- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
hoşgeldin öncelikle ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen ve iki haftalık deneme süresinin ardından tabiki beraberce zayıflarız istekliysen...Merhaba benide kabul edermisiniz :)
april beraber geldik galiba yinehoşgeldin öncelikle ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen ve iki haftalık deneme süresinin ardından tabiki beraberce zayıflarız istekliysen...
tam bununla ilgili mesaj atmıştım ustünededeadline kuzum yine
canım evet ne güzel hee bu arada deneme süresi iki hafta bebemapril beraber geldik galiba yinenasılsın
tamam canım birde cevaplaya basıp yazarsan kime söylediğin belli olur mesajların karışmasınKabul ederim tabi tek başıma yapmakda zorlanıyorum :) 1.65 boyum 72 de kilom pkolu oldugumdan dolayı kilo alma eğilimim çok fazla 90lardan indim.Dukan yapıyorum 8 gündür
yei üye oldugum için alışmaya çalışıyorum foruma :) evet doğum kontrol hapı kullanıyorum bi süredir azalma var kilo verdikçe düzeliyorum galiba :)tamam canım birde cevaplaya basıp yazarsan kime söylediğin belli olur mesajların karışmasındoktora göründün mü ilaç kullanıyorsan çok iyi çünkü pko da insülin direnci çok oluyor
Hoşbulduk buarada :)deadline kuzum sen sor yeni üyeye ben bakıyorum ok ?
ya ben hep 3 hafta diye takılıyorum yalnış öğrenmişim başta hep 3 kalıyor aklımda tamam 2 haftacanım evet ne güzel hee bu arada deneme süresi iki hafta bebemcanım biraz boynum tutuldu onun haricinde iyiyim sen nasılsın?
sorularım tamam april sen bilgilendirmede benden daha deneyimlisindeadline kuzum sen sor yeni üyeye ben bakıyorum ok ?
tamam canım ilaçları kullan yemene de dikkat et herşey kontrol altında oluryei üye oldugum için alışmaya çalışıyorum foruma :) evet doğum kontrol hapı kullanıyorum bi süredir azalma var kilo verdikçe düzeliyorum galiba :)
tatlım sakın hergün tartılma olmaz. bir araştırma yapılmış hergün tartılanlarda beyne giden ters düşünceler nedeniyle vücutta şişkinlik oluyormuş olduğundan yüksek çıkabiliyormuşsun !sadece cuma tartıl pteside tartılmayalım bak takımda mutsuz olanlar varmış zaten sadece cuma sabahı ok ?ya ben hep 3 hafta diye takılıyorum yalnış öğrenmişim başta hep 3 kalıyor aklımda tamam 2 haftageçmiş olsun canım ya bende herşey aynı bir bakayım demiştim gerçi herşey aynı değil tartımla sıkıntı yaşıyoruz bugün tartıldım bana 64 dedi yine kafasına vuruyorum vuruyorum olmuyor halbuki haftasonu kaçırmadım da bu hafta böyle in çık yaparsa kendini kapıda bulacak ama o zamanda yeni tartı kilosu farkı olacak idare etmeye çalışıyorum cumaya yoluna koymam lazım sporda yapıyorum ama ama işte
çok mantıklı bir araştırma ben bu hafta hergün bir önceki günden fazla çıktım nerdeyse sinir oldumtatlım sakın hergün tartılma olmaz. bir araştırma yapılmış hergün tartılanlarda beyne giden ters düşünceler nedeniyle vücutta şişkinlik oluyormuş olduğundan yüksek çıkabiliyormuşsun !sadece cuma tartıl pteside tartılmayalım bak takımda mutsuz olanlar varmış zaten sadece cuma sabahı ok ?
yaaa öyle gelmezsen böyle olur ohh olsunanaaaaa bu kadar cok seyi nasıl okurum..
nabersiniz. .ben iyiyim..biraz okuyum dönerim
teşekkür ederim dukan yapıyordum ama bırakıcam galiba pahalı gelmeye başladı sağlıklı beslemeye karar verdim :)sorularım tamam april sen bilgilendirmede benden daha deneyimlisinama boynum ağrıyor diyorsan ben takılayım aklıma bişey gelmedi henüz
tamam canım ilaçları kullan yemene de dikkat et herşey kontrol altında olur
ya evet bence de gelemediler bir türlüyaaa öyle gelmezsen böyle olur ohh olsunama gerçekten seni görmek iyi oldu ahh bide sosyestetikcim ve dagatesim de gelse tamam olacak
yaaa yine mi aldatılıyoruz hı ? sen napıon bakim günlüklerde sen burayı bir boşla ben sanba sorarımçok mantıklı bir araştırma ben bu hafta hergün bir önceki günden fazla çıktım nerdeyse sinir oldumtamam cuma tartılırım o zaman gerçi yarın tartılmam lazım bir arkadaş günlüklerde savaş açtı bana düelloya davet etti beni tamam dedim yarın başlangıç kilo bildirimi yapcam ona tamam birdaha her gün tartılmak yok ozaman söz veriyorum
dukan bence de masraflı ya herşeyi kendine özel yapman lazım birde bıraktıktan sonra çok fazlası alınıyormuş öyle duymuştum sağlıklı beslenmek en iyisi karatayda çok iyiymiş ama hala denemedimteşekkür ederim dukan yapıyordum ama bırakıcam galiba pahalı gelmeye başladı sağlıklı beslemeye karar verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?