arada gel gitler oluyor ama sen elinden geleni yaparsan gideceğine eminim canımevet her hafta böyle olsa keşke
evet canım herşey yeni başladı artık hem takım için hem kendin için savaşacaksın yüzdemizi yüksek tutmak bize bağlı takım ortalamasına göre diğer takımlarla yarışıyoruz çünküben şu an takımda mıyım yani
inşallah daim olur canımevet canım herşey yeni başladı artık hem takım için hem kendin için savaşacaksın yüzdemizi yüksek tutmak bize bağlı takım ortalamasına göre diğer takımlarla yarışıyoruz çünkü
evet tost bende yiyorum ama tost ekmeğiyle yeme canım tamam mıTamam canım bidaha olmayacak söz
inşallah canım siz çok güzel vermişsiniz en azından tebriklergünaydınlaarrr
ne güzel kilocuklar verilmişş..
deadline canım üzülmeee haftaya verirsin olur arada böyle
menü çok iyidünkü menüm
09:30 1 dilim tb ekmeği, 1 haşlanmışyumurta, 3 ceri domates, 4 zeytin, 1 kk peynir, tarçınlı rezene çayı
13:00 1 portakal
15:30 nescafe 2 si birarad, 8 badem 2 ceviz, 3 kuru kayısı, 1 tanecik tuzlu kurabiye
18:30 1 haşlanmış patates, 1 kase pulbiberl, yoğurt
su 3.5 lt
spor 4 mil leslie
tamam canım kolay gelsin bende seni tebrik ederim en azından 100 gr gitmiş***1.TAKIM 400. ETAP***
ApriL_2007 (87.0/86.0/1/%1.15)
jasmine53 (74,6/74,6/0/%0 ) kilosu sabit
ispanyol (75.8/75/0.8/%1.05)
dagatesi(62.8/62.7/0.1/%0.15)
deadline(63.1/63,4/-0,3/-%0,47)
michi (61,1/60,7/0,4/%0,65)
Pridee(60.8/58,9/1,9/ %3,13) yeni üye başlangıç kilosu 61.4 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef 52
delidivaneoldum(73/72.7/0,3/ %0,41) yeni üye başlangıç kilo 79 takıma geliş tarihi 24 ocak hedef 59
1. Takım Ortalaması:
gunessel (86.6///%) yeni üye başlangıç kilosu 90 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef kilo 70
kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. hemen bldirimi yapıp kacacagım bugun de yogunluk devam ediyor
tamam tatlım geçmiş olsun limonlu ballı su iç ihlamur kaynat kendini sıcak tut tamam mıKizlar cok fena hastayim beni bu aralar mazur gorun kilom 87.2 vermisim gene fark etmeden cikiyorum ben
huu huuu... o ne güzel bir spordur beaa...dünkü menüm
kahvaltı 9.30 kıymalı yumurta kıma 1 köfte büyüklüğündeydi
2 dilim tb ekmeği salatakıl domates 1 kk kaşar peynir maydonoz
ara 12.00 2 form bisküvi
öğle 15.00 1 bardak tarçınlı süt yarım muz yarım kivi 2 kaşık nar 2 tatlı kaşığı yulaf ezmesi
akşam 18.00 salata 2 kepçe çorba 4 yk yoğurt
2 lt su
spor 3 mil leslie 20 dk kardiyo videsu 10 dk streching 20 mekik 10 sağ sol plank
sağol canım ben hatamı buldum fazla spor yaptım bu hafta kilo aldım diye duraksızca sonra vucudumu depresyona soktum bence şoka girdi ne yapsa bilemedihuu huuu... o ne güzel bir spordur beaa...
kızlar.. 9.takımdan bir arkadaş 2 kilo vermiş.. vayy bee.. darısı bizim başımıza
yok canııımm.. ne münasebet.. ortak peylaşım alanından gördümseni gidi yaramaz diğer takımları mı gözetliyorsun ajan amin canım inşallah bize de darısı
paylaşmışlar mı hemencecik pardon o zamnyok canııımm.. ne münasebet.. ortak peylaşım alanından gördüm
hepinizden özür diliyorum takıma geldiğimden beri ilk defa artı çıktımne yaptıysam inmedi haftaya hergün tartılmak yok ayrıca april söz veriyorum birde o artılarda gidecek
başlangıç:26 ocak-61.4 kg
geçen hafta:60.8 kg
bu hafta:58.9 kg
hedef:52 kg
59 derken 58 leri gördük çok şükür :))))
darısı bize canım evet en çok ona sevininiyorum aslında teknik olarak 1 kilo verdim en azından artı fazla olmadıOlur mu öyle şey hem 64 ü gördüm demişsin o na rağmen düşmüşsün
Maşallah ya inşallah ben de görürüm 59 ları 58 leri
Canim yapmış ya bi kaç sayfa önce@gunessel nerdesin canım benim gel hadi dünkü bildirimini alıp paylaşcam yoksa dün bildirim yapmıştın gerçi ama bugün yazacaktın ya tekrar bak seni bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?