Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen gece esim sizip kaldi hemen bense hortlak gibi kaca kadar uyudum meyve neden yok bir cok menude az meyve gozukuyor
Hala diyete girdimi kabullenemedi zaar inanmiyo tabi butun gun spor yapmak icin sekilden sekile girdimi gormuyo
canım gsli minik için ne yapılacağına karar verilince bana haber verirmisin?

Kızlar sinirimden ağlıycam nerdeyse geçen çarşamba sigara yi bıraktım 79.5 ken 80.5 olmuşum yani takımdan çıkarırsanız anlarım yani yada siz kovmadan ben mi gitsem

Kızlar sinirimden ağlıycam nerdeyse geçen çarşamba sigara yi bıraktım 79.5 ken 80.5 olmuşum yani takımdan çıkarırsanız anlarım yani yada siz kovmadan ben mi gitsem
sigara mı içiyordun bakayım sigaranın içinde bir madde var metabolizmayı hızlandırıyor tabi tüm organlarda saçmalıklar yaptığından neyse işte sigarayı bıraktığın için ilk etapta kilo alman normal ama bence takımdan çıkmamalısın yoksa daha fazla kiloyla geri dönersin istersen bu sürece alışana kadar listede olma ama buralarda ol canım zaten vucudun bir süre sonra uyum sağlayacak o zamna kadar dikkatli beslenip en az hasarla atlatalım beraber ne dersin sen hazır olduğunda listeye alırız seni hiç sıkıntı olmaz bence aprile de soralım ama birşey diyeceğini sanmıyorum ayrıca bence güzel bir karar vermişsisn yarın spora da başlıyoruz bence senin dönüm noktan olablir sadece sabret menülerini yazmaya devam et ki uyum sürecini en hızlı şekilde atlat öyle kolay kolay gidemezsin takımdan

selam vermeye gelmiştim çıkıyorum şimdi ama herkes pozitif olsun olumsuz düşünceleri çıkarıyoruz hayatımızdan

Öğlenin güzel olmuş aburcuburda olur arada ben de yapıyorum bazen ama yiyeceksen bitter çikolata ye en iyisi o çikolatalar arasında kilo aldırma oranı daha az diye biliyorum

Off benim annemde içiyor hiç onaylamıyorum yeter ki hayatından çıkar sen
Kilo alırsın başlarda ama sonra verirsiniz bence
Sigarayla ölüme 1 adım daha atmaktansa ondan koşarak uzaklaş daha iyi

selam vermeye gelmiştim çıkıyorum şimdi ama herkes pozitif olsun olumsuz düşünceleri çıkarıyoruz hayatımızdan

Selam canım

Malesef canım 10 yıldır kullanıyorum yani kullanıyordum geçen hafta aynı kg da olduğu gibi kafamda bitirdim olayı ama bukadar hızlı kg alacağım düşünmemiştim ama iyi ki varsınız canım neyse bende daha bir azimle devam edicem hem sigarayı birakicam hemde yağları bencede bu hafta listeye girmesem daha iyi olur tabi son söz sizin boynum kildan ince

Canım sen zaten çok güzel açıklamışsın bana bişey kalmamış seninle aynı fikirdeyim..pes etmek olmaz ama kararı mlyt verecek yola devam etmek istiyorsa biz hepp varız beraberce...

selam tatlım
Canım senin gidesin mi var ?
aprilcim bizim kızacağımızdan korkuyormuş gibime geldi sanki

Ya acaba sizde de oluyor mu artık
Ben spor yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum
size ihanet ediyormuşum gibi
O yüzdennnnn iyii ki varsınız
Vicdanıma yenildim ve sporumu yaptımm
Şimdi yatıyorum
İyi geceler

i
Ya acaba sizde de oluyor mu artık
Ben spor yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum
size ihanet ediyormuşum gibi
O yüzdennnnn iyii ki varsınız
Vicdanıma yenildim ve sporumu yaptımm
Şimdi yatıyorum
İyi geceler
yi geceler canım bende bol bol oluyor hatta jillian level 3 son günümdü onu yaptım 1 mil leslie yaptım ve 55 squat benzeri hareket yaptım yatarak yapılandan üçgenmiş adı ama hala bir suçluluk var mekik çekecektim onun suçluluğu ama üşeniyorum

Hayır gidesim yok sadece sizden cekindim biraz
tamam söylediğin için teşekkür ederiz bizimle olmanda sorun yok bence vucudunun alışma sürecini kontrol edelim haftaya kilo durumun nasıl olacak sonuçta vucudun yıllardır devamlı gelen bir maddenin yokluğunu çekecek başta sakın ola kendini yemeğe verme bu süreçte hatta bişeye dadanmak istyorsan spora dadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…