- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Günaydın canım naber ? Nasıl gidiyor ?Gunaydin kardeş takim :)
İzinde relax takılmadan da olmuyo tabiİyidir April im izinden döndüm fazla kilolarla...Vira bismillah sil bastan dedim basladim iste :) sen nasilsin bakalim?
ya varya birgün ye bişey olmaz diye bir daha kilo veremiyorsun yeme bence deAynen öyle leslie iyi geldi bana :) haftada en az 4 gün yapmaya bakıyorum :) yarın 14 şubat ve anlaşma yaptık pasta börek çörek yemek yok
katılıyorum ya yemiycem falan diyorsun yok küserim öyle böyle diyorllar sinier oluyorum arkadaş yemek istemiyorum mide benim değil mi niye küsüyosun değil mi yaniAynen öyle karşımdakini çıldırtıyorum artık şunu ye bi taneden nolcak diye yemicem diyorum ve tartışıyoruz insanlar ne kadar anlayışsız ya
günaydın aprilimGünaydın en güzel günden severim seni Cumartesi =)
Gunaydin kardeş takim :)
kekle poaça olmamış ama dışsrdaydın değil mi neyse artık akşam iyi en azından tatlım seni tekrar alıştırmak lazım motivasyonun düştü sankiHerkese Günaydın dünkü listem
Sabah 8.30 kahvaltı 5 tane zeytin 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 10.30 2si bir ada nescafe
Öğlen 15.00 1 buaca 1 küçük dilim kek
Akşam 19.00 brokoli la sebze yemeği 2 dilim peynir
2 litre su Spor yok malesef dün kv geç geldim bide misafir le beraber gelince olmadi
güle güle dikkat et kendineKızlar ben bugunde kaçıyorum mantı ve misafir var kusura bakmayın olur mu canlarım
april bugün tartılamdım çok büyük başarıGünaydın canım naber ? Nasıl gidiyor ?
Anladım canım aksilikler olmuş neyseBi iletişim kopukluğu olmuş canim kaptanimizla yardimcimiz arasinda..hani önceden haber verilecek bir durum yoktu..neyse olan olmuş yapacak bisey yok bende disardaydim o saatlerde..bu arada telden alinti yapamiyorum ben spor grubunda da beraberiz :)
Çok teşekkür ederim canım motivasyon problemim var ama sizinle beraber olunca kendime geliyorumya varya birgün ye bişey olmaz diye bir daha kilo veremiyorsun yeme bence de
katılıyorum ya yemiycem falan diyorsun yok küserim öyle böyle diyorllar sinier oluyorum arkadaş yemek istemiyorum mide benim değil mi niye küsüyosun değil mi yani
günaydın aprilim
günaydın canım hoşgeldin
kekle poaça olmamış ama dışsrdaydın değil mi neyse artık akşam iyi en azından tatlım seni tekrar alıştırmak lazım motivasyonun düştü sankiyapabilirsin ben sana inanıyorum bu arada kolay gelsin mantı yapmanda
güle güle dikkat et kendine
farkettim biraz ben ne dedim umutsuzluk mutsuzluk yok hepimiz kendimize gelelim yaza kadar fıstık olalımÇok teşekkür ederim canım motivasyon problemim var ama sizinle beraber olunca kendime geliyorum
Doğru söylüyorsun canım ha gayret söyle bir sirkelenip basliycam misafirim de olsa yemiyorum zaten leslie yi de hallettim mi tamamdır bu iş önümüzdeki hafta 81 ilede olsa listeye girmek istiyorumfarkettim biraz ben ne dedim umutsuzluk mutsuzluk yok hepimiz kendimize gelelim yaza kadar fıstık olalım
tamam canım inanıyorum sana biraz spor biraz beslenmeye dikkat yaparsın senDoğru söylüyorsun canım ha gayret söyle bir sirkelenip basliycam misafirim de olsa yemiyorum zaten leslie yi de hallettim mi tamamdır bu iş önümüzdeki hafta 81 ilede olsa listeye girmek istiyorum
sen her daim listeye girmeye adaysın canım benimBu hafta listede miyim
sağol canım sen dün kilo bildirimi yaptın mı sen kimdin ayrıca kendin tekrar tanıtsan süper olur zira unutmuş olabilirimHerkesin sevgililer günü kutlu olsuuun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?