az olmuş sanki hasta olma dagatesi sana ihtiyacımız varKızlar merhabaaa.
Bugun cok yogundum yine giremedim. Henüz yemek yiyemedim. O yüzden yemek pişene kadar hemen yazayım istedim!
dünkü menüm.
sabah 6.30
1 kase tarhana (biraz bogazım agrıyordu)
öglen 12.oo
1 kasarlı tost
ara
1 greyfurt
aksam 20.30
1 kase corba
5-6 kasık mantı (yemek yapmaya vaktim olmadıgı için acelece yaptım
1 mile yürüyüs 2 litre su
şimdi gidip bir yemek yiyeyim
bugun tartıldım ama emin olamadım yarın bi daha tartılacagımaz olmuş sanki hasta olma dagatesi sana ihtiyacımız varyarın bildirim günü unutma canım özledik seni afiyet olsun birde
niye emin olamadın o nasıl bir durumbugun tartıldım ama emin olamadım yarın bi daha tartılacagım
zayıf cıktım da daha zayıf cıkar mıyım diye bekliyorum acıkcası :) yani 100 gram vermişimniye emin olamadın o nasıl bir durumbende emin olamadım her geçengün bir önceden artı çıkıyorum aprilde hergün tartılıp psikolojini bozdun diye kızıyo
ay iyi iyi bugün çok yeme o zaman belki yarına sürpriz yapıp 300 gr düşmüş çıkarsınzayıf cıktım da daha zayıf cıkar mıyım diye bekliyorum acıkcası :) yani 100 gram vermişim
ay iyi iyi bugün çok yeme o zaman belki yarına sürpriz yapıp 300 gr düşmüş çıkarsınbende çıksam keşke sabit bile çıksam göbek atcam
ben varla yok arasındayımhu huu kimse var mı?
ben ben biraz daha burdayım ders çalışmaya kaçcam sonrahu huu kimse var mı?
almazsın inşallah çok yeme o zamanya öyle ac kalıp düşünce geri almıs oluyorum yediğim zaman. o da moral bozucu oluyor.
evet hayalet seni bir var bir yoksunben varla yok arasındayım
niye öylesin canım ? var olben varla yok arasındayım
niye öylesin canım ? var ol
bende birazcık gelmiştim zatenben ben biraz daha burdayım ders çalışmaya kaçcam sonra
almazsın inşallah çok yeme o zaman
evet hayalet seni bir var bir yoksun
dagatesi gelip yardım edeyimmi bende enerji patlaması var ders çalışıyorum ya geliyorlar banaEv isleri beni bekler. Ve bugun cok yoruldum
ay canım dinlen o zaman ben arada geliyorum teftiş ediyorum buraları herşey yolunda kapıda kalmak gibi kötü bişey yok yine yakında sıcak bir avm varmış demek ben olsam direk soğuktan donardım en yakın avm otobusle yarım saatbende birazcık gelmiştim zatenayy çok yoruldum eve geldim anahtarı unutmuşum kapıda kaldım,mecburen avm kapısı gözüktü bana eşim geç geliyor yaa. koştur koştur eve geldik sporumu yaptım ayy aç ve yorgunum iştee
hoşgeldin canım sıkıntı değil söylemen yetti şu anSelammmm
Kusura bakmayın okuyorum ama yazamıyorum telden
Tarayıcıdan giriyorum ama problem ne çözemedim o yüzden son saatlerde bilgisayar açıyorum ama olanları okuyorum önceden
çok iyi hepsiDünkü menüm
Sabah 7,30
1 tane kuru kayısı
1 kk peynir
4 zeytin
Öğle:
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara 17,00
1 bardak tarçınlı süt
Akşam 18,00
1 kase çorba
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
su 3 lt
spor 5 mil leslie ama onu yaptıktan sonra özellikle sabah çok ağrıyordu her yerim o yüzden bir daha haftaiçi yapmıcam okulda zorlanıyorum 3 mil yeter bana
Evet canım iyiki varmış gittim mecburen en sıcak en çabuk vakit geçirilecek yer sadece orası. He hee aslında iyide oldu boş dururmuyum alışverişimide yaptımay canım dinlen o zaman ben arada geliyorum teftiş ediyorum buraları herşey yolunda kapıda kalmak gibi kötü bişey yok yine yakında sıcak bir avm varmış demek ben olsam direk soğuktan donardım en yakın avm otobusle yarım saat
çok iyi hepsi
evet 5 mil yapma haftaiçi okula da gidiyorsun zorlar seni hatta sabah 2 mil akşam 1 mil yap bence daha iyi olur uygun olursa senin için ama 3 mil yapayım kurtulayım dersen 3 mil yap sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?