Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bi de bunları ne kadar sürede yapmışlar acaba? ben onu da merak ediyorum..
Bu aralar kilo konusunda çok mutsuzum kızlar.. moral dip noktalarda..
bi makine olsa, içine girsek ve çıktığımızda fıstık gibi olsak..

En az bir senede vermişlerdir canım , bende zorlanıyorum bazen hızlı bitmeyecek bu süreç biliyorum ya daralıyorum ama sabır canım sabır bende hepp derim ki bi uyusam sabah uyandığımda zayıf kalksam ne olur ama olmuyor

1 sene de az değil hani.. pifff...
ama sonuçlar mikemmelll...

alıştır canım ya yavaş kısa videolarla başla evde yaparsın yarım saat en fazla bende üşeniyordum ama inin çok iyi oluyor spor leslie var sende ondan yap 1 mil olan videosundan 20 dk sürüyor en fazla
Dak deilde yapmakta zorlaniyorum malesef okadar vucudum hamtallasmiski

o zman bir dahaki paylaşımım bir başarı hikayes olacak ne kadar sürede vermiş falan da olsun bari bulursam

evet ya çok iyi olurdu ama çabalamadan olmuyor bunu anladım pes etmemeliyiz

% 100 detoks diye geciyor canim..sabah 1dilim ekmrk yumurta peynir domates fln kahvaltı yapiyosun..sonra iki saatte bir ayran corbasi iciyorsun..corbada sunlar var 4 kadik nohut 4 kadik metcimek 4 kasik bulgur 2 salatalık ve ayran..ben daha once yapmistim 1,5 kilo fln gidiyor
hahhaaaa gel tatil geeeelll
Aksam balik yedik canim esimle sabah balikla ne isim olur benim
ama oraya sabah esim geldi balik yedik yazmisdin
ahhh zaten onlar cikariyor bizi yoldan..

Canim corbanin yapılışını verebilir misin bide 2 saatte bir ne kadar yiycez ay cok sordum sanırım

Sabah mahmurlugunun kurbani olmusum

jasmine sana gelsin canım 1.5 yılda bu hale gelmiş bahar 2012- yaz 2014 kaynak tumblr.com kaymağı yazalım sıkıntı olmasın 40 45 kilo vermiş canım 90 100 ıbs ona denk geliyor 1 ıbs=0.45 kg

açıklaması aynen şu şekilde :
Spring 2012 - Summer 2014
(between 90-100lbs lost)

I know that the most obvious change is my weight loss. But I have come to realize that the most important change that occurred in my life between these two time periods was the mental change. And you can honestly see it on my face. The three things I always reminded myself of:

What you think, you become.
Wether you think you can or cannot, you are right.
And, If you change your mind, you can change your life.

And I did:)

özet olarak anlattığı herşeyin kafada bittiği yani pes etmek umutsuzluğa kapılmak yok son 3 sıra favorim
ne düşünürsen onu yaparsın
ister yapacağını ister yapamayacağını düşün haklısın
ve eğer düşüncelerini değiştirsen hayatını da değiştiririsin

Menü su spor hepsi tam olmuş canım
Sen Yoğurtlu kürün faydasını gördün mü

İştahımı iyice kesiyor doğrusu

Ayy bende yapmıştım onu bendende 2 kilo gitmişti tam olarak uymamama rağmen
Bu haftasonu üşenmezsem yaparım inşallah

AYRAN DETOKSU

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.
Kolay gelsin:) (çiğdemce lezzetler)

canım terif bu ben denemedim ama ayda 1 kezden fazla önermiyorlar hatta bence 2 gün fazla bence 1 gün dene faydasını görürsen 2 hafta sonra yine bir gün dene yani yine ayda 1 kez yapmışsın gibi
Bunun tarifini istiyorum lutfeeen ve ne kadar yiycez

Çok teşekkür ederim canım

ispanyolcum hoşgeldin özlettin kendini canım iyi diyelim iyi olsun hava buzzz dondum şimdi eve geldim.Bugünde bir boyun ağrısı sonrası hafif bir boyun tutulması sonucunda yaşamaya devam iştee
canımmmm senin verdiğn o detoks varya ben bütün gün onları yesem doyarım ben bundan daha az yiyom sanki yaw.Ama denenecek not edildi saolasın...Hee bu arada kardeşin gitmiş artık daha çok dikkat edrsin yediklerine bu açıdan sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…