- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
iyi geceler bye canımtamam uyucam söz iyi akşamlar sende kendine iyi bak :)
hoş geldin tatlım uğramayınca unutuyoruz kim vardı kim yoktu listede de olmayınca hatırlat unutturma kendini listeye gimek istiyorsaniyi akşamlar herkese 1 saat koşu ve squat yaptım dukanı hala bırakmadım yasakmıs ama desteğinizi görmek iyi oluyor :)
haha bitti gitti canım depresyonum her gün giriyorum artık buraya sık sık hatırlatayım kendimi :)hoş geldin tatlım uğramayınca unutuyoruz kim vardı kim yoktu listede de olmayınca hatırlat unutturma kendini listeye gimek istiyorsandepresif halinin geçmesi de iyi olmuş ben depresyonu yasakladım burda en fazla 1 saat girebilirsin depresyona
darısı bize canım evet en çok ona sevininiyorum aslında teknik olarak 1 kilo verdim en azından artı fazla olmadı58 bizde görsek ne iyi olur senin az kaldı inceksin nerdeyse aynı tempoyla devam
ay bizim takım iyi kilo verince diğer takımlar yine bizden iyi oluyor ne yaparsak yapalım derecemiz iyi olsa da beşincilikten yukarı çıkamıyoruz ya bu kaderin bize oyunu mu acabaneyse artık biz yüzdemizi 0.32 nin altına düşürmeyelim de bir daha ceza almayalım bari amacımız bu olsun
canım bireyselde 2. oldun sonuç listesine burdan bakabilirisnevet her hafta böyle olsa keşke
Oo çok sevindim sağ ol canım benimcanım bireyselde 2. oldun sonuç listesine burdan bakabilirisn
tebrikler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-102
azmin zaferi haftaya darısı hepimizeOo çok sevindim sağ ol canım benim
Bir tane bile tatlı sürmezsem ağzıma karşılığını alırım böyle çok şükürazmin zaferi haftaya darısı hepimize
menün güzel olduğu gibi sporda işe yaramış benceDünkü menü
Kahvaltı:
1/2 simit
Bir kupa şekersiz çay
Öğle:
Yarım kabak yemeği
Yarım pırasa
Yarım tavuklu patates (sulu yemek gibiydi)
Ara:
2 naneli şeker
1 şekersiz türk kahvesi
Akşam:
Bolca salata
1 kase yoğurt
1 elma 1 portakal
45 dk leslie 3 mil
İyi geceler güzellikiyi geceler kızlar
Aynen öyle leslie iyi geldi bana :) haftada en az 4 gün yapmaya bakıyorum :) yarın 14 şubat ve anlaşma yaptık pasta börek çörek yemek yokmenün güzel olduğu gibi sporda işe yaramış bence
Bende leslieyi çok sevdim. Ne böreği hemde bu kadar güzel vermişken yapma kuzumAynen öyle leslie iyi geldi bana :) haftada en az 4 gün yapmaya bakıyorum :) yarın 14 şubat ve anlaşma yaptık pasta börek çörek yemek yok
Aynen öyle karşımdakini çıldırtıyorum artık şunu ye bi taneden nolcak diye yemicem diyorum ve tartışıyoruz insanlar ne kadar anlayışsız yaBende leslieyi çok sevdim. Ne böreği hemde bu kadar güzel vermişken yapma kuzum
Ne olacak löp löp et olacak boşver onları tatlım canın neyi istiyorsa onu yapAynen öyle karşımdakini çıldırtıyorum artık şunu ye bi taneden nolcak diye yemicem diyorum ve tartışıyoruz insanlar ne kadar anlayışsız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?