Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 399. ETAP*** ETAP SEKİZİNCİSİ

ApriL_2007 (87.7/87.0/0.7/%0.80)
jasmine53 (75.0/74,6/0.4/% 0,53 )

ispanyol (75.8///%0) kilosu sabit
dagatesi(62.8///%0) kilosu sabit
deadline(63.3/63.1/0.2/%0.32)
michi (61,3/61,1/0,2/%0,32 )

1. Takım Ortalaması: % 0,33

kızlar bu geçen haftaki durumumuz

***1.TAKIM 400. ETAP***

ApriL_2007 (87.0///%)
jasmine53 (74,6///% )

ispanyol (75.8///%)
dagatesi(62.8///%)
deadline(63.1///%)
michi (61,1///)

1. Takım Ortalaması:

darned Pridee kızlar yarın yada cuma öğlene kadar bildirim yaparsanız yukardaki listeye taşıyabilirim sizi duruma göre yarın bilidrim yapınca yine başlangıç kilonuzu ve geçen haftaki kilonuzu ve bu haftaki kilonuzu yazın tamam mı ben yukardaki listeye ona göre ekliycem aprille uygun görürsek

aynı şeyi düşündüm bize uğur getirsin ben artıdayım gerçi yarın birşeyler yapayımda ineyim aşağıya cuma olmaz böyle
Düşünmesen şaşardım yarın akşam yemek yeme yada yarın daha hafif takıl cuma sabahınada hafif çıkarsın İnşallah canım.Hadi bye canım

saatler uyime yok ama kaçırmadım diyorsan sana güveniyorum bugünlerde yoksun buralarda ne yapıyorsun bakalım
okullar açıldı ya pek aktif olamıyorum cnm malum dersler ödevler evişi yemek filan ama her fırsatta gelicem
yemeği dışarda yedim ama hiç kaçırmadım gerçekten etleri özellikle yağsız sipariş ettim
salataya 1 kilo yağ dökmüşler tek çatal yemedim
bu beş kilo bu ay gidecek o kadarrrrrr

maşallah bu ne tatlılık böyle nazar değmesin

tamam cnm

dünkü menum
09:30 2 dilim ekmek 2 yumurtali omlet 1 kk peynir 4 zeytin domates tarcinli rezebe cayi
14:00 yagsiz tost nescafe 2 si birarada minicik 1 kare findiklu cikolata
16:00 portakal
18:30 pulbiberli yoğurt 1 dilim ekmek
20:30 5 badem 2 kuru kayısı , tarcinli rezene cayi
su 3,5 lt
spor 5 mil Leslie yani 1 sa

Liste gayet hafif olmuş canım su ve spor muhteşem

Günaydın kızlar...
Dünkü:menüm:
sabah(08:30) baget sandviç, yarım domates, 1 kk beyaz peynir, 1 yeşl biber, ince dilim kaşar, limonlu çay
öğle(13:00) kırmızı biberli yoğurt, yarım kabakla yapılmış fırımda yemek, çok az brokoli
akşam(19:00) 3 kaşık lahana yemeği, 3 sarma, yarım kase yoğurt.

1,5 lt su, 2 mil leslie

Günaydın herkese dünkü listem
Sabah 8.30 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta haşlanmış 4 tane zeytin
Ara 09. O0 nescafe 2 si biarada
Öğlen 12.30 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
Ara 14.00nescafe 2 si biarada biraz kabak cekirdegi
Akşam 19. 00 canlarıma kavurma yaptım ben yapmaksızın kalınca hemen 1 yumurta haşladim yumurta salatası yaptım 2 dilim tam bugday ekmeği yle yedim
Spor leslie
Su 1.5 litre

Kızlar maşallah herkes menüler i süper azaltmis herkes yoğurt pulbiberli karışımı yiyiyor tamgaz devam bende öyle yapayım belki haftaya listeye girerim

Kızlar ben bildirimi yapıp kaçıyorum bugün mantı siparişlerini yetiştirmek zorundayım 81.0

tebrikler canım tamam sıkıntı yok o zaman okullar falan vakit bulunca gelirsin zaten

ay menüye bak akşam yok bende mi yapsam
herkes mükemmel yahu yanlış gruba mı daldım

ay buda çok iyi kesin yanlış yerdeyim kendimden utandım

Kızlar maşallah herkes menüler i süper azaltmis herkes yoğurt pulbiberli karışımı yiyiyor tamgaz devam bende öyle yapayım belki haftaya listeye girerim
bende mi bugün yapsam ne artıdayım bende yalnız değilsin nedenini de anlamış değilim hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…