Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yeterki avm olsun sende mecbur ordasın boş durman garip olurdu iyice altını üstüne getirseydin mağazaların

Ben hep akşam yemeğinden 1-2 saat sonra yapıyorum ya da yatmaya yakın
Ama hafta sonu olabilir dediğin
akşam yaptığın iyi evet haftasonu deneyebilirisin

Selammmm
Kusura bakmayın okuyorum ama yazamıyorum telden
Tarayıcıdan giriyorum ama problem ne çözemedim o yüzden son saatlerde bilgisayar açıyorum ama olanları okuyorum önceden
Telden zaten yazmak fena oluyor sabah ben uyuz oldum mesela hiç yazamadım saatlerce yazdım hopp başa dönüyordu ozamanda sıkıldım vazgeçtim zor yani bazen...

Telden zaten yazmak fena oluyor sabah ben uyuz oldum mesela hiç yazamadım saatlerce yazdım hopp başa dönüyordu ozamanda sıkıldım vazgeçtim zor yani bazen...
evet bende sinir oluyorum çok evde olduğum için sıkıntı olmuyor ama dışarı çıkınca sıkıntı bu kadar geliyoruz fazla bile

evde misfirler var ama taşırım sanırım onlar içerdeyken 5 dk kaçıp sonuç listesini jasmine hazırlayacaktı ben ona mesaj atayım uygun mu yoksa yaparım ben
Tamam canım bir aksilik olursa haberim olsun beraberce çözeriz jasminecim geçen hafta çok güzel yaptı listeleri çok güzel heyecanlarla evet bir kez daha tşk ettim. Ve tabi sanada herzaman

***1.TAKIM 400. ETAP***

ApriL_2007 (87.0///%)
jasmine53 (74,6///% )

ispanyol (75.8///%)
dagatesi(62.8///%)
deadline(63.1///%)
michi (61,1///)

1. Takım Ortalaması:

gunessel (///%) yeni üye başlangıç kilosu 90 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef kilo ???
pride (60.8///%) yeni üye başlangıç kilosu 61.4 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef 52 Pridee

Son düzenleme:
Tamam canım bir aksilik olursa haberim olsun beraberce çözeriz jasminecim geçen hafta çok güzel yaptı listeleri çok güzel heyecanlarla evet bir kez daha tşk ettim. Ve tabi sanada herzaman
bu arada listeye baksan yeni kim vardı delidivane oldum vardı bildirm yapacakmı bilmiyorum pride da öyle bakalım bildirim yapmazsa bu hafta sadece günessel girecek geçen haftaki kilosunu bulamadım birde yarın yazar hedefinide bilmiyorum çünkü

***1.TAKIM 400. ETAP***

ApriL_2007 (87.0///%)
jasmine53 (74,6///% )

ispanyol (75.8///%)
dagatesi(62.8///%)
deadline(63.1///%)
michi (61,1///)

1. Takım Ortalaması:

gunessel (86.6///%) yeni üye başlangıç kilosu 90 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef kilo 70
Pride e(60.8///%) yeni üye başlangıç kilosu 61.4 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef 52 Pridee

Delidivaneoldum 24ocak geliş 79 kg hedef 59 son kg bildirimleri şöyle ; 79/76/73/
Güneşsel 25 ocak geliş 90 kg hedef 80 kg
Pridee 26ocak geliş 61.4 kg hedef 52

Bildiklerim bu kadar canım...

kızlar ben çıkıyorum liste bu şekilde şimdilik yarın deneme sürecindeki arkadaşlar bildirimi yapsın ilk geliş kilosu bu hafta hedef olarak

Delidivaneoldum 24ocak geliş 79 kg hedef 59 son kg bildirimleri şöyle ; 79/76/73/
Güneşsel 25 ocak geliş 90 kg hedef 80 kg
Pridee 26ocak geliş 61.4 kg hedef 52

Bildiklerim bu kadar canım...
tamam canım delidivaneoldum bildirim yaparsa isterse listeye alayım mı günesselinde hedefi 70 e çektim sordum verebilir inanıyorum

tamam canım delidivaneoldum bildirim yaparsa isterse listeye alayım mı günesselinde hedefi 70 e çektim sordum verebilir inanıyorum
tabiki alabilirsin canım istekli olanı ama şunu bilmeliler ki listeye girdikten sonra daha ciddi oluyor herşey devam edecekler ve her cuma kesine kesin kg tartilip yazacaklarsa alalim karari sen ver canim yarin benden yana hersey ok

tabiki alabilirsin canım istekli olanı ama şunu bilmeliler ki listeye girdikten sonra daha ciddi oluyor herşey devam edecekler ve her cuma kesine kesin kg tartilip yazacaklarsa alalim karari sen ver canim yarin benden yana hersey ok
rastlarsam konuşurum ona göre o zaman

Tamamdır mesaj alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…