Tamam canım öyle yaparım canım bişey isterse önce spor sonra buraya gelirim yardımlarınızı bekliyorumtamam söylediğin için teşekkür ederiz bizimle olmanda sorun yok bence vucudunun alışma sürecini kontrol edelim haftaya kilo durumun nasıl olacak sonuçta vucudun yıllardır devamlı gelen bir maddenin yokluğunu çekecek başta sakın ola kendini yemeğe verme bu süreçte hatta bişeye dadanmak istyorsan spora dadan
Kuzum sevindim.biran üzüldüm pes edeceğini sandım gitme kal ne güzel ilerledik bu yolda arkadaşlık zayıflamaktan önemli benim için.oda olacak İnşallah zamanı gelince ne zaman uygun olursan o zaman listedesin ok kasma lütfen kendiniHayır gidesim yok sadece sizden cekindim biraz
april iyiki burdasın kaptan yardımcım sensiz buralar olmazdı sen olmasaydın kaptan olmasaydı bizde burda olmazdıkKuzum sevindim.biran üzüldüm pes edeceğini sandım gitme kal ne güzel ilerledik bu yolda arkadaşlık zayıflamaktan önemli benim için.oda olacak İnşallah zamanı gelince ne zaman uygun olursan o zaman listedesin ok kasma lütfen kendini
iyi geceler iyi dersler.tatlı rüyalar güzellik yarın grsrztamam o zaman ben gidiyorum herşey yolundabende bu gece ders çalışcam geç yatabilrim ama ders çalımaya devam belki yatmadan mekikleri de çekerim bakalım iyi geceler
Nasıl rahatladım anlatamam çok teşekkür ederim benim içinde arkadaşlık daha önde ama ben siz istemezsiniz diye endiselendim ama yanilmisim çok sağolunKuzum sevindim.biran üzüldüm pes edeceğini sandım gitme kal ne güzel ilerledik bu yolda arkadaşlık zayıflamaktan önemli benim için.oda olacak İnşallah zamanı gelince ne zaman uygun olursan o zaman listedesin ok kasma lütfen kendini
Aynen öyle bir zararlıdan kurtul,bir yararlıya başlatamam söylediğin için teşekkür ederiz bizimle olmanda sorun yok bence vucudunun alışma sürecini kontrol edelim haftaya kilo durumun nasıl olacak sonuçta vucudun yıllardır devamlı gelen bir maddenin yokluğunu çekecek başta sakın ola kendini yemeğe verme bu süreçte hatta bişeye dadanmak istyorsan spora dadan
Bencede iyiki sizler varsınızapril iyiki burdasın kaptan yardımcım sensiz buralar olmazdı sen olmasaydın kaptan olmasaydı bizde burda olmazdıkiyi geceler
Sanada iyi geceler ayrıca bende bıraktım sigarayı 3 sene oldu İnşallah sende bırakırsın .tatlı rüyalar:)Herkese iyi geceler koskocaman sevgiler
Inşallah canımSanada iyi geceler ayrıca bende bıraktım sigarayı 3 sene oldu İnşallah sende bırakırsın .tatlı rüyalar:)
olmaz mı ? ben bütün gün burayı düşünerek hareket ediyorum yoksa çoktan pes ederdim.Şimdi mışıl mışıl uyu iyi geceler ...Ya acaba sizde de oluyor mu artık
Ben spor yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum
size ihanet ediyormuşum gibi
O yüzdennnnn iyii ki varsınız
Vicdanıma yenildim ve sporumu yaptımm
Şimdi yatıyorum
İyi geceler
Kazenle gorustuk canim oda haber vericek bize dur bakalimcanım gsli minik için ne yapılacağına karar verilince bana haber verirmisin?
tamam canım İnşallah hadi bakalım güzel haberler duyalımKazenle gorustuk canim oda haber vericek bize dur bakalim
Sana da haber veririm
günaydın waoww hoşgeldin,dön tabi özledik ! SevindimKizlar gunaydiiiiiiiin
sonunda sahalara donuyoruuum !! :)
Hava cok felaket. Sanki 2 gub once pikniklik haava yokmus gibiKarlı ve buz gibi bir günden günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?