Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

su sporada alisaydim iyiydi ama ruyamda tartiliyorum 99 kilo cikiyorum aglayip duruyorum simdi ben ne yapicam diye
alıştır canım ya yavaş kısa videolarla başla evde yaparsın yarım saat en fazla bende üşeniyordum ama inin çok iyi oluyor spor leslie var sende ondan yap 1 mil olan videosundan 20 dk sürüyor en fazla

Süper sin canım bahsettiğin kahvaltı ya dayanabilmek çok zor 2dilim de görmezden gelelim artık

lesie grubuna katılan kızlar yarın başlıyor ona göre hergün en az 1 mil pazar günü tatil hadi bakalım pes etmek yok listede yapınca isminizin olduğu listeyi alıntılayıp artı koyuyoruz ismimizin yanına

Bende listedeyim de yapınca o gün yaptım mi diyorduk

Bende listedeyim de yapınca o gün yaptım mi diyorduk
evet listeyi alfabetk sıraya göre üçe böldüler canım sen 3. listedesin sanırım yapınca senden önce kendisine artı koyan arkadaşa dikkat et onun mesajı alıntılayıp kendi adına artı koy ki onların artıları kaybolmasın birde o listede quote yazılarını sil alıntılayınca başta ve sonda olanları zamanla alışırsın

Of ya buradaki kg yüzdesini halledemeden leslie grubunda ne yapcam ben yaaaa

Of ya buradaki kg yüzdesini halledemeden leslie grubunda ne yapcam ben yaaaa
kız sıkıntı değil iki dklık iş bir kez öğrensen herşey çok kolay quoteleri silince mesajı sen yamışsın gibi oluyor sadece onları silceksin listeye cevaplaya basıp artı koyup paylaşacaksın bu kadar

Hiiiiiiiii anlamış sayıyorum kendimi

leslie konusunun link ini atar mısınız kızlar? ben de bir bakem... bu aralaar dah da çok zayıflamak istiyorum ve bunun bol sporlu bir yoldan geçmesi gerekiyor sanıırm...

Selamm
Dünkü menüm
sabah 07:30
1 dilim çavdar ekmeği
sucuklu yumurta az bir şey

Öğle: 13:00
1 kepçe çorba
5 yemek kaşığı sebze yemeği

Ara 17:00
1 kase yogurt pul biberli

Akşam 18:30
6 yemek kaşığı sebze yemeği
bol salata
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

Su:3 lt
spor leslie 3 mile

Menü su spor hepsi tam olmuş canım
Sen Yoğurtlu kürün faydasını gördün mü

selam kızlar hala spor yapacam diye dolanıyorum bir yapamadım yapıp gelcem bir before after fotosu gelsin benden size hadi bakalım ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…