valla benim daha ucubcu gunum burda ama duzenli yemek yedigim icin artik eskisinden vucudum simdi bile enerjik hissediyorum hamtal deilhoşbulduk canım 3 hafta deneme süresindeymişim :) sende durumlar nasıl
a tamam o zaman teşekkür ederim ikinizede yardımlarınız ve desteğiniz için :)canım kaçta geliyor eşin ? çok geçse sen erken ye tavsiye ederim ...sen kg vermek istiyorsun bazı fedakarlıklar şart
çok severim öyle üyeyi ve de çok şımartabilirim..ok ozaman görücez diyorum inandır bakalım bacaya beni
hımm ok ozamann.bu bilgileri bilmiyordum takip edemiyorum ki orayı pek son yazılanlara bakıyorum ilk göz ağrıma geliyorum ama çalışmasam var yaaa burdan çıkmam.SAnada başarılar görevlerinde güzelim
canım iki hafta deneme süren bi yanlışlık oldu demin
april ya boş olunca insan böyle oluyor derste çalışıyorum ama hala vakit oluyorcanım kaçta geliyor eşin ? çok geçse sen erken ye tavsiye ederim ...sen kg vermek istiyorsun bazı fedakarlıklar şart
çok severim öyle üyeyi ve de çok şımartabilirim..ok ozaman görücez diyorum inandır bakalım bacaya beni
hımm ok ozamann.bu bilgileri bilmiyordum takip edemiyorum ki orayı pek son yazılanlara bakıyorum ilk göz ağrıma geliyorum ama çalışmasam var yaaa burdan çıkmam.SAnada başarılar görevlerinde güzelim
ne güzel bol eksilerin olsun :)valla benim daha ucubcu gunum burda ama duzenli yemek yedigim icin artik eskisinden vucudum simdi bile enerjik hissediyorum hamtal deil
evet canım derslerine gereken özeni göstermen gerekir çabuk geçiyor yıllar...april ya boş olunca insan böyle oluyor derste çalışıyorum ama hala vakit oluyor1 ay sonra bu görevim bitince hatta diğer herşey sadece buralarla haşır neşir olmaya devam bende ders çalışmayı da arttırırm o zamana çalışıyor olsam sadece buraya uğrayabilirim bende o nedenle iyi yapıyorsun
menü kötü olamamış canım ama o ilacı bilemedim bir bilgim olmadığından yorum yapamıyorumDünkü menüm;
sabah-
iki kızartılmış ekmek ve peynir.
Yanında az şekerli çay.
kuşluk-
İki küçük mercimekli börek (Cidden minnacıklardı)
Arkadaşım ufak çikolata vermişti birde.
Öğlen
Yarım tas mercimek çorbası
Çoban salatası
bir dilim ekmek.
İkindi
Form bisküvi
elmalı yeşil çay.
Akşam-
İki üç kaşık pilav
bir tabak sulu köfte.
Saat 9 gibi-
İki üç avuç çekirdek
Bir tane mandalina.
Bunların dışında bir tane daha çikolata yedi ama azıcıkOkuldan sonra spora gittim ve iki saat kadar spor yaptım. Orada isteyenlere para karşılığı yağ yakıcı veriyorlar ama şöyle sağlık bakanlığı onaylı. Yağlardan yakıp öyle enerji veriyor ve cardio yatım onu içip. Zaten içtiğim bir çay bardağının yarısı kadardı. Gerçekten çok fazla terledim onu içip spor yapınca. Sırf spor için kullanılıyor yani. Umarım bişi olmaz...
evet zamanla alıştıkça enerji dolabilirsin örnek benvalla benim daha ucubcu gunum burda ama duzenli yemek yedigim icin artik eskisinden vucudum simdi bile enerjik hissediyorum hamtal deil
tabiki bu zati bizim yararimiza zayif olunca havami aticammkızlar şu an çoğu kişi deneme süresinde yalnız değilsinizbu hafta listeye girmeye hak kazanan arkadaşlar var zamanı gelince sizide almaktan zevk duyarız tabiki çalışkan olursanız
cozucem bu saat isini ama bakalim nasilcanım kaçta geliyor eşin ? çok geçse sen erken ye tavsiye ederim ...sen kg vermek istiyorsun bazı fedakarlıklar şart
KESİN İŞİ VARDIR CANIM YOKSA AKSATMAZ BURAYI AMA SES VERSE İYİ OLACAK ÖZLEDİKK@gunessel bugün pek ortalıkta yoktun canım iyi misin acaba buralardaysan ses ver bakayım hep buralarda olurdun
CANIM İLK GÜNLERE GÖRE GÜZEL MENÜN SAATLERİDE YAZ AMA ÖĞÜNLERE....TOPLAM SU MİKTARIDA OLSUN...AKŞAM O ÇEKİRDEK OLMAMIŞ SADECE GÖZÜME ÇARPAN....VE BENİM KENDİ FİKRİM O İLAÇLARI İÇMEDünkü menüm;
sabah-
iki kızartılmış ekmek ve peynir.
Yanında az şekerli çay.
kuşluk-
İki küçük mercimekli börek (Cidden minnacıklardı)
Arkadaşım ufak çikolata vermişti birde.
Öğlen
Yarım tas mercimek çorbası
Çoban salatası
bir dilim ekmek.
İkindi
Form bisküvi
elmalı yeşil çay.
Akşam-
İki üç kaşık pilav
bir tabak sulu köfte.
Saat 9 gibi-
İki üç avuç çekirdek
Bir tane mandalina.
