- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
hissiyatlı kocaay çok güldüm mahrum kalmayın
evet çok seviyor adam napsınhissiyatlı koca
hoş geldin ispanyol nabersinpistt kizlar nabersiniz
napiyim yaa kizi uyutamadim bir türlü ayagimda sallamak zorunda kaldım. .oteki tavuklar yattihoş geldin ispanyol nabersin
oyy kimler gelmiş napıon ?pistt kizlar nabersiniz
ay niye uyumuyor ki kız her zaman böyle mi yoksa hasta falan mınapiyim yaa kizi uyutamadim bir türlü ayagimda sallamak zorunda kaldım. .oteki tavuklar yatti
aminnn !aminnn diyelim
midemizede oturmasınlar !
oturabilirler evet hainlermidemizede oturmasınlar !
Iyi geceler canım tamam dikkatli olucam inşaallahkızlar ben çıkıyorum tekrar gelicem burda olmazsanız iyi geceler canlarım yarın kilo bildirmi yapacak olna var mı listeyi taşıyalım mı april istersen ben taşırım yatmadan önce gelincelistede olmayan kızlar siz tartılın bilgileri yarın istiycem ya da en geç cuma öğelene kadar yazmanız lazım unutmayın @gunessel listede olabilirsin biliyorsun bu hafta haberin olsun başka vra mıydı april bu hafta listeye girebilecek mlyt seni takipteyiz bu hafta hayatına yeni başlangıçlar yaptın sonuçta
yeni uyudu minikim..ben de uzandim tlfa bakiyom..oyy kimler gelmiş napıon ?
normalde duzenli uykusu var..ama iki gubdur zor uyuyor çabuk uyaniyor hasta degil şükür. .ay niye uyumuyor ki kız her zaman böyle mi yoksa hasta falan mı
ay iyi sevindim daha minnak o derdini bile anlatamıyor kiyeni uyudu minikim..ben de uzandim tlfa bakiyom..
normalde duzenli uykusu var..ama iki gubdur zor uyuyor çabuk uyaniyor hasta degil şükür. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?