Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaaa yine mi aldatılıyoruz hı ? sen napıon bakim günlüklerde sen burayı bir boşla ben sanba sorarım
ben heryerde takılıyorum galiba spor topiği de var yetişiyorum ama zaten gelmiyorsam hiç biryere gelemem o değilde leslie topiğnde 2. grup rehberliği de benim çok yoğun takılıyorum bu aralar her yerden çıkıyorum gibi hissediyorum her yerde ben

dukan bence de masraflı ya herşeyi kendine özel yapman lazım birde bıraktıktan sonra çok fazlası alınıyormuş öyle duymuştum sağlıklı beslenmek en iyisi karatayda çok iyiymiş ama hala denemedim
evet karatayada iyi diyorlar zaten her yerde kadının capslerini yapıyorlar buarada deneme süresi nasıl oluyor sormadım :)

merhabaa canım napıosun

teşekkür ederim dukan yapıyordum ama bırakıcam galiba pahalı gelmeye başladı sağlıklı beslemeye karar verdim :)
bizim menülerimiz sana örnek olsun canım izle ilk haftalarda kendini düzene sokarsın .hedef kilon nedir ?

evet ayrılmışız gördümhiç hoşuma gitmedi

selam canım hoşgeldin arada kaynamış mesaj ben yine çok konuşmuşum

evet karatayada iyi diyorlar zaten her yerde kadının capslerini yapıyorlar buarada deneme süresi nasıl oluyor sormadım :)
2 hafta deneme süren var canım liste yapıyoruz diğer takımlarla yarışıyoruz o listeye girmek için kendin ispatlamalısın yani şyle yeterli katılımın olursa hergün topiğe uğraman menü bildirimi yapman lazım bir önceki günün menüsünü paylaşıyoruz bu arada birde perşembe günleri kilo bildirimi yapman lazım düzenli gelirsen kilo vermen iyi olursa listeye alıyoruz 3. hafta

merhabaa canım napıosun

bizim menülerimiz sana örnek olsun canım izle ilk haftalarda kendini düzene sokarsın .hedef kilon nedir ?

iyim canim
Aksama ne yemek yapsam diyorum esim gec geliyo ya tek basiam yemek istemiyorum nasil cozucez bu isi anlamadim

Olsun sende assolist gibi en son yazarsin
Hos buldum canim

anladım çalışkan öğrenci olmam lazım :)

merhabaa canım napıosun

canım grup olarak ayrılmıyormuşuz sadece artı koycaz ya adımızı bulmak kolay olsun diye 3 liteye bölündü birde yapmayanları kontrol etmekiçin her grubun rehberi var 3 kez yapmazsan üstüste listeden çıkıyorsun sanırım amaç devamlılık sağlamak pazar günü tatil günümüz ama işin olursa grup rehberine söyleyip izin gününü değiştirebiliyorsun hepimiz yine aynı yerdeyiz sadece liste ayrı

kızlar şu an çoğu kişi deneme süresinde yalnız değilsiniz bu hafta listeye girmeye hak kazanan arkadaşlar var zamanı gelince sizide almaktan zevk duyarız tabiki çalışkan olursanız

Canim corbanin yapılışını verebilir misin bide 2 saatte bir ne kadar yiycez ay cok sordum sanırım

sağolsun deadline açıkamış..
ben ölçüyü kurudan koyuyorum farklı olarak.. bi de ayran değil de sadece 1 lt yoğurtla yapıyrum..

iyim canim
Aksama ne yemek yapsam diyorum esim gec geliyo ya tek basiam yemek istemiyorum nasil cozucez bu isi anlamadim
canım kaçta geliyor eşin ? çok geçse sen erken ye tavsiye ederim ...sen kg vermek istiyorsun bazı fedakarlıklar şart
Simart sen bole beni kapidan kovsan bacadan giriyim
çok severim öyle üyeyi ve de çok şımartabilirim..ok ozaman görücez diyorum inandır bakalım bacaya beni
anladım çalışkan öğrenci olmam lazım :)

hımm ok ozamann.bu bilgileri bilmiyordum takip edemiyorum ki orayı pek son yazılanlara bakıyorum ilk göz ağrıma geliyorum ama çalışmasam var yaaa burdan çıkmam.SAnada başarılar görevlerinde güzelim

hoşbulduk canım 3 hafta deneme süresindeymişim :) sende durumlar nasıl
canım iki hafta deneme süren bi yanlışlık oldu demin

Dünkü menüm;
sabah-
iki kızartılmış ekmek ve peynir.
Yanında az şekerli çay.

kuşluk-
İki küçük mercimekli börek (Cidden minnacıklardı)
Arkadaşım ufak çikolata vermişti birde.

Öğlen
Yarım tas mercimek çorbası
Çoban salatası
bir dilim ekmek.

İkindi
Form bisküvi
elmalı yeşil çay.

Akşam-
İki üç kaşık pilav
bir tabak sulu köfte.

Saat 9 gibi-
İki üç avuç çekirdek
Bir tane mandalina.

Bunların dışında bir tane daha çikolata yedi ama azıcık Okuldan sonra spora gittim ve iki saat kadar spor yaptım. Orada isteyenlere para karşılığı yağ yakıcı veriyorlar ama şöyle sağlık bakanlığı onaylı. Yağlardan yakıp öyle enerji veriyor ve cardio yatım onu içip. Zaten içtiğim bir çay bardağının yarısı kadardı. Gerçekten çok fazla terledim onu içip spor yapınca. Sırf spor için kullanılıyor yani. Umarım bişi olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…