- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canımm git bakalım iyi sporlar grsrz yine sonraselam canlarım ben spora gidiyorum jasmine nerdesin tatlım sonuç listeleri seni beklerkendinize iyi bakın canlarım
teşekkür ederim cnm :)güzel olmuş menün canım afiyet olsun su da iyi
evet cnm yaptım deadline biliyorCanim sen bugün kg bildirimi yaptin mi ?
tamam canım ama yarışma kuralları gereği foruma yaz bidaha ok ?özelden de tabi yazabilrsin ama herkes görsün başımız ağrımasın tamam mı tatlım?evet cnm yaptım deadline biliyor
he hee evet
çok iyi cnm sobam yoktu bugün çok şükür sobamıda kurdum ısınıyorum :)darned canım nasıl gidiyor ? hayat ?
hayırlı olsun canım güle güle otur değişen evinde,evde işler hiç bitmez bende taşınalı birbuçuk sene oldu şuandaki evime her ay bir şey değişiyor yenileniyor olmazsa şaşarımçok iyi cnm sobam yoktu bugün çok şükür sobamıda kurdum ısınıyorum :)
evde az tadilat var yarın da elektrik tesisatını değiştircez işler bitmek bilmiyo yani
sen nasılsın
sen nerelerdesin bakim kaç gündür ?iyi akşamlar herkese 1 saat koşu ve squat yaptım dukanı hala bırakmadım yasakmıs ama desteğinizi görmek iyi oluyor :)
Biraz depresif bi moddaydım bugün iyi hissediyorumda uğrayım dedim :)sen nerelerdesin bakim kaç gündür ?
nasıl yani hergün uğramıyacak mısın? bilelimde beklemeyelim canım.ne oldu sıkıntın geçtimi peki?Biraz depresif bi moddaydım bugün iyi hissediyorumda uğrayım dedim :)
yok tek seferlik bir şeydi şimdi iyiyim senin nasıl gidiyonasıl yani hergün uğramıyacak mısın? bilelimde beklemeyelim canım.ne oldu sıkıntın geçtimi peki?
ok ozaman bizim iyi gidiyor bugün kg bildirimi vardı ama yapmadın tartılmışmıydın ?yok tek seferlik bir şeydi şimdi iyiyim senin nasıl gidiyo
ok her cuma tartılıyoruz ve saat 14e kadar burda paylaşıyoruz ok? haberin olsun...sabah tartılmıstım 71.9 çıktım
tamam ihmal etmicem bundan sonra :)ok her cuma tartılıyoruz ve saat 14e kadar burda paylaşıyoruz ok? haberin olsun...
çok sevinirim çok güzel arkadaşlıklarımız var burada gün gelecek vazgeçemiyeceksin canım ben şimdi çıkıyorum sonra yine görüşürüz iyi bak kendine ve takım kurallarına uy ok ?tamam ihmal etmicem bundan sonra :)
tamam uyucam söz iyi akşamlar sende kendine iyi bak :)çok sevinirim çok güzel arkadaşlıklarımız var burada gün gelecek vazgeçemiyeceksin canım ben şimdi çıkıyorum sonra yine görüşürüz iyi bak kendine ve takım kurallarına uy ok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?