ay iyi sevindim daha minnak o derdini bile anlatamıyor kiyarın öp benim için gelip sevesim geldi
gerçekten mi minik böcük ohemen foto atayim
canım sen listeyi yinede taşı belk yarın bildirim yapmak isteyen olur.CAnım mlyt ,güneşsel ,delidivaneoldum ,pridee var ama listeye girmek istiyorlarmı son kez bir soralım ona göre ekleriz.iyi geceler canımcım grsrz yarınkızlar ben çıkıyorum tekrar gelicem burda olmazsanız iyi geceler canlarım yarın kilo bildirmi yapacak olna var mı listeyi taşıyalım mı april istersen ben taşırım yatmadan önce gelincelistede olmayan kızlar siz tartılın bilgileri yarın istiycem ya da en geç cuma öğelene kadar yazmanız lazım unutmayın @gunessel listede olabilirsin biliyorsun bu hafta haberin olsun başka vra mıydı april bu hafta listeye girebilecek mlyt seni takipteyiz bu hafta hayatına yeni başlangıçlar yaptın sonuçta
ay maşallha kocaman olmuş ama bu en son attığın resimde minnaktı ne çabuk büyüyorlar ya ay çok tatlı maşallah ona bir sürü nazar boncuğu
april gidemiyorum minik böcüğü gördünmü kaldım burda yerim onu bencanım sen listeyi yinede taşı belk yarın bildirim yapmak isteyen olur.CAnım mlyt ,güneşsel ,delidivaneoldum ,pridee var ama listeye girmek istiyorlarmı son kez bir soralım ona göre ekleriz.iyi geceler canımcım grsrz yarın
Allah bagislasin çok şeker
sagol kuzumm.. abisinin adi rüzgar onunki de yağmur oldu..ay maşallha kocaman olmuş ama bu en son attığın resimde minnaktı ne çabuk büyüyorlar ya ay çok tatlı maşallah ona bir sürü nazar boncuğuya uzakta olmasan gelir severdim adı ne ispanyol hiç sormadım minik böcüüğün adını söylemişmiydin
sagol canimm.Allah bagislasin çok şeker
bana benzetiyorlar ama ben kimseye benzetemiyirum dahamaşallahkuzuma nasıl güsel yesin teyzeleri onu gülüşe bak kime benziyor ispanyol bu pıtırcık ?
canım işte en güzel sistem merkezi sistem olması , böyle olunca yaksalarda ısınsak diye bekliyor insan...İnşallah düzelsin en kısa zamanda da içimiz açılsınoff su soguklar gecse yaaa..yatagimi ozledim beeenn..
havalar cok soguk ve akt komsu da ust komsu da yatak odasinda yatmiyorlar herhalde yakmiyorlar oranib petegini..bizim oda da isinmiyor bir turlu.
biz de kizla mecburen ufak bir odami var oraya gectik 1 aydir burdayiz..ama ben yatagini özledim..
a isimler çok iyiymiş bayıldım yağmur ismini de çok severim hemde çok uyumlu olmuşlarsagol kuzumm.. abisinin adi rüzgar onunki de yağmur oldu..
sagol canimm.
bana benzetiyorlar ama ben kimseye benzetemiyirum daha
merkezi sistem iyi evet ısınıyor bir şekilde mecburcanım işte en güzel sistem merkezi sistem olması , böyle olunca yaksalarda ısınsak diye bekliyor insan...İnşallah düzelsin en kısa zamanda da içimiz açılsın
ufaklik olmasa sıkıntı olmaz esim firin gibi isitir da..minikim usur diye ayrildikkcanım işte en güzel sistem merkezi sistem olması , böyle olunca yaksalarda ısınsak diye bekliyor insan...İnşallah düzelsin en kısa zamanda da içimiz açılsın
+18 seniufaklik olmasa sıkıntı olmaz esim firin gibi isitir da..minikim usur diye ayrildikk
aklımdan bu yorum geçmişti aramızda +18 olmayanlar var diye yazmadım telepati+18 senitabii herşey minik için
iyi geceler canım bende yatacağım birazdan metobolizmamız çalışsın dimikizlar ben de yatıyorum artik..uyumusken ben de uyuyayim.
öpüyorum sizi..iyi geceler
yağmurun adını sordunyaa o anda bende sorcaktım yine kesiştik o anda çok güldüm şimdi koptumaklımdan bu yorum geçmişti aramızda +18 olmayanlar var diye yazmadım telepatineyse şu an yoklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?