huu huuuu... süper miş.. o zamn bu benim h.sonu deneyebileceğim bir kür .. mikemmell.. kesinlikle bu hafta sonu deniyorum2 günde 1.5-2 kilo..
ben düne göre 800 gr eksideyim
vay çok iyiymiş2 günde 1.5-2 kilo..
evet ama bencede tuz atılmalı az da olsa çünkü hiç tuz olmayınca çok kötü olur hem tansiyon için defazla kacırıldıgında dediğin gibi etkisi oluyordur. yapması kolaymıs ama
fırsat bulursam bende deniycemhuu huuuu... süper miş.. o zamn bu benim h.sonu deneyebileceğim bir kür .. mikemmell.. kesinlikle bu hafta sonu deniyorum
He heee :) hatta ben daha çok yemişimdaha önceden yapmıştım.. böyle çok kaçırınca ardına yapınca daha iyi oluyor.. .. sabah 1 dilim ekmek biraz peynir yumurta domates vs.. sonra iki saatte bir çorbadan bir kase içiyorsun.. çorbada şu şekilde 4 er kaşık nohut, bulgur, mercimek, 2 tane salatalık, ve 500-700 gr civarı yoğurtla .. içine tuz atmak yok ama ben atıyorum biraz yoksa tansiyonum düşüyor.. baharat serbest.. iki gün yapılıyor ayda bir kez ..ben bir gün yaptım.. 15 gün sonra 1 gün daha yapıcam..neden dersen çok gaz yaptı bebişimde ..
sen aprile söylüyorsun da sen de çok az yemişsin kuşum yaa
2 günde 1.5-2 kilo..
Bence menün güzel canımDünkü menüm
Sabah 7:30
1 kupa nescafe
1 kk peynir 5 zeytin
Ara 10:10
2 tane kuru kayısı
Öğlen 13:00
1 kase çorba
4 yemek kaşığı ıspanak
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
Ara : 17:00
1 tane portakal
Akşam: 18:45
1 kase çorba
3 yemek kaşığı ıspanak
Bol salata
1 dilim çavdar ekmeği
Su:3 lt
Spor leslie 3 mile
Selamlar :)) İşte dünkü menüm:
sabah 7:30
-ılık suya iki üç damla elma sirkesi, limon, bir çay kaşıyı bal atıp içtim.
sabah 7:50
(Karışımdan yirmi dakika sonra yemek yemek gerekiyormuş o yüzden geciktirdim)
-İki ufak ekmeğin arasına peynir yedim.
kuşluk 10:00
-Bir yeşil elma.
öğlen 01:00
-Evde yaptığım iki ufak ekmek arasına domates, marul ve peynirli sandviç.
ikindi(aslında akşam üzeri gibi) 4:30
-Bir paket limonlu eti form bisküvi.
- iki üç tane meyve.
- bir bardak yeşil çay.
Akşam 7:30
-Bir tabak çorba.
-bir iki kaşık patates yemeği.
- bir iki kaşıkta pilav.
-azıcık ekmek ile turşu.
9:30
-bir tane mandalina.
Böyle benim. Sanırım farkında olmadan yine ekmeği fazla kaçırıyorum. Spor yapamadım dünBirde ben hergün tartılmıyorum morelim bozuluyor tartılınca annem ile birlikte sadece cuma günleri tarılıyoruz sorun olmaz değil mi?