Bunların dışında bir tane daha çikolata yedi ama azıcıkOkuldan sonra spora gittim ve iki saat kadar spor yaptım. Orada isteyenlere para karşılığı yağ yakıcı veriyorlar ama şöyle sağlık bakanlığı onaylı. Yağlardan yakıp öyle enerji veriyor ve cardio yatım onu içip. Zaten içtiğim bir çay bardağının yarısı kadardı. Gerçekten çok fazla terledim onu içip spor yapınca. Sırf spor için kullanılıyor yani. Umarım bişi olmaz...
EVET ÇOK YEMEK TEMBELLİK YAPIYOR.BENİM ÖNCEDEN AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA HEMEN UYKUM GELİRDİ ŞİMDİYSE UYUMAK İÇİN KENDİMİ ZORLUYORUM ...NE GEREK VARMIŞ DİYORUM O KADAR TOK OLMAYA HEMDE AKŞAMLARI ÇOK YANLIŞMIŞvalla benim daha ucubcu gunum burda ama duzenli yemek yedigim icin artik eskisinden vucudum simdi bile enerjik hissediyorum hamtal deil
RİCA EDERİM HERZAMAN SOR ÖĞRENMEK İSTEDİKLERİNİ BİZEa tamam o zaman teşekkür ederim ikinizede yardımlarınız ve desteğiniz için :)
OKUDUMtabiki bu zati bizim yararimiza zayif olunca havami aticamm
Simdi ilk fotomu cektim son fotom bakam nasil olucak
cozucem bu saat isini ama bakalim nasil
Heh baykus gibi dun buraya tunuyodum okumadin mi
TAMAM CANIM KOLAY GELSİN GRSRZkızlar size doyum olmuyor ama şimdi çıkıyorum yine uğrarım akşama uslu durun kaçamak yapmayınApriL_2007 ben çıkıyorum canım ders demişken ders çalışcam spor yapmaya gelicem bir ara uğrarım yine
HEDEF KİLON KAÇ CANIM ?ne güzel bol eksilerin olsun :)
aynen gece esim sizip kaldi hemen bense hortlak gibi kaca kadar uyudum meyve neden yok bir cok menude az meyve gozukuyorKESİN İŞİ VARDIR CANIM YOKSA AKSATMAZ BURAYI AMA SES VERSE İYİ OLACAK ÖZLEDİKK
CANIM İLK GÜNLERE GÖRE GÜZEL MENÜN SAATLERİDE YAZ AMA ÖĞÜNLERE....TOPLAM SU MİKTARIDA OLSUN...AKŞAM O ÇEKİRDEK OLMAMIŞ SADECE GÖZÜME ÇARPAN....VE BENİM KENDİ FİKRİM O İLAÇLARI İÇME
EVET ÇOK YEMEK TEMBELLİK YAPIYOR.BENİM ÖNCEDEN AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA HEMEN UYKUM GELİRDİ ŞİMDİYSE UYUMAK İÇİN KENDİMİ ZORLUYORUM ...NE GEREK VARMIŞ DİYORUM O KADAR TOK OLMAYA HEMDE AKŞAMLARI ÇOK YANLIŞMIŞ
RİCA EDERİM HERZAMAN SOR ÖĞRENMEK İSTEDİKLERİNİ BİZE
OKUDUMCANIM EŞİNLE KONUŞ BENİM EŞİMDE 20:30 DA GELİYOR BEN ONUNLA YEMİYORUM ZAMANLA HALLETTİK BU DURUMU ...SONUÇ GÜZEL ŞİMDİLİK KATLANICAZ
ilk hedefim 60 ama önümde çok yol var dahaHEDEF KİLON KAÇ CANIM ?
CANIM BEN ÇALIŞIYORUM YÜZDEN OKADAR OLUYOR MENÜLERİM.VE AÇIKCASI PEKDE SEVMİYORUM ACIKIRSAM TUTSUN DİYE YERİM.SEN YİYEBİLİRSİN ARA ÖĞÜNLERİNDE CANIMaynen gece esim sizip kaldi hemen bense hortlak gibi kaca kadar uyudum meyve neden yok bir cok menude az meyve gozukuyor
Hala diyete girdimi kabullenemedi zaar inanmiyo tabi butun gun spor yapmak icin sekilden sekile girdimi gormuyo
TAMAM CANIM TABİİ SEN ÇABALADA GERİSİ GELİR ...BİRAZ DAHA KENDİNDEN BAHSEDERMİSİN ? ÇALIŞIYORMUSUN EVLİMİSİN KAÇ YAŞINDASIN NAPIYOSUN YANİ ?ilk hedefim 60 ama önümde çok yol var daha
22 yaşındayım canım diğer okulumu bırakmak zorunda kaldım yeniden başladım 1.sınıfım daha :) ve evli değilim .Haftaya başlıyo dersler tatil bitti ne yazıkki :)TAMAM CANIM TABİİ SEN ÇABALADA GERİSİ GELİR ...BİRAZ DAHA KENDİNDEN BAHSEDERMİSİN ? ÇALIŞIYORMUSUN EVLİMİSİN KAÇ YAŞINDASIN NAPIYOSUN YANİ ?
NE OKUYORSUN ? EVET TATİLİNİZ BİTTİ YENİDEN YAZA KADAR TEMPONUZ BAŞLIYACAK22 yaşındayım canım diğer okulumu bırakmak zorunda kaldım yeniden başladım 1.sınıfım daha :) ve evli değilim .Haftaya başlıyo dersler tatil bitti ne yazıkki :)
Rus dili okuyorum canım sen neler yapıyosunNE OKUYORSUN ? EVET TATİLİNİZ BİTTİ YENİDEN YAZA KADAR TEMPONUZ BAŞLIYACAK
BEN ÇALIŞIYORUM 33 YAŞINDAYIM EVLİYİM 7SENELİK.Rus dili okuyorum canım sen neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?