İnşallah görürsün canımYarın sabah kalktığım gibi tartılcam inşallah 59 ları görürüm dua edeyim de yatayım
***1.TAKIM 400. ETAP***
ApriL_2007 (87.0/86.0/1/%1.15)
jasmine53 (74,6///% )
ispanyol (75.8///%)
dagatesi(62.8///%)
deadline(63.1///%)
michi (61,1///)
1. Takım Ortalaması:
gunessel (86.6///%) yeni üye başlangıç kilosu 90 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef kilo 70
Pride e(60.8///%) yeni üye başlangıç kilosu 61.4 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef 52Pridee
He hee evet canım yap bakalım
ne güzel ya ben artıdayım hala düne göre eksideyim ama artıdayım nedenGünaydın hemen tartılıp yazayım dedim gitmeden
veeeee 60,7 çıktım çok mutlu oldum yani bu hafta 61,3 ü görmüştüm + lara çıkmıştım indim çok şükür
tartı beni güldürmesi april bu hafta haftaya gülerim inşallahHe hee evet canım yap bakalımbu arada vermişsin tebrik ederim seni kuşum
çok fena değil canım ekmek olmasaymış o kadar karnıbahar yemişssin madem daha iyiymiş ama yada kızartma olmasaydıGünaydınla olsun kızlar.. Dünkü menüm:
sabah(08:30) baget sandviç, 1 kk beyaz peynir, yarım domates, 1/2 yeşil biber, limonlu çay
ara(11:00) 10 badem
öğle(13:30) az brokoli, 1 ufak kase kırmızı biberli yoğurt
ara(16:30) 1 küçük yerli muz
akşam(08:00) 2 yk pırasa, 3 yk menemen,3 yk yoğurtlu kızartılmış karnıbahar 2dlm ekmek
1,5 lt su, 1, 15 dk spor + 1 mil leslie :)
tamam canım görüşürüzBugün kv deye gidicem pek giremeyebilirim ben bildirimi dün yaptım hepiniz öpüldünüz kızlaaarrr
hepinizden özür diliyorum takıma geldiğimden beri ilk defa artı çıktımne yaptıysam inmedi haftaya hergün tartılmak yok ayrıca april söz veriyorum birde o artılarda gidecek
olur arada bir canım benim.. insanız sonuçta.. vücudumuz ödem tutabilir, regl olabiliriz.. bende bu hafta veremedim... haftaya bomba gibi olucazhepinizden özür diliyorum takıma geldiğimden beri ilk defa artı çıktımne yaptıysam inmedi haftaya hergün tartılmak yok ayrıca april söz veriyorum birde o artılarda gidecek
tebrikler canım bundan sonra yüzdeni de hesaplamalısın tamam mı bildirim yaparken bu hafta listeye giriyorsun artık bildirimlerin çok daha önemli sakın geç kalma haftaya falanda ceza yeriz sonra cuma öğlene kadar bildirim zamanı aklından çıkmasınbaşlangıç:26 ocak-61.4 kg
geçen hafta:60.8 kg
bu hafta:58.9 kg
hedef:52 kg
59 derken 58 leri gördük çok şükür :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?