalde hala daja kucuk gosterdigimi soylerler
Canim annenle mi yasiyordun sen
Erken anne olmussun galiba sende
Oglun vardi galiba, kac yasinda
OgrencezDAHA ÖNCEDE PAYLAŞMIŞTIM TEKRAR AYNI DERTTEN MUZDARİP OLARAK DİYORUM Kİ;
DİKKAT ;
......
Diyetine bayildim ogunler cok ac kalmadan cok guzel zayiflarsin boleceHmm hemen april kulagimizi cekmisken menumude yazayim
12 :00 1 simite yakin
6 zeytin
Domates , salatalik
3 gibi 1 hurma,5 badem
19:00 Aksam bi parca somon baligi
1 kuru patlican dolma
Salata
1 buyuk dilim t.bugday ekmegi yedim
2 lt su ictim
1 saat yurudum
Yanlislari olan bi menu oldu
Evde degildim, ve tum gun disaridaydik
Duzelttim aprilcim
arada alıntıladığım mesajlar uçtu ya neyse april tüm sorulara cevap vermiş mazur görün bu sferlik benlik bir durum yoksa
Iyi aksamlarr gorsrzben şimdilik çıkıyorum april spor yapayım sonra ders çalışcam azıcıkders çalışcam diyince uykum geliyor ya psikolojiye bak ama çalışcam kaçmaz benden
ben geldim sen gittin sanirimKimse yok herhalde neyse gidip leslie yapayım sonra da uyurum zaten iyi geceler herkese
diyetlerde tursu onerilmiyormus canim bende bugun ogrendimDün
Kahvaltı: 11:00
2 dl tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 şekersiz çay
Öğle: 14:00
Patates salatası bir tabak
1 kornişon turşu
3 şekersiz çay
Ara: 15:00
Orta şekerli türk kahvesi
Akşam: 19:30
Bi kase tarhana çorbası
Bolca salata
Bi kase yoğurt
Bir elma bir portakal
45 dk leslie 3 mil
açıkcası ben hergün tartılıyorum nerdeyse bence bu uygulamayı duruma göre yapalım mesela başka istemeyen varsa onlar bildirim yapmasın diğerlri yapsın ama eğer artıda gelirlerse cuma ekstra spor cezaları olsun bir günKızlar ptesi günleri tartılınca motivasyonunu kaybeden başka arkadaşımız var mı ? Eğer çoğunluksa iptal edebiliriz bu uygulamayı...herkesten cvp bekliyorum
Canım senin için dememiştim genel anlamda söyledim seni biliyorum sorun yok canımtam destek hur zayif vucutlar
Canim sen geldin ama ben esim grldinden yemekti anca geldim kusura bakma
Aynen benim istedigimde o canim bazilari okadar fena zayifliyorki yuzleri cokuyor
ben kilo mu yazdim ya canim gormedin mi 88kiloyum demistim ya yada ben anlamadim
Yok kuzum ben diyete pek takilmazdim simdi bu topik sayesinde bakiyorum ole ney konuda gordum hatirlamiyorum ama ismin ozaman ilgimi cekmisti ondan isimden hatirliyorum sadece
Ogrencez
Diyetine bayildim ogunler cok ac kalmadan cok guzel zayiflarsin bolece
Iyi aksamlarr gorsrz
ben geldim sen gittin sanirim
diyetlerde tursu onerilmiyormus canim bende bugun ogrendim
Canım çoğunluk ne derse ona göre hareket ederizaçıkcası ben hergün tartılıyorum nerdeyse bence bu uygulamayı duruma göre yapalım mesela başka istemeyen varsa onlar bildirim yapmasın diğerlri yapsın ama eğer artıda gelirlerse cuma ekstra spor cezaları olsun bir günhem bu korkuyla kaçıramazlar dikkat ederler
Tamam canım olur...Kızlar kizmassaniz bişey diycem ben pazartesi günü tartilinca biraz psikolojim bozuluyor kg verememissem sanki o hafta bitmiş ve ben bir daha kg veremem gibi geliyor bide sanki 3 günüm tek varmış gibi geliyor 3 günde nasıl kg veririm psikolojisine giriyorum ve ters etki yapıyor beni bu konuda mazur görseniz olur mu
canım benim ilk sayfada kilo bildirim günümüz perşembe olarak geçiyor aslında cuma istiyoruz gibi ama kaptan olmadan olmaz değiştiremeyizsimdi normalde kilomuzu ne zaman solememiz gerekiyorki
himm peki pazartesi gunu neden yaziyoruzki canimcanım benim ilk sayfada kilo bildirim günümüz perşembe olarak geçiyor aslında cuma istiyoruz gibi ama kaptan olmadan olmaz değiştiremeyizneyse özet perşembe günü tartı günümüz güncel olarak zorunlu hallerde cuma öğlene kadar vakit var ama haber vermen gerek cuma bildirim yapacaksan yoksa olmaz bu perşembe bildirimini yapmayı unutma aç karnına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?