Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım sen listeyi yinede taşı belk yarın bildirim yapmak isteyen olur.CAnım mlyt ,güneşsel ,delidivaneoldum ,pridee var ama listeye girmek istiyorlarmı son kez bir soralım ona göre ekleriz.iyi geceler canımcım grsrz yarın

april gidemiyorum minik böcüğü gördünmü kaldım burda yerim onu ben

maşallahkuzuma nasıl güsel yesin teyzeleri onu gülüşe bak kime benziyor ispanyol bu pıtırcık ?

sagol kuzumm.. abisinin adi rüzgar onunki de yağmur oldu..
Allah bagislasin çok şeker
sagol canimm.
maşallahkuzuma nasıl güsel yesin teyzeleri onu gülüşe bak kime benziyor ispanyol bu pıtırcık ?
bana benzetiyorlar ama ben kimseye benzetemiyirum daha

canım işte en güzel sistem merkezi sistem olması , böyle olunca yaksalarda ısınsak diye bekliyor insan...İnşallah düzelsin en kısa zamanda da içimiz açılsın

sagol kuzumm.. abisinin adi rüzgar onunki de yağmur oldu..

sagol canimm.

bana benzetiyorlar ama ben kimseye benzetemiyirum daha
a isimler çok iyiymiş bayıldım yağmur ismini de çok severim hemde çok uyumlu olmuşlar biraz daha büyüynce belli olur kime benzediği tam

canım işte en güzel sistem merkezi sistem olması , böyle olunca yaksalarda ısınsak diye bekliyor insan...İnşallah düzelsin en kısa zamanda da içimiz açılsın
merkezi sistem iyi evet ısınıyor bir şekilde mecbur

ufaklik olmasa sıkıntı olmaz esim firin gibi isitir da..minikim usur diye ayrildikk

kizlar ben de yatıyorum artik..uyumusken ben de uyuyayim.
öpüyorum sizi..iyi geceler

e bizde gidelim madem aprilcim kalk bakayım ben listeyi taşıyım önce hadi görüşürüz kızlar yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…