bende diyorum kahvaltıda balık nasıl olur acaba tamam anladım
alıştır canım ya yavaş kısa videolarla başla evde yaparsın yarım saat en fazla bende üşeniyordum ama inin çok iyi oluyor sporsu sporada alisaydim iyiydi ama ruyamda tartiliyorum 99 kilo cikiyorum aglayip duruyorum simdi ben ne yapicam diye
rapor veriyorum herşey yolunda kahvaltı furyasından kazasızca kurtuldum kendime lor peynirli omlet yaptım 1.5 yumurtaylaKesinlikle canım arada gel ki fazla kacmasin
Süper sin canım bahsettiğin kahvaltı ya dayanabilmek çok zor 2dilim de görmezden gelelim artıkrapor veriyorum herşey yolunda kahvaltı furyasından kazasızca kurtuldum kendime lor peynirli omlet yaptım 1.5 yumurtayla1.5 dilim çavdar ekmeği domates maydonoz tamam itiraf ediyorum 2 ince minik patates yedim ondan bişey olur mu ki
ya yemiyordum aslında ama böyle ordan bağırıyordu bana sabotaj yaptılarSüper sin canım bahsettiğin kahvaltı ya dayanabilmek çok zor 2dilim de görmezden gelelim artık
Kahvaltı gitti kaldı öğlen ve akşamya yemiyordum aslında ama böyle ordan bağırıyordu bana sabotaj yaptılarneyse kardşim yarın gdiyor böylece sabotajlardan kurtulucam
Bende listedeyim de yapınca o gün yaptım mi diyorduklesie grubuna katılan kızlar yarın başlıyor ona göre hergün en az 1 mil pazar günü tatil hadi bakalım pes etmek yoklistede yapınca isminizin olduğu listeyi alıntılayıp artı koyuyoruz ismimizin yanına
evet listeyi alfabetk sıraya göre üçe böldüler canım sen 3. listedesin sanırım yapınca senden önce kendisine artı koyan arkadaşa dikkat et onun mesajı alıntılayıp kendi adına artı koy ki onların artıları kaybolmasınBende listedeyim de yapınca o gün yaptım mi diyorduk
Of ya buradaki kg yüzdesini halledemeden leslie grubunda ne yapcam ben yaaaaevet listeyi alfabetk sıraya göre üçe böldüler canım sen 3. listedesin sanırım yapınca senden önce kendisine artı koyan arkadaşa dikkat et onun mesajı alıntılayıp kendi adına artı koy ki onların artıları kaybolmasınbirde o listede quote yazılarını sil alıntılayınca başta ve sonda olanları zamanla alışırsın
kız sıkıntı değil iki dklık iş bir kez öğrensen herşey çok kolay quoteleri silince mesajı sen yamışsın gibi oluyor sadece onları silceksin listeye cevaplaya basıp artı koyup paylaşacaksın bu kadarOf ya buradaki kg yüzdesini halledemeden leslie grubunda ne yapcam ben yaaaa
Hiiiiiiiii anlamış sayıyorum kendimikız sıkıntı değil iki dklık iş bir kez öğrensen herşey çok kolay quoteleri silince mesajı sen yamışsın gibi oluyor sadece onları silceksin listeye cevaplaya basıp artı koyup paylaşacaksın bu kadar
sen leslieyi yapta artı kolay ya takıldığın şeye bakHiiiiiiiii anlamış sayıyorum kendimi
Çok sağol canım yasen leslieyi yapta artı kolay ya takıldığın şeye bakalıştırma yaparız deneriz
canım burası katılmak istiyorsan bugün son gün bende katılmak istiyorum yazman yeterleslie konusunun link ini atar mısınız kızlar? ben de bir bakem... bu aralaar dah da çok zayıflamak istiyorum ve bunun bol sporlu bir yoldan geçmesi gerekiyor sanıırm...
Menü su spor hepsi tam olmuş canımSelamm
Dünkü menüm
sabah 07:30
1 dilim çavdar ekmeği
sucuklu yumurta az bir şey
Öğle: 13:00
1 kepçe çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği
Ara 17:00
1 kase yogurt pul biberli
Akşam 18:30
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Su:3 lt
spor leslie 3 mile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?