daha alınmadı canım kaptanımız yok ya izinde gelince sormamız lazımCanım ya cumaya alınmadı mı temelli
Yani ben de cuma tartılmak istiyorum sıkıntı olmazsa
Daha çok - leri göreyim
evet hergün 3 mil yaparak kilo veren bir sürü insan varmış ben önceden araştırmıştım yazın bir ara yaptım zaten direk karından falan da incelme oluyor çok iyi aslındaIyi canım bildiğin gibi bugün leslie ye başladım ben 1 yaptığım zannederken 3 mil yapmışım ama süper bir spor bayıldım
E hadi hayırlısı başladık sonu gelir inşallahevet hergün 3 mil yaparak kilo veren bir sürü insan varmış ben önceden araştırmıştım yazın bir ara yaptım zaten direk karından falan da incelme oluyor çok iyi aslında
gelir gelir pes etme devamlılık sağla yeterkiE hadi hayırlısı başladık sonu gelir inşallah
Iyi geceler tatlı rüyalar canımHaydi herkese iyi geceler
Ben çıkıyorum
Bb
güle güle canım kendine iyi bakHaydi herkese iyi geceler
Ben çıkıyorum
Bb
Aynen canım yaza az kaldı ve benim hizlanmam lazım devamlılık konusunda kararliyim inşallah beni bitek regl dönemi düşündürüyor benimki 9 gün sürüyor bende o günlerde 1 yada 2 mil yapayım en iyisigelir gelir pes etme devamlılık sağla yeterkiyaza da ne kaldı şurda verebileceğimiz kadar verelim ki sıcaklarda birde üstümüzdeki yağları taşıyıp bunalmayalım değil mi
evet canım öyle yapabilirsin çok ağır bir spor değil ilk gün izin gününü regl olduğun günle değiştirirsin sonraki günler devam edersinAynen canım yaza az kaldı ve benim hizlanmam lazım devamlılık konusunda kararliyim inşallah beni bitek regl dönemi düşündürüyor benimki 9 gün sürüyor bende o günlerde 1 yada 2 mil yapayım en iyisi
Öyle yapayım en iyisi ara vermek istemiyorumevet canım öyle yapabilirsin çok ağır bir spor değil ilk gün izin gününü regl olduğun günle değiştirirsin sonraki günler devam edersin
hoşgeldin april michi şimdi çıktı mlyt ve ben varım şu an bulduğum güzel değişik şeyleri atıyordumpişşşşt varmı kimse ? ben yaptım 1mile geldim ne güzel spormuş bayıldım
Ay bu süper misahaha çok güzldüm yalan haberlere itibar etmiyoruz yok böyle bişey sonuçta
canım tabiki yapabilirsin cuma günü saat 14:00 e kadar herkes yapabilir...hımmm tabi ben cuma tartılamayacağım siteye giremem diyen varsa yarın kilosunu tartsın ve bildirsin bahane istemembugünde kimse gelmiyor kaçamak yapmayın yarın resmi tartı günümüzbem cuma yapıcam yine aprilcim uygun mudur sorayım sana
Hoş geldin canım biz buradayız bende çok sevdim leslie yi çok zevkli dimipişşşşt varmı kimse ? ben yaptım 1mile geldim ne güzel spormuş bayıldım
evet canım mis gibi spor koşu bandıda güzel ama bu zevkli heryer çalışıyor devam güzelimHoş geldin canım biz buradayız bende çok sevdim leslie yi çok zevkli dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?