Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

deadline ben de yarin yapayim bildirim olur mu..olmaz dersen de ekliyim simdi
niye olmaz diyim isponyolcum sana güveniyorum erkenden yaparsın zaten yarın

tamam canım yarın öğlene kadar yap geç kalma

spor falan çok iyi suda artmış tatlım yarın tartı günü öğlene kadar bildirim yap listeye girebilirsin bu hafat geçen haftaki kilon başlangıç kilon ve yarınki kilonu yaz tamam mı arada da muhabbete gel yahu menü bildirip kaçıyorsun unutturma kendini

ay bu çok iyi ben tam böyle hissediyorum bugün çok acılardayım

kızlar toplam 70 dk duraksız spor yaptım 3 mil leslie 20 dk kardiyo 10 dk streching videsu ya artıdayım ama inmiyor bu grlar bu akşam yoğurt yada salata yapayım bari el mahkum

kızlar toplam 70 dk duraksız spor yaptım 3 mil leslie 20 dk kardiyo 10 dk streching videsu ya artıdayım ama inmiyor bu grlar bu akşam yoğurt yada salata yapayım bari el mahkum
Sen hala hergün tartıliyormusun canım dedim ya canını sıkma haftada birgün tartıl oyyy ne kadar güsel spor yapmışsın yeter bu günlük ...

Sen hala hergün tartıliyormusun canım dedim ya canını sıkma haftada birgün tartıl oyyy ne kadar güsel spor yapmışsın yeter bu günlük ...
dayanamıyorum april o artı gidene kadar tartı bana ben tartıya bakıyorum stres oldum yeminlen ya haftaya tartılmıycam hergün söz akşama pilatesmi yapsam diyordum geldiler bana da çok mu olur yapmasam mı ki çok yapmışım hakkaten bir gazla iyidir iyi ben onlardan daha inatçıyım

deadline cım.. spor yaptığımızda etkisini hemen görmememiz çok normal.. etkisi ertesi gün de görülebilir..
du bakalım yarın ola hayrola

deadline cım.. spor yaptığımızda etkisini hemen görmememiz çok normal.. etkisi ertesi gün de görülebilir..
du bakalım yarın ola hayrola
ay biliyorum jasmine ama bir an gözüm döndü tamam herşeyin fazlası zarar uslu uslu oturuyorum hatta ders çalışıyorum daha bişey yok bugün

tatlım kafana takma mutlaka verirsin

iyi aksamlar kizlar cok bisey yiyemedim isin acikcasi bu aralar yiyebilcemide pek zannetmiyorum cok agir bir grip geciriyorum genede buraya uricam siz nasilsiniz

tatlım kafana takma mutlaka verirsin
ay ne bileyim o kadar uğraşıp artı görmek çok sinir yaptı bende biraz stres yaptım iyce artı çıktı kendimi akışına bırakmam lazım sanırım

okudum canım kesinlikle doğru çikolatalı bişey görünce yoksunluk çekiyorum böyle yiyesim geliyor çok zor oluyor savaşıyorum kendimle çikolata bağımlısıymışım demek ki ben çikolatayı bırakalım

iyi aksamlar kizlar cok bisey yiyemedim isin acikcasi bu aralar yiyebilcemide pek zannetmiyorum cok agir bir grip geciriyorum genede buraya uricam siz nasilsiniz
geçmiş olsun canım ya dikkat et çok havalar birden soğudu üşüttün demek

Canım ya cumaya alınmadı mı temelli
Yani ben de cuma tartılmak istiyorum sıkıntı olmazsa
Daha çok - leri göreyim

evet kızlar yarın tartı günü aslında bugün tartı günümüzdü ama kimse bildirim yapmamış harın öğlene kadar vaktiniz var tartılp yazın tamam mı henüz deneme aşamasında olduğunuz için şu şekilde yapacaksınız
michi sen hariç canım sen zaten listedesin sen yarını unutma diye yazdım
pridee kız menü yazıp kaçma arada sohbete uğra kim olduğunu unuttuk yani seni tanımayanlarda var gelde tanış arkadaşlarla arada sohbete gel

takıma ilk mesaj attığınız tarih :
başlangıç kilo :
geçen haftaki kilo(takıma gelişi 1 haftayı geçenlere) :
bu haftaki kilo :
hedef kilo :

Kızlar merhabaaa.

Bugun cok yogundum yine giremedim. Henüz yemek yiyemedim. O yüzden yemek pişene kadar hemen yazayım istedim!

dünkü menüm.

sabah 6.30
1 kase tarhana (biraz bogazım agrıyordu)

öglen 12.oo
1 kasarlı tost

ara
1 greyfurt

aksam 20.30
1 kase corba
5-6 kasık mantı (yemek yapmaya vaktim olmadıgı için acelece yaptım

1 mile yürüyüs 2 litre su

şimdi gidip bir yemek yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…