Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam o zaman ben gidiyorum herşey yolunda bende bu gece ders çalışcam geç yatabilrim ama ders çalımaya devam belki yatmadan mekikleri de çekerim bakalım iyi geceler

Tamam canım öyle yaparım canım bişey isterse önce spor sonra buraya gelirim yardımlarınızı bekliyorum

Hayır gidesim yok sadece sizden cekindim biraz
Kuzum sevindim.biran üzüldüm pes edeceğini sandım gitme kal ne güzel ilerledik bu yolda arkadaşlık zayıflamaktan önemli benim için.oda olacak İnşallah zamanı gelince ne zaman uygun olursan o zaman listedesin ok kasma lütfen kendini

april iyiki burdasın kaptan yardımcım sensiz buralar olmazdı sen olmasaydın kaptan olmasaydı bizde burda olmazdık iyi geceler

Nasıl rahatladım anlatamam çok teşekkür ederim benim içinde arkadaşlık daha önde ama ben siz istemezsiniz diye endiselendim ama yanilmisim çok sağolun

Aynen öyle bir zararlıdan kurtul,bir yararlıya başla

Ya acaba sizde de oluyor mu artık
Ben spor yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum
size ihanet ediyormuşum gibi
O yüzdennnnn iyii ki varsınız
Vicdanıma yenildim ve sporumu yaptımm
Şimdi yatıyorum
İyi geceler
olmaz mı ? ben bütün gün burayı düşünerek hareket ediyorum yoksa çoktan pes ederdim.Şimdi mışıl mışıl uyu iyi geceler ...

Dünkü menüm
Sabah 07:15
Bir poğaça
Bir çay
Öğle
Bir kase ezogelin cr
Dört ks sebze sote
Salata
İki dilim ekmek
Ara 15:00
İki galeta
Bir cay
Akşam
Bir kase yoğurt pulbiberli
Bir dilim ekmek
2.2 lt su
30 dk yürüyüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…