Zaten cuma 2 ye kadar tartılıp buraya bildirmen gerekiyor ama bence sporda yapmalısın başka türlü kilo verirsin ama sıkılaşma olmaz
2 ye kadar mı? öğlen 2 mi?Ben okuldan 4:30 gibi geleceğim ve de cuma günü sporum var. saat altı gibi de evde olurum. Yani anca o zamana verebilirim ölçüler Bu arada zaten spor yapıyorum ama bir gün arayla haftada dört gün gitmediğim günler dans ediyorum bilirsin K-pop dansı Birde ben de leslie ye başlamayı düşünüyorum
Ahah tamam ama nasıl katılacağım sadece katılabilir miyim desem yeter heralde?Aaa leslie istiyorsan katıl bize http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/leslie-3-grup.795829/
Bugün başladık istediğin mileden başla hadi bende şimdi yapıcam
Cuma günü Sabahtan tartılıp yazarsın hemen sıkıntı olmaz o zaman zaten
yok canım cuma erkenden buraya kilonu yaz ama öğlene kadar vakit var akşama kalırsan olmaz ama tartılınca evden çıkmadan hemen gir kilonu yaz çık yada perşembe sabah tartıl akşama yaz hangisi uyarsaSelamlar :)) İşte dünkü menüm:
sabah 7:30
-ılık suya iki üç damla elma sirkesi, limon, bir çay kaşıyı bal atıp içtim.
sabah 7:50
(Karışımdan yirmi dakika sonra yemek yemek gerekiyormuş o yüzden geciktirdim)
-İki ufak ekmeğin arasına peynir yedim.
kuşluk 10:00
-Bir yeşil elma.
öğlen 01:00
-Evde yaptığım iki ufak ekmek arasına domates, marul ve peynirli sandviç.
ikindi(aslında akşam üzeri gibi) 4:30
-Bir paket limonlu eti form bisküvi.
- iki üç tane meyve.
- bir bardak yeşil çay.
Akşam 7:30
-Bir tabak çorba.
-bir iki kaşık patates yemeği.
- bir iki kaşıkta pilav.
-azıcık ekmek ile turşu.
9:30
-bir tane mandalina.
Böyle benim. Sanırım farkında olmadan yine ekmeği fazla kaçırıyorum. Spor yapamadım dünBirde ben hergün tartılmıyorum morelim bozuluyor tartılınca annem ile birlikte sadece cuma günleri tarılıyoruz sorun olmaz değil mi?
sporların çok iyi leslie de hayırlı olsun2 ye kadar mı? öğlen 2 mi?Ben okuldan 4:30 gibi geleceğim ve de cuma günü sporum var. saat altı gibi de evde olurum. Yani anca o zamana verebilirim ölçüler Bu arada zaten spor yapıyorum ama bir gün arayla haftada dört gün gitmediğim günler dans ediyorum bilirsin K-pop dansı Birde ben de leslie ye başlamayı düşünüyorum
evet doğru bir yöntem cuma sabah ereknden yazabilirsinizAaa leslie istiyorsan katıl bize http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/leslie-3-grup.795829/
Bugün başladık istediğin mileden başla hadi bende şimdi yapıcam
Cuma günü Sabahtan tartılıp yazarsın hemen sıkıntı olmaz o zaman zaten
saatler uyime yok ama kaçırmadım diyorsan sana güveniyorumselam kızlar dünkü menüm
sabah peynır yumurta çay
ara hindi füme 2 köfte
akşam yemeği dışardaydım
yağsız kuşbaşı ve bonfile
beyin salatası
peynir topu
acılı ezme
kısır
maden suyu bol su spor yok
haydari ve rakı(tabiki hepsini yemedim )
geldin canım burda olunca mesaj at huhu kimse yok mu diye birileri her zaman vardırAz önce burdaydim baktım kimseler yok çıktım seni görünce damladim yine
Iyi canım bildiğin gibi bugün leslie ye başladım ben 1 yaptığım zannederken 3 mil yapmışım ama süper bir spor bayıldımhoş
geldin canım burda olunca mesaj at huhu kimse yok mu diye birileri her zaman vardırbak ben öyle yapıyorum kimse yoksa da kendi kendime resim atıyorum nasılsın bakalım bugün iyi mi herşey
bugünde kimse gelmiyor kaçamak yapmayın yarın resmi tartı günümüzbem cuma yapıcam yine aprilcim uygun mudur sorayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?