Spor dışında menün çok güzel canım bayağı az yemissinGünaydın kızlar...
Dünkü menüm:
sabah(08:30) 1kk peynir, 1dlm ekmek, 1 limonlu çay
ara(11:00) 3 ceviz
öğle(12:30) 3 köfte, 1 kase yoğurt
akşam(20:00) 4 kaşık kuru fasulye, 1dlm ekmek
spor yok, 1,5 lt su.
Dün hava soğuktu.. spora gidememdim.. evde de üşendim vallhi..
Az yedim ama, spor yapmadığım için olsa gerek, çok bir açlık hissetmeden yedim akşam yemeğini.. normade sporun sonlarına doğru gelirken, midem gurul gurul yaparSpor dışında menün çok güzel canım bayağı az yemissin
gunaydinGünaydınn
neden spor aypmadin canimDünkü menüm
Sabah 07:30
Bir açma
Bir cay
Öğle 12:20
Bir kase çorba
Bir but ızgara
Bir kasik pirasa
İki dilim ekmek
Ara 16:30
İki galeta
Bir ufak süt
Akşam 19:00
Bir domates
Ara 21:30
İki salatalık
İki ltsu
Spor yok
hos geldin gunaydinGünaydın minnoslaaaaaaarrrr..
ben geldiiiiiimmmm..
bir gunluk bisey olmaz canim biraz fazla spor yapar duzene sokarsinDünkü listem
Sabah 8.30 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta
Ara nescafe 2 si biarada
Öğlen 13 .30 disaridaydim malesef tantuni dürüm yedim ama ekmeği ince ve yağsız
Ara biraz patlamış mısır
Akşam 19.00 nescafe 2 si biarada yarım çikolata
1.5 litre su Spor yok dün dışarıda olduğum için menu allak bullak oldu
hos bulduk canimyeni arkadaşlar gelmiiişşşşş hoşgelmişleeerrrrrr
@dagatesi hala yoğun musun tatlım kolay gelsin sanaaa
@ApriL_2007 nasılsın kuzum
@afrodit26 kv işini halletmene sevindim,hamilelik çok güzel bir süreç tadını çıkar canım , tiroidlerin ne oldu gösterdein mi
deadline kuzum kurtuldunmu artılardan..arkadaşın gitti mi sende mi hala
mlyt döndün mü annenlerden kilon ne alemde
@gunessel çok iyi gidiyorsun valla yaza kadar fıstık gibi olacaksın
@Michi okullar açıldı aman dikkat menülere
gercekten cok az yemisinGünaydın kızlar...
Dünkü menüm:
spor yok, 1,5 lt su.
caniiimmmm senu unutmuşum m..nasilsin.menu cok güzel. .Günaydın kızlar...
Dünkü menüm:
spor yok, 1,5 lt su.
patates kiZARtma mıydı. .Dunku menu 10 da bir dilim ekmek beyaz peynir 5 tane zeytin iki bardak cay iki catal helva
oglen12 gibi kahvaltiyi gec yaptimdan iki tane ceviz oglen yemek saatim ise saat 3 firinfa tavuk cok az aldim tavugu eriste iki kasik uc tane patates kucuk kase yogurt ekmek yok
aksama doru bir bardak sut ictim esim sabah geldiginde balik yedik ekmek cok az yedim ve malesef dayanamayip bir bardak kola ictim1.5 lt su spor 15 dak sadece egzersiz kendimi alistirmaya calisiyorum
Kolay hariç menü güzel canım evet spor a yavaş yavaş alışmak en iyisiDunku menu 10 da bir dilim ekmek beyaz peynir 5 tane zeytin iki bardak cay iki catal helva
oglen12 gibi kahvaltiyi gec yaptimdan iki tane ceviz oglen yemek saatim ise saat 3 firinfa tavuk cok az aldim tavugu eriste iki kasik uc tane patates kucuk kase yogurt ekmek yok
aksama doru bir bardak sut ictim esim sabah geldiginde balik yedik ekmek cok az yedim ve malesef dayanamayip bir bardak kola ictim1.5 lt su spor 15 dak sadece egzersiz kendimi alistirmaya calisiyorum
Yok kizarma degildi firindaki tavugun yanina buyuk dilimlerle kesip koymustum sadece oda onla pisticaniiimmmm senu unutmuşum m..nasilsin.menu cok güzel. .
