Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm
07:15
Bir poğaça
Bir cay
12:00
Bir ks brokoli çr
İki ks tavuk döner
İki ks pilav
Bir ayran
İki dilim ekmek
14:00
Bir portakal
16:00
Bir dido(napim çok canım çekti)
22:00
Bir domates
Bir kibrit kutusu peynir
2 lt su
30 dk tempolu yürüyüş
1 mile leslie

İyidir April im izinden döndüm fazla kilolarla...Vira bismillah sil bastan dedim basladim iste :) sen nasilsin bakalim?

İyidir April im izinden döndüm fazla kilolarla...Vira bismillah sil bastan dedim basladim iste :) sen nasilsin bakalim?
İzinde relax takılmadan da olmuyo tabi sonra alınıyor kilolar,İnşallah en kısa zamanda verirsin cnm.Bende iyiyim devam çabalamaya hergün gitsin kilolar diye başlıoz ama ne kadar giderse artık dün gece cok üzüldüm canım yaa listenizi paylaşamışsınız dün, keşke haberim olsaydı bigün önceden.paylaşırdık biz yazık oldu...

Bi iletişim kopukluğu olmuş canim kaptanimizla yardimcimiz arasinda..hani önceden haber verilecek bir durum yoktu..neyse olan olmuş yapacak bisey yok bende disardaydim o saatlerde..bu arada telden alinti yapamiyorum ben spor grubunda da beraberiz :)

Herkese Günaydın dünkü listem
Sabah 8.30 kahvaltı 5 tane zeytin 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Ara 10.30 2si bir ada nescafe
Öğlen 15.00 1 buaca 1 küçük dilim kek
Akşam 19.00 brokoli la sebze yemeği 2 dilim peynir
2 litre su Spor yok malesef dün kv geç geldim bide misafir le beraber gelince olmadi

Aynen öyle leslie iyi geldi bana :) haftada en az 4 gün yapmaya bakıyorum :) yarın 14 şubat ve anlaşma yaptık pasta börek çörek yemek yok
ya varya birgün ye bişey olmaz diye bir daha kilo veremiyorsun yeme bence de

Aynen öyle karşımdakini çıldırtıyorum artık şunu ye bi taneden nolcak diye yemicem diyorum ve tartışıyoruz insanlar ne kadar anlayışsız ya
katılıyorum ya yemiycem falan diyorsun yok küserim öyle böyle diyorllar sinier oluyorum arkadaş yemek istemiyorum mide benim değil mi niye küsüyosun değil mi yani

Günaydın en güzel günden severim seni Cumartesi =)
günaydın aprilim

Gunaydin kardeş takim :)

günaydın canım hoşgeldin
kekle poaça olmamış ama dışsrdaydın değil mi neyse artık akşam iyi en azından tatlım seni tekrar alıştırmak lazım motivasyonun düştü sanki yapabilirsin ben sana inanıyorum bu arada kolay gelsin mantı yapmanda

Kızlar ben bugunde kaçıyorum mantı ve misafir var kusura bakmayın olur mu canlarım
güle güle dikkat et kendine

selam takımın güzelleri bugün akşama doğğru bir düğün var oraya gidicem sonra gelirim bir ara kaybolursam düğündeyim haberiniz olsun aslında ben pek gitmek istemiyorum eski komşumuzun oğlu evleniyor annem tutturdu gel yalnız gitmeyim diye gideyim bari dedim zaten 14 şubatta ultra yalnızım işimde yok

Anladım canım aksilikler olmuş neyse canım akşamları giriyorum ne güzel grsrz ordada ozaman sessizlik var zaten şenlendirelim karşılaştığımız zaman oraları...

Çok teşekkür ederim canım motivasyon problemim var ama sizinle beraber olunca kendime geliyorum

farkettim biraz ben ne dedim umutsuzluk mutsuzluk yok hepimiz kendimize gelelim yaza kadar fıstık olalım
Doğru söylüyorsun canım ha gayret söyle bir sirkelenip basliycam misafirim de olsa yemiyorum zaten leslie yi de hallettim mi tamamdır bu iş önümüzdeki hafta 81 ilede olsa listeye girmek istiyorum

Doğru söylüyorsun canım ha gayret söyle bir sirkelenip basliycam misafirim de olsa yemiyorum zaten leslie yi de hallettim mi tamamdır bu iş önümüzdeki hafta 81 ilede olsa listeye girmek istiyorum
tamam canım inanıyorum sana biraz spor biraz beslenmeye dikkat yaparsın sen hepberaber fit olalım

Bu hafta listede miyim
sen her daim listeye girmeye adaysın canım benim kilo vermeye başladığın an listeye alırız seni sanıyorum herşey sana bağlı haftaya 81 den aşağı düşmen lazım ama o yüzden kek börek vs yeme leslie ni yap dikkat et haftaya perşembe kilo bildirimi yap veriyorsan tabiki biraz vucudun ödem yaptı bence o nedenle kilo alıyorsunbirde sigarayı bıraktığın için motivasyonda sıkıntın vardı ama yavaştan bu hafat toparlanıyorsun sanki bu hafat bakıcaz tamam mı

Herkesin sevgililer günü kutlu olsuuun :)
sağol canım sen dün kilo bildirimi yaptın mı sen kimdin ayrıca kendin tekrar tanıtsan süper olur zira unutmuş olabilirim kaçla başladın hedef kaç güncel kilon ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…