- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
wauw 70 seneyi görürsünüz inşallaah :)BEN ÇALIŞIYORUM 33 YAŞINDAYIM EVLİYİM 7SENELİK.
iNŞALLAH CANIM BENİM SAOLASINwauw 70 seneyi görürsünüz inşallaah :)
teşekkürleer benim ilişkim daha çok yeni ama bakalım hayırlısı :)iNŞALLAH CANIM BENİM SAOLASINDARISI SANA
canım gsli minik için ne yapılacağına karar verilince bana haber verirmisin?aynen gece esim sizip kaldi hemen bense hortlak gibi kaca kadar uyudum meyve neden yok bir cok menude az meyve gozukuyor
Hala diyete girdimi kabullenemedi zaar inanmiyo tabi butun gun spor yapmak icin sekilden sekile girdimi gormuyo
hadi hayırlısı gelişmelerden haberdar et ara ara canım .ben şimdi çıkıyorum sonra yine uğrabilrsem uğrayacağımteşekkürleer benim ilişkim daha çok yeni ama bakalım hayırlısı :)
tamam tekrar teşekkürler yardımların için iyi akşamlar :)hadi hayırlısı gelişmelerden haberdar et ara ara canım .ben şimdi çıkıyorum sonra yine uğrabilrsem uğrayacağım
sigara mı içiyordun bakayımKızlar sinirimden ağlıycam nerdeyse geçen çarşamba sigara yi bıraktım 79.5 ken 80.5 olmuşumyani takımdan çıkarırsanız anlarım yani yada siz kovmadan ben mi gitsem
Canım senin gidesin mi var ?Kızlar sinirimden ağlıycam nerdeyse geçen çarşamba sigara yi bıraktım 79.5 ken 80.5 olmuşumyani takımdan çıkarırsanız anlarım yani yada siz kovmadan ben mi gitsem
Dünkü menüm;
sabah-
iki kızartılmış ekmek ve peynir.
Yanında az şekerli çay.
kuşluk-
İki küçük mercimekli börek (Cidden minnacıklardı)
Arkadaşım ufak çikolata vermişti birde.
Öğlen
Yarım tas mercimek çorbası
Çoban salatası
bir dilim ekmek.
İkindi
Form bisküvi
elmalı yeşil çay.
Akşam-
İki üç kaşık pilav
bir tabak sulu köfte.
Saat 9 gibi-
İki üç avuç çekirdek
Bir tane mandalina.
Bunların dışında bir tane daha çikolata yedi ama azıcıkOkuldan sonra spora gittim ve iki saat kadar spor yaptım. Orada isteyenlere para karşılığı yağ yakıcı veriyorlar ama şöyle sağlık bakanlığı onaylı. Yağlardan yakıp öyle enerji veriyor ve cardio yatım onu içip. Zaten içtiğim bir çay bardağının yarısı kadardı. Gerçekten çok fazla terledim onu içip spor yapınca. Sırf spor için kullanılıyor yani. Umarım bişi olmaz...
Kızlar sinirimden ağlıycam nerdeyse geçen çarşamba sigara yi bıraktım 79.5 ken 80.5 olmuşumyani takımdan çıkarırsanız anlarım yani yada siz kovmadan ben mi gitsem
selam vermeye gelmiştim çıkıyorum şimdi ama herkes pozitif olsun olumsuz düşünceleri çıkarıyoruz hayatımızdan
Malesef canım 10 yıldır kullanıyorum yani kullanıyordum geçen hafta aynı kg da olduğu gibi kafamda bitirdim olayı ama bukadar hızlı kg alacağım düşünmemiştim ama iyi ki varsınız canım neyse bende daha bir azimle devam edicem hem sigarayı birakicam hemde yağları bencede bu hafta listeye girmesem daha iyi olur tabi son söz sizin boynum kildan incesigara mı içiyordun bakayımsigaranın içinde bir madde var metabolizmayı hızlandırıyor tabi tüm organlarda saçmalıklar yaptığından neyse işte sigarayı bıraktığın için ilk etapta kilo alman normal ama bence takımdan çıkmamalısın yoksa daha fazla kiloyla geri dönersin istersen bu sürece alışana kadar listede olma ama buralarda ol canım zaten vucudun bir süre sonra uyum sağlayacak o zamna kadar dikkatli beslenip en az hasarla atlatalım beraber ne dersin sen hazır olduğunda listeye alırız seni hiç sıkıntı olmaz bence aprile de soralım ama birşey diyeceğini sanmıyorum ayrıca bence güzel bir karar vermişsisn yarın spora da başlıyoruz bence senin dönüm noktan olablir sadece sabret menülerini yazmaya devam et ki uyum sürecini en hızlı şekilde atlat öyle kolay kolay gidemezsin takımdan
Canım sen zaten çok güzel açıklamışsın bana bişey kalmamış seninle aynı fikirdeyim..pes etmek olmaz ama kararı mlyt verecek yola devam etmek istiyorsa biz hepp varız beraberce...sigara mı içiyordun bakayımsigaranın içinde bir madde var metabolizmayı hızlandırıyor tabi tüm organlarda saçmalıklar yaptığından neyse işte sigarayı bıraktığın için ilk etapta kilo alman normal ama bence takımdan çıkmamalısın yoksa daha fazla kiloyla geri dönersin istersen bu sürece alışana kadar listede olma ama buralarda ol canım zaten vucudun bir süre sonra uyum sağlayacak o zamna kadar dikkatli beslenip en az hasarla atlatalım beraber ne dersin sen hazır olduğunda listeye alırız seni hiç sıkıntı olmaz bence aprile de soralım ama birşey diyeceğini sanmıyorum ayrıca bence güzel bir karar vermişsisn yarın spora da başlıyoruz bence senin dönüm noktan olablir sadece sabret menülerini yazmaya devam et ki uyum sürecini en hızlı şekilde atlat öyle kolay kolay gidemezsin takımdan
selam tatlımÖğlenin güzel olmuş aburcuburda olur arada ben de yapıyorum bazen ama yiyeceksen bitter çikolata ye en iyisi o çikolatalar arasında kilo aldırma oranı daha az diye biliyorum
Off benim annemde içiyor hiç onaylamıyorum yeter ki hayatından çıkar sen
Kilo alırsın başlarda ama sonra verirsiniz bence
Sigarayla ölüme 1 adım daha atmaktansa ondan koşarak uzaklaş daha iyi
Selam canım
aprilcim bizim kızacağımızdan korkuyormuş gibime geldi sankiCanım senin gidesin mi var ?
Aynen öyle sizden cekindim canımselam tatlım
aprilcim bizim kızacağımızdan korkuyormuş gibime geldi sanki
yi geceler canım bende bol bol oluyorYa acaba sizde de oluyor mu artık
Ben spor yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum
size ihanet ediyormuşum gibi
O yüzdennnnn iyii ki varsınız
Vicdanıma yenildim ve sporumu yaptımm
Şimdi yatıyorum
İyi geceler
Hayır gidesim yok sadece sizden cekindim birazCanım senin gidesin mi var ?
tamam söylediğin için teşekkür ederiz bizimle olmanda sorun yok bence vucudunun alışma sürecini kontrol edelim haftaya kilo durumun nasıl olacak sonuçta vucudun yıllardır devamlı gelen bir maddenin yokluğunu çekecek başta sakın ola kendini yemeğe verme bu süreçte hatta bişeye dadanmak istyorsan spora dadanHayır gidesim yok sadece sizden cekindim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?