kafa aynı çalışıyor yapacak bişey yokyağmurun adını sordunyaa o anda bende sorcaktım yine kesiştik o anda çok güldüm şimdi koptum
kesinlikle öyle yaww hergün aynı şey git al bakalım ben her an gidebilirim tşk bebemkafa aynı çalışıyor yapacak bişey yoklisteyi unuttum iyi mi bir koşu alayım geleyim
aynı şeyi düşündüm bize uğur getirsin400.etap hımm isim kokoş birinci olsak ne güzel olur
Düşünmesen şaşardımaynı şeyi düşündüm bize uğur getirsinben artıdayım gerçi yarın birşeyler yapayımda ineyim aşağıya cuma olmaz böyle
okullar açıldı ya pek aktif olamıyorum cnm malum dersler ödevler evişi yemek filan ama her fırsatta gelicemsaatler uyime yok ama kaçırmadım diyorsan sana güveniyorumbugünlerde yoksun buralarda ne yapıyorsun bakalım
olleyyyy yarın listedeyim bennnnnnnnnnnnnnnnbugünde kimse gelmiyor kaçamak yapmayın yarın resmi tartı günümüzbem cuma yapıcam yine aprilcim uygun mudur sorayım sana
maşallah bu ne tatlılık böyle nazar değmesin
tamam cnm
Liste gayet hafif olmuş canım su ve spor muhteşemdünkü menum
09:30 2 dilim ekmek 2 yumurtali omlet 1 kk peynir 4 zeytin domates tarcinli rezebe cayi
14:00 yagsiz tost nescafe 2 si birarada minicik 1 kare findiklu cikolata
16:00 portakal
18:30 pulbiberli yoğurt 1 dilim ekmek
20:30 5 badem 2 kuru kayısı , tarcinli rezene cayi
su 3,5 lt
spor 5 mil Leslie yani 1 sa
tebrikler canımokullar açıldı ya pek aktif olamıyorum cnm malum dersler ödevler evişi yemek filan ama her fırsatta gelicem
yemeği dışarda yedim ama hiç kaçırmadım gerçekten etleri özellikle yağsız sipariş ettim
salataya 1 kilo yağ dökmüşler tek çatal yemedim
bu beş kilo bu ay gidecek o kadarrrrrr
ay menüye bak akşam yok bende mi yapsamdünkü menum
09:30 2 dilim ekmek 2 yumurtali omlet 1 kk peynir 4 zeytin domates tarcinli rezebe cayi
14:00 yagsiz tost nescafe 2 si birarada minicik 1 kare findiklu cikolata
16:00 portakal
18:30 pulbiberli yoğurt 1 dilim ekmek
20:30 5 badem 2 kuru kayısı , tarcinli rezene cayi
su 3,5 lt
spor 5 mil Leslie yani 1 sa
herkes mükemmel yahu yanlış gruba mı daldımGünaydın kızlar...
Dünkü:menüm:
sabah(08:30) baget sandviç, yarım domates, 1 kk beyaz peynir, 1 yeşl biber, ince dilim kaşar, limonlu çay
öğle(13:00) kırmızı biberli yoğurt, yarım kabakla yapılmış fırımda yemek, çok az brokoli
akşam(19:00) 3 kaşık lahana yemeği, 3 sarma, yarım kase yoğurt.
1,5 lt su, 2 mil leslie
ay buda çok iyi kesin yanlış yerdeyim kendimden utandımGünaydın herkese dünkü listem
Sabah 8.30 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta haşlanmış 4 tane zeytin
Ara 09. O0 nescafe 2 si biarada
Öğlen 12.30 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
Ara 14.00nescafe 2 si biarada biraz kabak cekirdegi
Akşam 19. 00 canlarıma kavurma yaptım ben yapmaksızın kalınca hemen 1 yumurta haşladim yumurta salatası yaptım 2 dilim tam bugday ekmeği yle yedim
Spor leslie
Su 1.5 litre
bende mi bugün yapsam ne artıdayım bende yalnız değilsin nedenini de anlamış değilim hadi hayırlısıKızlar maşallah herkes menüler i süper azaltmis herkes yoğurt pulbiberli karışımı yiyiyor tamgaz devam bende öyle yapayım belki haftaya listeye girerim
81 ne kız kilo değil herhalde yada 8 mi ne o anlamadım ama kolay gelsin çokKızlar ben bildirimi yapıp kaçıyorum bugün mantı siparişlerini yetiştirmek zorundayım 81.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?