Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dunku menum
9:30 : 1 dilim ekmek 1 kk peynir haşlanmış yumurta 3 ceri domates,5 zeytin
sonra 2 saatte bir olmak uzere 5 kase yoğurt çorbası
spor 3 mil leslie
su 4 lt
Canım senin şu su olayına bitiyorum harikasın ! Akşamlarıda benim taktiği uygula cok cok az ye yapabilirsin...

cok gecmis olsun canim.dikkat et kendine

yazdiklarin cok gibi gorunuyir ama cok degil sadece cesit bol olmus..spor harika
pazartesi menüm
Kahvaltı:
Yarım poğaça
1/4 simit
Şekersiz çay
3 siyah zeytin

Öğle:
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote

Akşam:
Bir tabak brokoli salatası
Bir kase yoğurt

Bir elma bir portakal

menülerin cook güzel canim su ne kadar ictin spor yapabildinmi
Canım senin şu su olayına bitiyorum harikasın ! Akşamlarıda benim taktiği uygula cok cok az ye yapabilirsin...
evet ben de oyle yapicam
suyun 1 litresini gece içiyorum

havalarin dengesizligi beni fena hasta etti sorma tesekkurler

Çok dolu dolu bir gün olmuş.. Çok yemiş görünüyorsun ama hep az az yemişsin üstelik yaptığın spor da cabası.. mikemmel bence

teşekkürler ispanyol bir an çok olmuş dedim zaten artık hemen doyuyorum fazla yemişim gibi geliyor bugün leslie yapıyoruz unutmadın demi kız yapınca gruba gidip artını koy ispanyol 2. grup listesindesin

havalarin dengesizligi beni fena hasta etti sorma tesekkurler
geçmiş olsun canım havalar bir garip gerçekten

güzel bir menü.. spor ve su ile desteklersen daha da güzel olur ama

Çok dolu dolu bir gün olmuş.. Çok yemiş görünüyorsun ama hep az az yemişsin üstelik yaptığın spor da cabası.. mikemmel bence
teşekkür ederim ay çok mutlu oldum evde o kadar şey varki yiyecek kendimi nasıl durdursam bilemedim dün en son kendi yemeğimi tabak tabak ayırdım porsiyonlarını sadece onu yedim annemde ne böyle bin tane tabak bulaştırdın diye söyleniyordu

Tesekkurler canim

hahahha... kıyamam cnaım yaa.. ben evde ya da bir yere gittiğimde bakıyorum döktürmüşler.. bende bir servis tabağına 1er kaşık alarak yiyorum ymeğimi.. hem doyurucu da oluyor hem de temiz iş

dunku menum
9:30 : 1 dilim ekmek 1 kk peynir haşlanmış yumurta 3 ceri domates,5 zeytin
sonra 2 saatte bir olmak uzere 5 kase yoğurt çorbası
spor 3 mil leslie
su 4 lt
merak ettim canım ; neden 2 saatte bir yoğurt çorbası? öylesi daha mı doyurucu ve az oluyor?

hahahha... kıyamam cnaım yaa.. ben evde ya da bir yere gittiğimde bakıyorum döktürmüşler.. bende bir servis tabağına 1er kaşık alarak yiyorum ymeğimi.. hem doyurucu da oluyor hem de temiz iş
evet şu anda mutfakta beni çağıran çikolatalı kurabiyeler var ay ev kıtlıktan çıkmış gibi bir menü içerisinde kardeşim sağolsun onu yap bunu yap annem mutfaktan çıkmıyor ya bende kendimi spora verdim bugün son dayanabilirim

kaynak tumblr.com

özet 65 kilodan 9 ayda 52 kiloya düşmüş
buda kendi başarı hikayesi açıklaması ingilizce biliyorsanız şöyle yazmış:
When you have a passion, when you have goals, people love telling you, you have no life. What is this lack of life they are referring to? I have no idea: eating chips, go partying, go drinking, feeling like shit, get a family with someone you don’t love and be in the daily grind in something you don’t like at all?
Obsessed is not bad for success, it’s required! You need to want it more than people. If you don’t want it, someone else wants it more, trust me! This applies to diet and training. You become a success when you are determined and patient. And do the work instead of telling other people what they should do to improve! 9 months gone and a good 52 kilos gone for good! :)

Please Facebook me: Sasha Crystal Pearson for questions or follow my instagram: sasha_pearson

65 den ziyade 75 gibi duruyor ama sonuç muhteşem

unutmadim tatlim aklımda
merak ettim canım ; neden 2 saatte bir yoğurt çorbası? öylesi daha mı doyurucu ve az oluyor?
yok canim detoks yaptım da

yok canim detoks yaptım da
himm... peki işe yarıyor mu?
ben de geçen açlık otu içtim, bağırsaklarımı temizlemesi için ama işe yaramadı.. bilakis kabızlık yaptı bana.. çok sinirim bozulmuştu.. bir daha deneyeyim diyorum.. ya da başka ne kullanabilirim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…