Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi akşamlar herkese 1 saat koşu ve squat yaptım dukanı hala bırakmadım yasakmıs ama desteğinizi görmek iyi oluyor :)
hoş geldin tatlım uğramayınca unutuyoruz kim vardı kim yoktu listede de olmayınca hatırlat unutturma kendini listeye gimek istiyorsan depresif halinin geçmesi de iyi olmuş ben depresyonu yasakladım burda en fazla 1 saat girebilirsin depresyona

haha bitti gitti canım depresyonum her gün giriyorum artık buraya sık sık hatırlatayım kendimi :)

darısı bize canım evet en çok ona sevininiyorum aslında teknik olarak 1 kilo verdim en azından artı fazla olmadı 58 bizde görsek ne iyi olur senin az kaldı inceksin nerdeyse aynı tempoyla devam

Hadi inşallah hep beraber ineriz artık

Ya gerçekten diğer takımlar ne öyle 2 kilo verenler maşallah ya

Dünkü menüm
Sabah 7,30
1 kk peynir 4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

öğle 13,00
1 kase çorba
az bir şey pul biber kattım
1 dilim çavdar ekmeği

Ara 17,00
2 tane kuru kayısı

akşam 18,30
1 kase çorba
2 yemek kaşığı pırasa
bol salata
1 dilim çavdar ekmeği

su:2,5 lt
spor leslie 3 mil

tatlılarım bu hafat 4. olduk hadi bakalım haftaya derce yapabilecekmiyiz emin adımlarla yavaş yavaş yükselme yapıyoruz
ayrıca pridee bireysel 2. kaptın tebrikler

Dünkü menü
Kahvaltı:
1/2 simit
Bir kupa şekersiz çay

Öğle:
Yarım kabak yemeği
Yarım pırasa
Yarım tavuklu patates (sulu yemek gibiydi)

Ara:
2 naneli şeker
1 şekersiz türk kahvesi

Akşam:
Bolca salata
1 kase yoğurt

1 elma 1 portakal

45 dk leslie 3 mil

menün güzel olduğu gibi sporda işe yaramış bence

Aynen öyle leslie iyi geldi bana :) haftada en az 4 gün yapmaya bakıyorum :) yarın 14 şubat ve anlaşma yaptık pasta börek çörek yemek yok
Bende leslieyi çok sevdim. Ne böreği hemde bu kadar güzel vermişken yapma kuzum

Aynen öyle karşımdakini çıldırtıyorum artık şunu ye bi taneden nolcak diye yemicem diyorum ve tartışıyoruz insanlar ne kadar anlayışsız ya
Ne olacak löp löp et olacak boşver onları tatlım canın neyi istiyorsa onu yap tebrik ederim ayrıca bireyselde 2.olmuşsun başarılar yinee...önümüzdeki haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…