yeterki avm olsun sende mecbur ordasın boş durman garip olurduEvet canım iyiki varmış gittim mecburen en sıcak en çabuk vakit geçirilecek yer sadece orası. He hee aslında iyide oldu boş dururmuyum alışverişimide yaptımzararım hep zarar tamam canım sana emanet buralar cansın ...
akşam yaptığın iyi evet haftasonu deneyebilirisinBen hep akşam yemeğinden 1-2 saat sonra yapıyorum ya da yatmaya yakın
Ama hafta sonu olabilir dediğin
Telden zaten yazmak fena oluyor sabah ben uyuz oldum mesela hiç yazamadım saatlerce yazdım hopp başa dönüyordu ozamanda sıkıldım vazgeçtimSelammmm
Kusura bakmayın okuyorum ama yazamıyorum telden
Tarayıcıdan giriyorum ama problem ne çözemedim o yüzden son saatlerde bilgisayar açıyorum ama olanları okuyorum önceden
Neyse hadi görüşürüz ben biraz derslerime bakınıp yatayım
İyi geceler
evet bende sinir oluyorum çok evde olduğum için sıkıntı olmuyor ama dışarı çıkınca sıkıntıTelden zaten yazmak fena oluyor sabah ben uyuz oldum mesela hiç yazamadım saatlerce yazdım hopp başa dönüyordu ozamanda sıkıldım vazgeçtimzor yani bazen...
Aynen bebeğim. Yarın listeyi taşıyabilicekmisin canım şimdiden konuşalım da bunuevet bende sinir oluyorum çok evde olduğum için sıkıntı olmuyor ama dışarı çıkınca sıkıntıbu kadar geliyoruz fazla bile
evde misfirler var ama taşırım sanırım onlar içerdeyken 5 dk kaçıpAynen bebeğim. Yarın listeyi taşıyabilicekmisin canım şimdiden konuşalım da bunu
Tamam canım bir aksilik olursa haberim olsun beraberce çözerizevde misfirler var ama taşırım sanırım onlar içerdeyken 5 dk kaçıpsonuç listesini jasmine hazırlayacaktı ben ona mesaj atayım uygun mu yoksa yaparım ben
Tamam canım bir aksilik olursa haberim olsun beraberce çözerizjasminecim geçen hafta çok güzel yaptı listeleri çok güzel heyecanlarla evet bir kez daha tşk ettim. Ve tabi sanada herzaman
Delidivaneoldum 24ocak geliş 79 kg hedef 59 son kg bildirimleri şöyle ; 79/76/73/bu arada listeye baksan yeni kim vardı delidivane oldum vardı bildirm yapacakmı bilmiyorum pride da öyle bakalım bildirim yapmazsa bu hafta sadece günessel girecek geçen haftaki kilosunu bulamadım birde yarın yazar hedefinide bilmiyorum çünkü
tamam canım delidivaneoldum bildirim yaparsa isterse listeye alayım mıDelidivaneoldum 24ocak geliş 79 kg hedef 59 son kg bildirimleri şöyle ; 79/76/73/
Güneşsel 25 ocak geliş 90 kg hedef 80 kg
Pridee 26ocak geliş 61.4 kg hedef 52
Bildiklerim bu kadar canım...
tabiki alabilirsin canım istekli olanı ama şunu bilmeliler ki listeye girdikten sonra daha ciddi oluyor herşey devam edecekler ve her cuma kesine kesin kg tartilip yazacaklarsa alalimtamam canım delidivaneoldum bildirim yaparsa isterse listeye alayım mıgünesselinde hedefi 70 e çektim sordum verebilir inanıyorum
rastlarsam konuşurum ona göre o zamantabiki alabilirsin canım istekli olanı ama şunu bilmeliler ki listeye girdikten sonra daha ciddi oluyor herşey devam edecekler ve her cuma kesine kesin kg tartilip yazacaklarsa alalimkarari sen ver canim yarin benden yana hersey ok
canım ok karar senin rastlamasanda sen bilirsin liste senindirrastlarsam konuşurum ona göre o zaman
canım ok karar senin rastlamasanda sen bilirsin liste senindirhadi ben de kaçtım yorgunluktan gözlerim gidiyor. İyi geceler sanada tatlı rüyalar bebem :)
Tamamdır mesaj alındıevet kızlar yarın tartı günü aslında bugün tartı günümüzdü ama kimse bildirim yapmamış harın öğlene kadar vaktiniz var tartılp yazın tamam mı henüz deneme aşamasında olduğunuz için şu şekilde yapacaksınız
michi sen hariç canım sen zaten listedesin sen yarını unutma diye yazdım
pridee kız menü yazıp kaçma arada sohbete uğra kim olduğunu unuttuk yani seni tanımayanlarda var gelde tanış arkadaşlarla arada sohbete gel
takıma ilk mesaj attığınız tarih :
başlangıç kilo :
geçen haftaki kilo(takıma gelişi 1 haftayı geçenlere) :
bu haftaki kilo :
hedef kilo :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?