En az bir senede vermişlerdir canım , bende zorlanıyorum bazen hızlı bitmeyecek bu süreç biliyorum ya daralıyorum ama sabır canım sabırbi de bunları ne kadar sürede yapmışlar acaba? ben onu da merak ediyorum..
Bu aralar kilo konusunda çok mutsuzum kızlar..moral dip noktalarda..
bi makine olsa, içine girsek ve çıktığımızda fıstık gibi olsak..
1 sene de az değil hani.. pifff...En az bir senede vermişlerdir canım , bende zorlanıyorum bazen hızlı bitmeyecek bu süreç biliyorum ya daralıyorum ama sabır canım sabırbende hepp derim ki bi uyusam sabah uyandığımda zayıf kalksam ne olur ama olmuyor
Değer yani1 sene de az değil hani.. pifff...
ama sonuçlar mikemmelll...
Dak deilde yapmakta zorlaniyorum malesef okadar vucudum hamtallasmiskialıştır canım ya yavaş kısa videolarla başla evde yaparsın yarım saat en fazla bende üşeniyordum ama inin çok iyi oluyor sporleslie var sende ondan yap 1 mil olan videosundan 20 dk sürüyor en fazla
o zman bir dahaki paylaşımım bir başarı hikayes olacak ne kadar sürede vermiş falan da olsun bari bulursambi de bunları ne kadar sürede yapmışlar acaba? ben onu da merak ediyorum..
Bu aralar kilo konusunda çok mutsuzum kızlar..moral dip noktalarda..
bi makine olsa, içine girsek ve çıktığımızda fıstık gibi olsak..
evet ya çok iyi olurdu ama çabalamadan olmuyor bunu anladım pes etmemeliyizEn az bir senede vermişlerdir canım , bende zorlanıyorum bazen hızlı bitmeyecek bu süreç biliyorum ya daralıyorum ama sabır canım sabırbende hepp derim ki bi uyusam sabah uyandığımda zayıf kalksam ne olur ama olmuyor
% 100 detoks diye geciyor canim..sabah 1dilim ekmrk yumurta peynir domates fln kahvaltı yapiyosun..sonra iki saatte bir ayran corbasi iciyorsun..corbada sunlar var 4 kadik nohut 4 kadik metcimek 4 kasik bulgur 2 salatalık ve ayran..ben daha once yapmistim 1,5 kilo fln gidiyorispanyol hoşgeldin ya özledik
ay kurtuldum aslında öyle sanıyordum bu bugün tartıldım yine 64 lerdeyim ben 1 kilo artı mı olur tartım mı bozuluyor bilemedimbirde şişlik var ya yine tuvalete çıkamadım ne zamandır onunda etkisi olabilir mi bilemedim ne detoksu yapacaksın bende yapayım kolay bulunabilir bişeylerse
ay bunu hiç bilmiyordum teşekkürler jasmine
kız sen hiç uyumuyormusun sabah akşam buralardasın merak ettim uykusuz eleman mısın sen sabha nasıl balık yedin eşin gece mi çalışıyor aklımda sorular yığıldı
hahhaaaa gel tatil geeeelllGünaydın canım.. Teşekkür ederim..
Soğuk bir iş gününde, okula giden çocukların okulların tatil olmasını bekler gibi, belki işte tatil olur ümidiyle takılmaya devam ediyos .. tabi kendimizi kandırıyoruz ayrı
Senin de kardeşin gitti sanırım.. artık sahalara göndün desene
ama oraya sabah esim geldi balik yedik yazmisdinAksam balik yedik canim esimle sabah balikla ne isim olur benim
ahhh zaten onlar cikariyor bizi yoldan..ay evde patates kızartması köfteler falan sucuklu yumurta bu nasıl kahvaltı menüsü yahu kardeşim gidiyorum diye üniversitede aç kalıyor galiba bende dışarda okudum ama böyle saçma bir menü isteği görmedimöğlene mantı akşama fırında tavuk var pilavlı menüye gel ya nasıl tombik oluruz adlı çalışmayı yapıyoruz evde valla ben bugün bu kaza alanından sağ çıkarsam bana kocaman alkış lütfen arada gelip rapor vereyim bari de kendimi sorumlu hissedeyim
Canim corbanin yapılışını verebilir misin bide 2 saatte bir ne kadar yiycez ay cok sordum sanırım% 100 detoks diye geciyor canim..sabah 1dilim ekmrk yumurta peynir domates fln kahvaltı yapiyosun..sonra iki saatte bir ayran corbasi iciyorsun..corbada sunlar var 4 kadik nohut 4 kadik metcimek 4 kasik bulgur 2 salatalık ve ayran..ben daha once yapmistim 1,5 kilo fln gidiyor
hahhaaaa gel tatil geeeelll
ama oraya sabah esim geldi balik yedik yazmisdin
ahhh zaten onlar cikariyor bizi yoldan..
Sabah mahmurlugunun kurbani olmusum% 100 detoks diye geciyor canim..sabah 1dilim ekmrk yumurta peynir domates fln kahvaltı yapiyosun..sonra iki saatte bir ayran corbasi iciyorsun..corbada sunlar var 4 kadik nohut 4 kadik metcimek 4 kasik bulgur 2 salatalık ve ayran..ben daha once yapmistim 1,5 kilo fln gidiyor
Menü su spor hepsi tam olmuş canım
Sen Yoğurtlu kürün faydasını gördün mü
% 100 detoks diye geciyor canim..sabah 1dilim ekmrk yumurta peynir domates fln kahvaltı yapiyosun..sonra iki saatte bir ayran corbasi iciyorsun..corbada sunlar var 4 kadik nohut 4 kadik metcimek 4 kasik bulgur 2 salatalık ve ayran..ben daha once yapmistim 1,5 kilo fln gidiyor
bu detoksu duymuştum bende duruma bakayım en azından kahvaltı var denenebilirİştahımı iyice kesiyor doğrusu
Ayy bende yapmıştım onu bendende 2 kilo gitmişti tam olarak uymamama rağmen
Bu haftasonu üşenmezsem yaparım inşallah
Bunun tarifini istiyorum lutfeeen ve ne kadar yiycezİştahımı iyice kesiyor doğrusu
Ayy bende yapmıştım onu bendende 2 kilo gitmişti tam olarak uymamama rağmen
Bu haftasonu üşenmezsem yaparım inşallah
Bunun tarifini istiyorum lutfeeen ve ne kadar yiycez
Çok teşekkür ederim canımAYRAN DETOKSU
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.
Kolay gelsin:) (çiğdemce lezzetler)
canım terif bu ben denemedim ama ayda 1 kezden fazla önermiyorlar hatta bence 2 gün fazla bence 1 gün dene faydasını görürsen 2 hafta sonra yine bir gün dene yani yine ayda 1 kez yapmışsın gibi
ispanyolcum hoşgeldin özlettin kendini% 100 detoks diye geciyor canim..sabah 1dilim ekmrk yumurta peynir domates fln kahvaltı yapiyosun..sonra iki saatte bir ayran corbasi iciyorsun..corbada sunlar var 4 kadik nohut 4 kadik metcimek 4 kasik bulgur 2 salatalık ve ayran..ben daha once yapmistim 1,5 kilo fln
öğretebilirim müsaitsen ?Of ya buradaki kg yüzdesini halledemeden leslie grubunda ne yapcam ben yaaaa
hoşgeldin canım kimsin kimlerdensinMerhaba benide kabul edermisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?