Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım bir laf vardır 28 i yapan 29 u da yapar diye. yanlıs hatırlamıyorsam cinlilerin. demem o ki 30 dk yürüyüşleri 45 e ceksen cok güzel olr. yag yakımı 20 dkdan sonra basladıgı için daha faydalı olur. menun de harika! aksamları o kadar az yemeye nasıl dayanıyorsun ? benim en büyük sorunum aksam yemekleri

cikolatanın büyüklüğünü merak ettim onun haricinde güzel.

sporun süper!

dunku menum
9:30 : 1 dilim ekmek 1 kk peynir haşlanmış yumurta 3 ceri domates,5 zeytin
sonra 2 saatte bir olmak uzere 5 kase yoğurt çorbası
spor 3 mil leslie
su 4 lt

canım kimin detoksunu yapıyorsun. yogurt corbasını severim yagsız tuzsuz mu ? detoks bana göre değil kesinlikle düzenimi bozuyor

gecmiş olsun.

iradene hayranım. ben olsam belki yarım yiyeyim derdim sanırım.

geçmiş olsun

menun gayet gzel canım. ayrıca spor süper zumbayı kimle yaptın. süpersin !!

pazartesi menüm
Kahvaltı:
Yarım poğaça
1/4 simit
Şekersiz çay
3 siyah zeytin

Öğle:
Yarım tabak kereviz
Yarım tabak tavuk sote

Akşam:
Bir tabak brokoli salatası
Bir kase yoğurt

Bir elma bir portakal

brokoli salatasına bayılırım :) menün de cok güzel

havalarin dengesizligi beni fena hasta etti sorma tesekkurler

gecmiş olsun

65 den ziyade 75 gibi duruyor ama sonuç muhteşem

bencee kısa boylu o yüzden. bir de vucudu sıkı değildir.

bu arada yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum bazı arkadaslar takımdan ayrıldı mı hani deneme süresinde olanlardan ?

katılıyorum her mesaja senin yolladığın zumba videosu varya ondan biraz ısınma amaçlı yaptım hemde ill 10 dk squat ve mekik yaptım ardından

benim menüm de söyle.

bu aralar o kadar yogunum ki düşünmeden ne yediğimi hatırlayamadım.

sabah
1 haslanmıs yumurta 1 dilim tb ekmegi

ara
1 greyfurt

ara
1 elma+ 5 yk yogurt

aksam
yarım tabak yogurtlu makarna

ara
10 badem+ 5 fındık

2 lt su. spor yapamadım cok gec döndüm eve.

bence menü güzel

deadline persembeye hedefin ne, yaklastın mı bana
hayır ya iki haftadır bir yukardayım bir aşağıda bu hafta sabit olmaya çalışcam en kötü çünkü bugün tartıldım 63.9 geldim aslında beslenme düzenim iyi ama vucut şaştı tabi bazı menüleden ötürü birkaç hafta önce napsa bilemiyor

ya evet düzenimiz bozulmustu bir ara. bende ptesi sabittim belki 200 gram fln vermişimdir diye umut ediyorum

ya boyu çok kısa, ya da bir yazım hatası yapmış.. kesinlikle 65 değil.. inanmam mümkün değil. mlyt 75 demiiş ama bence 80 ve üzeri.. neyse dedigin gibi bir neticeye bakalım.. çok iyi bir sonuç olmş.. mikemmellll...

kızlar ben çıkıyorum yine gelirim tamam mı kendinize iyi bakın spor yapın spor boş kalınca

annnaammm. kuzum ne kadar az yemişsin.. dikkat et direncin düşmesin.. zayıflicaz diye sağlıktan olmayalım tatlım

canım kimin detoksunu yapıyorsun. yogurt corbasını severim yagsız tuzsuz mu ? detoks bana göre değil kesinlikle düzenimi bozuyor

iradene hayranım. ben olsam belki yarım yiyeyim derdim sanırım.
.
daha önceden yapmıştım.. böyle çok kaçırınca ardına yapınca daha iyi oluyor.. .. sabah 1 dilim ekmek biraz peynir yumurta domates vs.. sonra iki saatte bir çorbadan bir kase içiyorsun.. çorbada şu şekilde 4 er kaşık nohut, bulgur, mercimek, 2 tane salatalık, ve 500-700 gr civarı yoğurtla .. içine tuz atmak yok ama ben atıyorum biraz yoksa tansiyonum düşüyor.. baharat serbest.. iki gün yapılıyor ayda bir kez ..ben bir gün yaptım.. 15 gün sonra 1 gün daha yapıcam..neden dersen çok gaz yaptı bebişimde ..
sen aprile söylüyorsun da sen de çok az yemişsin kuşum yaa

ne kadar veriyorsun bununla ? ya ben yogunluktan yiyemedım dün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…