Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam canım bidaha olmayacak söz
evet tost bende yiyorum ama tost ekmeğiyle yeme canım tamam mı

günaydınlaarrr
ne güzel kilocuklar verilmişş..
deadline canım üzülmeee haftaya verirsin olur arada böyle
inşallah canım siz çok güzel vermişsiniz en azından tebrikler

menü çok iyi

dünkü menüm
kahvaltı 9.30 kıymalı yumurta kıma 1 köfte büyüklüğündeydi
2 dilim tb ekmeği salatakıl domates 1 kk kaşar peynir maydonoz
ara 12.00 2 form bisküvi
öğle 15.00 1 bardak tarçınlı süt yarım muz yarım kivi 2 kaşık nar 2 tatlı kaşığı yulaf ezmesi
akşam 18.00 salata 2 kepçe çorba 4 yk yoğurt
2 lt su
spor 3 mil leslie 20 dk kardiyo videsu 10 dk streching 20 mekik 10 sağ sol plank

***1.TAKIM 400. ETAP***

ApriL_2007 (87.0/86.0/1/%1.15)
jasmine53 (74,6/74,6/0/%0 ) kilosu sabit
ispanyol (75.8/75/0.8/%1.05)
dagatesi(62.8/62.7/0.1/%0.15)
deadline(63.1/63,4/-0,3/-%0,47)
michi (61,1/60,7/0,4/%0,65)

Pridee(60.8/58,9/1,9/ %3,13) yeni üye başlangıç kilosu 61.4 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef 52
delidivaneoldum(73/72.7/0,3/ %0,41) yeni üye başlangıç kilo 79 takıma geliş tarihi 24 ocak hedef 59

1. Takım Ortalaması:

gunessel (86.6///%) yeni üye başlangıç kilosu 90 takıma geliş tarihi 25 ocak hedef kilo 70

kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. hemen bldirimi yapıp kacacagım bugun de yogunluk devam ediyor

tamam canım kolay gelsin bende seni tebrik ederim en azından 100 gr gitmiş

huu huuu... o ne güzel bir spordur beaa...

huu huuu... o ne güzel bir spordur beaa...
sağol canım ben hatamı buldum fazla spor yaptım bu hafta kilo aldım diye duraksızca sonra vucudumu depresyona soktum bence şoka girdi ne yapsa bilemedi yani aslında az ama düzenli spor daha çok işe yarıyor ben bu hafta o yönde takılayım bakayım bu kadar çok yapmayım

kızlar.. 9.takımdan bir arkadaş 2 kilo vermiş.. vayy bee.. darısı bizim başımıza

yok canııımm.. ne münasebet.. ortak peylaşım alanından gördüm
paylaşmışlar mı hemencecik pardon o zamn günessel gelseydi bizde paylaşırdık vaktimiz var nasılsa 4 e kadar bekleyelim gelir sanırım gelince hemen paylaşırız hesaplayıperken gelirse de hesaplayıp direk atalım

hepinizden özür diliyorum takıma geldiğimden beri ilk defa artı çıktım ne yaptıysam inmedi haftaya hergün tartılmak yok ayrıca april söz veriyorum birde o artılarda gidecek

Olur mu öyle şey hem 64 ü gördüm demişsin o na rağmen düşmüşsün

başlangıç:26 ocak-61.4 kg
geçen hafta:60.8 kg
bu hafta:58.9 kg
hedef:52 kg
59 derken 58 leri gördük çok şükür :))))

Maşallah ya inşallah ben de görürüm 59 ları 58 leri

Olur mu öyle şey hem 64 ü gördüm demişsin o na rağmen düşmüşsün

Maşallah ya inşallah ben de görürüm 59 ları 58 leri
darısı bize canım evet en çok ona sevininiyorum aslında teknik olarak 1 kilo verdim en azından artı fazla olmadı 58 bizde görsek ne iyi olur senin az kaldı inceksin nerdeyse aynı tempoyla devam

ay bizim takım iyi kilo verince diğer takımlar yine bizden iyi oluyor ne yaparsak yapalım derecemiz iyi olsa da beşincilikten yukarı çıkamıyoruz ya bu kaderin bize oyunu mu acaba neyse artık biz yüzdemizi 0.32 nin altına düşürmeyelim de bir daha ceza almayalım bari amacımız bu olsun

@gunessel nerdesin canım benim gel hadi dünkü bildirimini alıp paylaşcam yoksa dün bildirim yapmıştın gerçi ama bugün yazacaktın ya tekrar bak seni bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…