Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

@delidivaneoldum arkadaşım hşgeldin öncelikle..
okuduğum kadarıyla eşinde bipolar bozukluk var ve mani döneminde..umarım en kısa sürede düzelir.. zaten mani atağı çok sık olmuyor. depresyon atakları daha sık olur.. bu dönemde yani manik atakta çok konuşur uyumaz sürekli cinsel çağrışımlar içeren konuşma ve hareketlerde bulunur sakın bunda dolayı onu suçlama ve üzülme.. bilinçaltı falan değil bu durum tamamen hastalığından dolayı.. ben psikiyatri stajı yaparken böyle birkaç hasta gördüm.. 45 yaşlarında bir bayan vardı mesela oğlunun arkadaşlarına bile asılmaya bile kalkmış yazık..kocası getirdi alın bunu yoksa elimden kaza çıkacak diye , kıkır kıkır gülüyordu kadın .. atağı geçince melek gibi bir kadın olmuştu..
neyse demem o ki sakın eş,ni söyledikleri ve yaptıklarından sorumlu tutma, tamamen hastaığın yarattığı bir durum..atağı geçince normale dönecek sen de çok üzülme canım

Günaydın kızlar...
Dünkü menüm:
sabah(08:30) 1kk peynir, 1dlm ekmek, 1 limonlu çay
ara(11:00) 3 ceviz
öğle(12:30) 3 köfte, 1 kase yoğurt
akşam(20:00) 4 kaşık kuru fasulye, 1dlm ekmek
spor yok, 1,5 lt su.
Dün hava soğuktu.. spora gidememdim.. evde de üşendim vallhi..

Bu arada , ara öğünlerde yediğimiz cevizlerin yanına 1 elma yediğimizde, metabolizmamızın daha hızlı çalıştığını ve zayıflamaya yardımcı olduğunu biliyormuydunuz?

Spor dışında menün çok güzel canım bayağı az yemissin

Spor dışında menün çok güzel canım bayağı az yemissin
Az yedim ama, spor yapmadığım için olsa gerek, çok bir açlık hissetmeden yedim akşam yemeğini.. normade sporun sonlarına doğru gelirken, midem gurul gurul yapar

gunaydin

neden spor aypmadin canim

Günaydın minnoslaaaaaaarrrr..
ben geldiiiiiimmmm..
hos geldin gunaydin

bir gunluk bisey olmaz canim biraz fazla spor yapar duzene sokarsin

hos bulduk canim

gercekten cok az yemisin

Dunku menu 10 da bir dilim ekmek beyaz peynir 5 tane zeytin iki bardak cay iki catal helva
oglen12 gibi kahvaltiyi gec yaptimdan iki tane ceviz oglen yemek saatim ise saat 3 firinfa tavuk cok az aldim tavugu eriste iki kasik uc tane patates kucuk kase yogurt ekmek yok
aksama doru bir bardak sut ictim esim sabah geldiginde balik yedik ekmek cok az yedim ve malesef dayanamayip bir bardak kola ictim 1.5 lt su spor 15 dak sadece egzersiz kendimi alistirmaya calisiyorum

caniiimmmm senu unutmuşum m..nasilsin.menu cok güzel. .
patates kiZARtma mıydı. .
balik sabah mi yediniz

Kolay hariç menü güzel canım evet spor a yavaş yavaş alışmak en iyisi

Günaydın minnoslaaaaaaarrrr..
ben geldiiiiiimmmm..
ispanyol hoşgeldin ya özledik

ay kurtuldum aslında öyle sanıyordum bu bugün tartıldım yine 64 lerdeyim ben 1 kilo artı mı olur tartım mı bozuluyor bilemedim birde şişlik var ya yine tuvalete çıkamadım ne zamandır onunda etkisi olabilir mi bilemedim ne detoksu yapacaksın bende yapayım kolay bulunabilir bişeylerse

Bu arada , ara öğünlerde yediğimiz cevizlerin yanına 1 elma yediğimizde, metabolizmamızın daha hızlı çalıştığını ve zayıflamaya yardımcı olduğunu biliyormuydunuz?
ay bunu hiç bilmiyordum teşekkürler jasmine

Ac kalmiyorum yazicaktim becerememisim
kız sen hiç uyumuyormusun sabah akşam buralardasın merak ettim uykusuz eleman mısın sen sabha nasıl balık yedin eşin gece mi çalışıyor aklımda sorular yığıldı

caniiimmmm senu unutmuşum m..nasilsin.menu cok güzel. .
Günaydın canım.. Teşekkür ederim..
Soğuk bir iş gününde, okula giden çocukların okulların tatil olmasını bekler gibi, belki işte tatil olur ümidiyle takılmaya devam ediyos .. tabi kendimizi kandırıyoruz ayrı
Senin de kardeşin gitti sanırım.. artık sahalara göndün desene

Aksam balik yedik canim esimle sabah balikla ne isim olur benim

ay evde patates kızartması köfteler falan sucuklu yumurta bu nasıl kahvaltı menüsü yahu kardeşim gidiyorum diye üniversitede aç kalıyor galiba bende dışarda okudum ama böyle saçma bir menü isteği görmedim öğlene mantı akşama fırında tavuk var pilavlı menüye gel ya nasıl tombik oluruz adlı çalışmayı yapıyoruz evde valla ben bugün bu kaza alanından sağ çıkarsam bana kocaman alkış lütfen arada gelip rapor vereyim bari de kendimi sorumlu hissedeyim

Kesinlikle canım arada gel ki fazla kacmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…