Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım ya cumaya alınmadı mı temelli
Yani ben de cuma tartılmak istiyorum sıkıntı olmazsa
Daha çok - leri göreyim
daha alınmadı canım kaptanımız yok ya izinde gelince sormamız lazım tamam sende erkenden yap o zaman var mı arttıran cuma sabah erkenden yapcam diyen

Iyi canım bildiğin gibi bugün leslie ye başladım ben 1 yaptığım zannederken 3 mil yapmışım ama süper bir spor bayıldım
evet hergün 3 mil yaparak kilo veren bir sürü insan varmış ben önceden araştırmıştım yazın bir ara yaptım zaten direk karından falan da incelme oluyor çok iyi aslında

evet hergün 3 mil yaparak kilo veren bir sürü insan varmış ben önceden araştırmıştım yazın bir ara yaptım zaten direk karından falan da incelme oluyor çok iyi aslında
E hadi hayırlısı başladık sonu gelir inşallah

gelir gelir pes etme devamlılık sağla yeterki yaza da ne kaldı şurda verebileceğimiz kadar verelim ki sıcaklarda birde üstümüzdeki yağları taşıyıp bunalmayalım değil mi
Aynen canım yaza az kaldı ve benim hizlanmam lazım devamlılık konusunda kararliyim inşallah beni bitek regl dönemi düşündürüyor benimki 9 gün sürüyor bende o günlerde 1 yada 2 mil yapayım en iyisi

Aynen canım yaza az kaldı ve benim hizlanmam lazım devamlılık konusunda kararliyim inşallah beni bitek regl dönemi düşündürüyor benimki 9 gün sürüyor bende o günlerde 1 yada 2 mil yapayım en iyisi
evet canım öyle yapabilirsin çok ağır bir spor değil ilk gün izin gününü regl olduğun günle değiştirirsin sonraki günler devam edersin

bugünde kimse gelmiyor kaçamak yapmayın yarın resmi tartı günümüz bem cuma yapıcam yine aprilcim uygun mudur sorayım sana
canım tabiki yapabilirsin cuma günü saat 14:00 e kadar herkes yapabilir...hımmm tabi ben cuma tartılamayacağım siteye giremem diyen varsa yarın kilosunu tartsın ve bildirsin bahane istememherkesten gereken özeni görmek istiyorum ve istiyoruz 1.takım adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…