81 kg canım81 ne kız kilo değil herhalde yada 8 mi ne o anlamadım ama kolay gelsin çok
harikasin tatlim supperGünaydın kızlar...
Dünkü:menüm:
sabah(08:30) baget sandviç, yarım domates, 1 kk beyaz peynir, 1 yeşl biber, ince dilim kaşar, limonlu çay
öğle(13:00) kırmızı biberli yoğurt, yarım kabakla yapılmış fırımda yemek, çok az brokoli
akşam(19:00) 3 kaşık lahana yemeği, 3 sarma, yarım kase yoğurt.
1,5 lt su, 2 mil leslie
cok cok iyi canim devam boyleeGünaydın herkese dünkü listem
Sabah 8.30 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta haşlanmış 4 tane zeytin
Ara 09. O0 nescafe 2 si biarada
Öğlen 12.30 5 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
Ara 14.00nescafe 2 si biarada biraz kabak cekirdegi
Akşam 19. 00 canlarıma kavurma yaptım ben yapmaksızın kalınca hemen 1 yumurta haşladim yumurta salatası yaptım 2 dilim tam bugday ekmeği yle yedim
Spor leslie
Su 1.5 litre
kolay gelsin canim..Kızlar ben bildirimi yapıp kaçıyorum bugün mantı siparişlerini yetiştirmek zorundayım 81.0
kız ben sabah sersemliği yapacağın mantıyı 81 anladım ona şaşrdım şimdi dank etti81 kg canım
Inşallah gider yoksa benim kafa gidecekkız ben sabah sersemliği yapacağın mantıyı 81 anladım ona şaşrdım şimdi dank ettiay diycektim o kadar mantıtyı kim napıyo sen 81 çıktın sanırım tamam o zamna muhtemelen ödem oluyor vucudunda normal sigaryı bıraktığın için sen pes etme yakında gitmeye başlayacak onlar
Saol canım afiyet olsun sanaben kahvaltı yapıp geliyorum kızlar tamam mı şimdilk hoşçalklın mlyt sanada kolay gelsin canım benim
Sağol canımharikasin tatlim supper
cok cok iyi canim devam boylee
kolay gelsin canim..
Canim bu nedir ? Dünkü menün paylaşilacakti bir gun gelmedin ununttunmu kuzum ?günaydın
sabah 1 nescafe
ardından 1 yeşil çay
1 dilim kendi yaptığım ekmek
3 dilim salam
1 dilim üçgen lıght peynir
cnm bir üstte yazdım sanırım görmedinCanim bu nedir ? Dünkü menün paylaşilacakti bir gun gelmedin ununttunmu kuzum ?
gitmesin kafa canım benimde kafa gidecek yakında spor yapıyorum dikkat ediyorum artıdan inemiyorumInşallah gider yoksa benim kafa gidecek
günaydın canım geçmiş olsun çok bugün iyisindir umarım dikkat et kendinegünaydın
sabah 1 nescafe
ardından 1 yeşil çay
1 dilim kendi yaptığım ekmek
3 dilim salam
1 dilim üçgen lıght peynir
april menü çok güzel sporda bende bugün kaşam yoğurt yemeyi planlıyorum bende deniycemGünaydın
Dünkü menüm
Sabah 07:15
Bir peynirli sandvic
Ara 10;00
İki galeta
Öglen 12:30
Bir kase sebze cr
İki misket köfte
Bir kase cacik
İki dilim ekmek
Ara 15:00
İki ks sütlaç
Aksam 19:00
Bir domates
Bir dilim ekmek
2,5 lt su
20 dk yürüyüş
20dk 1 mile leslie
günaydın cnm iyiyim çok şükür halsiz düştüm biraz azda üşüttüm ama iyiyim şimdigitmesin kafa canım benimde kafa gidecek yakında spor yapıyorum dikkat ediyorum artıdan inemiyorum
günaydın canım geçmiş olsun çok bugün iyisindir umarım dikkat et kendine
dikakt et ya zaten havalar da bir dengesiz bu aralargünaydın cnm iyiyim çok şükür halsiz düştüm biraz azda üşüttüm ama iyiyim şimdi
menu cok güzel. .su da iyi icmissinGünaydın
Dünkü menüm
Sabah 07:15
Bir peynirli sandvic
Ara 10;00
İki galeta
Öglen 12:30
Bir kase sebze cr
İki misket köfte
Bir kase cacik
İki dilim ekmek
Ara 15:00
İki ks sütlaç
Aksam 19:00
Bir domates
Bir dilim ekmek
2,5 lt su
20 dk yürüyüş
20dk 1 mile leslie
cok geçmiş olsun kuzum..dikkat et kendine bol sivi almaya çalışgünaydın ben dün hiç birşey yiyemedim çok kötü hastaydım
hatta istifra ettim midem bulanıyodu başım ağrıyodu sürekli yattım hiç birşey yemeden
gece 1,5 ta fırında pişmiş 1 derisiz tavuk pirzola yedim okadar
evet aynen çok tehlikeli havalar dikkat etmek lazım gerçektendikakt et ya zaten havalar da bir dengesiz bu aralarbnede haftalardır hastayım iyileşemedim bir türlü çok bişey yok ama halsizlik var burun tıkanıklığı falan sinir oluyorum geçmedi şu hastalık geldiği gibi gitmiyor bu arada kilo bildirimi yarın mı yapacaksın bugün mü yarın yapacaksan öğlene kadar yapmalısın ki listeye alabilelim
çok teşekkür ederim cnm evet öyle yapıyorum çay içtim ayran içtim su içiyorummenu cok güzel. .su da iyi icmissin
cok geçmiş olsun kuzum..dikkat et kendine bol sivi almaya çalış
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?