patates kiZARtma mıydı. .
balik sabah mi yediniz
Eeee ben hic kalmiyorum ki boleKolay hariç menü güzel canım evet spor a yavaş yavaş alışmak en iyisi
Kalmiyorum derken canımEeee ben hic kalmiyorum ki bole
ispanyol hoşgeldin ya özledikGünaydın minnoslaaaaaaarrrr..
ben geldiiiiiimmmm..
ay kurtuldum aslında öyle sanıyordum bu bugün tartıldım yine 64 lerdeyim ben 1 kilo artı mı olur tartım mı bozuluyor bilemedimyeni arkadaşlar gelmiiişşşşş hoşgelmişleeerrrrrr
@dagatesi hala yoğun musun tatlım kolay gelsin sanaaa
@ApriL_2007 nasılsın kuzum
@afrodit26 kv işini halletmene sevindim,hamilelik çok güzel bir süreç tadını çıkar canım , tiroidlerin ne oldu gösterdein mi
deadline kuzum kurtuldunmu artılardan..arkadaşın gitti mi sende mi hala
mlyt döndün mü annenlerden kilon ne alemde
@gunessel çok iyi gidiyorsun valla yaza kadar fıstık gibi olacaksın
@Michi okullar açıldı aman dikkat menülere
ay bunu hiç bilmiyordum teşekkürler jasmineBu arada , ara öğünlerde yediğimiz cevizlerin yanına 1 elma yediğimizde, metabolizmamızın daha hızlı çalıştığını ve zayıflamaya yardımcı olduğunu biliyormuydunuz?
kız sen hiç uyumuyormusun sabah akşam buralardasın merak ettim uykusuz eleman mısın sen sabha nasıl balık yedin eşin gece mi çalışıyor aklımda sorular yığıldıAc kalmiyorum yazicaktim becerememisim
Günaydın canım.. Teşekkür ederim..caniiimmmm senu unutmuşum m..nasilsin.menu cok güzel. .
Aksam balik yedik canim esimle sabah balikla ne isim olur benimispanyol hoşgeldin ya özledik
ay kurtuldum aslında öyle sanıyordum bu bugün tartıldım yine 64 lerdeyim ben 1 kilo artı mı olur tartım mı bozuluyor bilemedimbirde şişlik var ya yine tuvalete çıkamadım ne zamandır onunda etkisi olabilir mi bilemedim ne detoksu yapacaksın bende yapayım kolay bulunabilir bişeylerse
ay bunu hiç bilmiyordum teşekkürler jasmine
kız sen hiç uyumuyormusun sabah akşam buralardasın merak ettim uykusuz eleman mısın sen sabha nasıl balık yedin eşin gece mi çalışıyor aklımda sorular yığıldı
bende diyorum kahvaltıda balık nasıl olur acaba tamam anladımAksam balik yedik canim esimle sabah balikla ne isim olur benim
Kesinlikle canım arada gel ki fazla kacmasinay evde patates kızartması köfteler falan sucuklu yumurta bu nasıl kahvaltı menüsü yahu kardeşim gidiyorum diye üniversitede aç kalıyor galiba bende dışarda okudum ama böyle saçma bir menü isteği görmedimöğlene mantı akşama fırında tavuk var pilavlı menüye gel ya nasıl tombik oluruz adlı çalışmayı yapıyoruz evde valla ben bugün bu kaza alanından sağ çıkarsam bana kocaman alkış lütfen arada gelip rapor vereyim bari de kendimi sorumlu hissedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?