niye olmaz diyim isponyolcum sana güveniyorum erkenden yaparsın zaten yarındeadline ben de yarin yapayim bildirim olur mu..olmaz dersen de ekliyim simdi
tamam canım yarın öğlene kadar yap geç kalmaevet aynen çok tehlikeli havalar dikkat etmek lazım gerçekten
yarın yapayım cnm dün bişey yemediğim için direnç yaptı sanırım bugün toparlayım yarın sabah çocuğu okula yolladığım gibi bildirim yaparım
çok teşekkür ederim cnm evet öyle yapıyorum çay içtim ayran içtim su içiyorum
spor falan çok iyi suda artmışDün Kahvaltı:
Yarım boyoz
1/4 simit
3 siyah zeytin
1 şekersiz çay
Öğle:
Yarım tb pırasa
Yarım tb kereviz
Yarım tb tavuk sote
Akşam:
5 kaşık bakla
Bolca salata
1 kase yoğurt
45 DK LESLİE 3 MİL
1,5 LT SU
Sen hala hergün tartıliyormusun canım dedim ya canını sıkma haftada birgün tartılkızlar toplam 70 dk duraksız spor yaptım 3 mil leslie 20 dk kardiyo 10 dk streching videsu ya artıdayım ama inmiyor bu grlarbu akşam yoğurt yada salata yapayım bari el mahkum
dayanamıyorum april o artı gidene kadar tartı bana ben tartıya bakıyorum stres oldum yeminlen yaSen hala hergün tartıliyormusun canım dedim ya canını sıkma haftada birgün tartıloyyy ne kadar güsel spor yapmışsın yeter bu günlük ...
deadline cım.. spor yaptığımızda etkisini hemen görmememiz çok normal.. etkisi ertesi gün de görülebilir..kızlar toplam 70 dk duraksız spor yaptım 3 mil leslie 20 dk kardiyo 10 dk streching videsu ya artıdayım ama inmiyor bu grlarbu akşam yoğurt yada salata yapayım bari el mahkum
ay biliyorum jasmine ama bir an gözüm döndü tamam herşeyin fazlası zarar uslu uslu oturuyorum hatta ders çalışıyorum daha bişey yok bugündeadline cım.. spor yaptığımızda etkisini hemen görmememiz çok normal.. etkisi ertesi gün de görülebilir..
du bakalım yarın ola hayrola
kızlar toplam 70 dk duraksız spor yaptım 3 mil leslie 20 dk kardiyo 10 dk streching videsu ya artıdayım ama inmiyor bu grlarbu akşam yoğurt yada salata yapayım bari el mahkum
tatlım kafana takma mutlaka verirsindayanamıyorum april o artı gidene kadar tartı bana ben tartıya bakıyorum stres oldum yeminlen yahaftaya tartılmıycam hergün söz akşama pilatesmi yapsam diyordum geldiler bana da çok mu olur yapmasam mı ki çok yapmışım hakkaten bir gazla iyidir iyi ben onlardan daha inatçıyım
Çok geçmiş olsun nane limon iç canım iyi geliyoriyi aksamlar kizlar cok bisey yiyemedim isin acikcasi bu aralar yiyebilcemide pek zannetmiyorum cok agir bir grip geciriyorum genede buraya uricam siz nasilsiniz
ay ne bileyim o kadar uğraşıp artı görmek çok sinir yaptı bende biraz stres yaptım iyce artı çıktı kendimi akışına bırakmam lazım sanırımtatlım kafana takma mutlaka verirsin
okudum canım kesinlikle doğru çikolatalı bişey görünce yoksunluk çekiyorum böyle yiyesim geliyor çok zor oluyor savaşıyorum kendimle çikolata bağımlısıymışım demek ki ben çikolatayı bırakalım
geçmiş olsun canım ya dikkat et çok havalar birden soğudu üşüttün demekiyi aksamlar kizlar cok bisey yiyemedim isin acikcasi bu aralar yiyebilcemide pek zannetmiyorum cok agir bir grip geciriyorum genede buraya uricam siz nasilsiniz
2 ye kadar mı? öğlen 2 mi?Ben okuldan 4:30 gibi geleceğim ve de cuma günü sporum var. saat altı gibi de evde olurum. Yani anca o zamana verebilirim ölçüler Bu arada zaten spor yapıyorum ama bir gün arayla haftada dört gün gitmediğim günler dans ediyorum bilirsin K-pop dansı Birde ben de leslie ye başlamayı düşünüyorum
Canım ya cumaya alınmadı mı temelli
Yani ben de cuma tartılmak istiyorum sıkıntı olmazsa
Daha çok - leri göreyim
Dün Kahvaltı:
Yarım boyoz
1/4 simit
3 siyah zeytin
1 şekersiz çay
Öğle:
Yarım tb pırasa
Yarım tb kereviz
Yarım tb tavuk sote
Akşam:
5 kaşık bakla
Bolca salata
1 kase yoğurt
45 DK LESLİE 3 MİL
1,5 LT SU
iyi aksamlar kizlar cok bisey yiyemedim isin acikcasi bu aralar yiyebilcemide pek zannetmiyorum cok agir bir grip geciriyorum genede buraya uricam siz nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?