Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

a tamam o zaman teşekkür ederim ikinizede yardımlarınız ve desteğiniz için :)

april ya boş olunca insan böyle oluyor derste çalışıyorum ama hala vakit oluyor 1 ay sonra bu görevim bitince hatta diğer herşey sadece buralarla haşır neşir olmaya devam bende ders çalışmayı da arttırırm o zamana çalışıyor olsam sadece buraya uğrayabilirim bende o nedenle iyi yapıyorsun

evet canım derslerine gereken özeni göstermen gerekir çabuk geçiyor yıllar...

menü kötü olamamış canım ama o ilacı bilemedim bir bilgim olmadığından yorum yapamıyorum sporda güzel zamanla menün daha da iyi olur zaten başlangıç için çok iyi

valla benim daha ucubcu gunum burda ama duzenli yemek yedigim icin artik eskisinden vucudum simdi bile enerjik hissediyorum hamtal deil
evet zamanla alıştıkça enerji dolabilirsin örnek ben

kızlar şu an çoğu kişi deneme süresinde yalnız değilsiniz bu hafta listeye girmeye hak kazanan arkadaşlar var zamanı gelince sizide almaktan zevk duyarız tabiki çalışkan olursanız
tabiki bu zati bizim yararimiza zayif olunca havami aticamm
Simdi ilk fotomu cektim son fotom bakam nasil olucak

cozucem bu saat isini ama bakalim nasil
Heh baykus gibi dun buraya tunuyodum okumadin mi

kızlar size doyum olmuyor ama şimdi çıkıyorum yine uğrarım akşama uslu durun kaçamak yapmayın ApriL_2007 ben çıkıyorum canım ders demişken ders çalışcam spor yapmaya gelicem bir ara uğrarım yine

@gunessel bugün pek ortalıkta yoktun canım iyi misin acaba buralardaysan ses ver bakayım hep buralarda olurdun
KESİN İŞİ VARDIR CANIM YOKSA AKSATMAZ BURAYI AMA SES VERSE İYİ OLACAK ÖZLEDİKK

CANIM İLK GÜNLERE GÖRE GÜZEL MENÜN SAATLERİDE YAZ AMA ÖĞÜNLERE....TOPLAM SU MİKTARIDA OLSUN...AKŞAM O ÇEKİRDEK OLMAMIŞ SADECE GÖZÜME ÇARPAN....VE BENİM KENDİ FİKRİM O İLAÇLARI İÇME

valla benim daha ucubcu gunum burda ama duzenli yemek yedigim icin artik eskisinden vucudum simdi bile enerjik hissediyorum hamtal deil
EVET ÇOK YEMEK TEMBELLİK YAPIYOR.BENİM ÖNCEDEN AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA HEMEN UYKUM GELİRDİ ŞİMDİYSE UYUMAK İÇİN KENDİMİ ZORLUYORUM ...NE GEREK VARMIŞ DİYORUM O KADAR TOK OLMAYA HEMDE AKŞAMLARI ÇOK YANLIŞMIŞ

a tamam o zaman teşekkür ederim ikinizede yardımlarınız ve desteğiniz için :)
RİCA EDERİM HERZAMAN SOR ÖĞRENMEK İSTEDİKLERİNİ BİZE

tabiki bu zati bizim yararimiza zayif olunca havami aticamm
Simdi ilk fotomu cektim son fotom bakam nasil olucak

cozucem bu saat isini ama bakalim nasil
Heh baykus gibi dun buraya tunuyodum okumadin mi
OKUDUM CANIM EŞİNLE KONUŞ BENİM EŞİMDE 20:30 DA GELİYOR BEN ONUNLA YEMİYORUM ZAMANLA HALLETTİKBU DURUMU ...SONUÇ GÜZEL ŞİMDİLİK KATLANICAZ

aynen gece esim sizip kaldi hemen bense hortlak gibi kaca kadar uyudum meyve neden yok bir cok menude az meyve gozukuyor
Hala diyete girdimi kabullenemedi zaar inanmiyo tabi butun gun spor yapmak icin sekilden sekile girdimi gormuyo

aynen gece esim sizip kaldi hemen bense hortlak gibi kaca kadar uyudum meyve neden yok bir cok menude az meyve gozukuyor
Hala diyete girdimi kabullenemedi zaar inanmiyo tabi butun gun spor yapmak icin sekilden sekile girdimi gormuyo
CANIM BEN ÇALIŞIYORUM YÜZDEN OKADAR OLUYOR MENÜLERİM.VE AÇIKCASI PEKDE SEVMİYORUM ACIKIRSAM TUTSUN DİYE YERİM.SEN YİYEBİLİRSİN ARA ÖĞÜNLERİNDE CANIM İNANACAK EŞİNDE ALIŞACAK MERAK ETME SEN SABIR

TAMAM CANIM TABİİ SEN ÇABALADA GERİSİ GELİR ...BİRAZ DAHA KENDİNDEN BAHSEDERMİSİN ? ÇALIŞIYORMUSUN EVLİMİSİN KAÇ YAŞINDASIN NAPIYOSUN YANİ ?
22 yaşındayım canım diğer okulumu bırakmak zorunda kaldım yeniden başladım 1.sınıfım daha :) ve evli değilim .Haftaya başlıyo dersler tatil bitti ne yazıkki :)

22 yaşındayım canım diğer okulumu bırakmak zorunda kaldım yeniden başladım 1.sınıfım daha :) ve evli değilim .Haftaya başlıyo dersler tatil bitti ne yazıkki :)
NE OKUYORSUN ? EVET TATİLİNİZ BİTTİ YENİDEN YAZA KADAR TEMPONUZ BAŞLIYACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…