Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi akşamlar herkese 1 saat koşu ve squat yaptım dukanı hala bırakmadım yasakmıs ama desteğinizi görmek iyi oluyor :)
kız bu mesajını yeni gördüm kilonda 71.9 muş dün başlangıç neydi acaba dukan yapabilirsin istiyorsan bende bir sıkıntı yok ama bırakınca kilo alınıyormuş öyle diyorlar sen illa denemek istiyorum kendimi hisediyorum dersen benim için sıkıntı yok april ne der bilmiyorum bu konuda ona soralım ama birde hatırladım seni salı gelmiştin kaybolmuştun hedefin 60 değil mi az kalmış canım ya yapabilirisn istersen biz spor grupları kısmında hergün leslie walk at home yapıyoruz spor olarak çoğumuz gel katıl pazar günü tatil diğer günler hergün en az 1 mil istediğin mili de yapabilirsin artı koyman lazım hergün gelip birde aklında olsun buda benim grubun linki kdüzenli yaparım daha da motive olurum diyorsan gel http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-at-home-2-grup.795850/page-33#post-39431355

Tamam canım başlıyorum bu hafta listedeydem kek pasta haram bana

78 le başlamıstım ilk dün 71.9 olmusum aynen az kaldı hedefime sevinirim aslında sabah 3 mile yapmıştım

dünkü kahvaltım çok geç yaptım 3 te

akşam yemeği olarakta tavuk sote yaptım
yanında yoğurt
2 lt su
gece yatarkende süt
spor yok soba kurduk :)

78 le başlamıstım ilk dün 71.9 olmusum aynen az kaldı hedefime sevinirim aslında sabah 3 mile yapmıştım
tamam gel o zaman hergün buraya ve oraya bildirim yapman lazım buraya bir önceki günün menü spor su miktarı orayada kaç mil leslie yapıyorsan onu yazıp artı koy tamam mı

tamam gel o zaman hergün buraya ve oraya bildirim yapman lazım buraya bir önceki günün menü spor su miktarı orayada kaç mil leslie yapıyorsan onu yazıp artı koy tamam mı
tamam dün kahvaltımda krep ve az bi yağsız peynir.Öğlen tavuk sote ve sebze çorbası ve akşam fırında balık yedim .Spr olarakda koşu ve squat yaptım canım

tamam dün kahvaltımda krep ve az bi yağsız peynir.Öğlen tavuk sote ve sebze çorbası ve akşam fırında balık yedim .Spr olarakda koşu ve squat yaptım canım
tamamdır su miktarınıda yaz tahmini 1.5 lt falan diye birde saatleri de ekle tahmini olarak yarınki bildirimde tamam mı amaç motive olmak ve kaçamaktan mümkün olduğunca uzak durmak

tamamdır su miktarınıda yaz tahmini 1.5 lt falan diye birde saatleri de ekle tahmini olarak yarınki bildirimde tamam mı amaç motive olmak ve kaçamaktan mümkün olduğunca uzak durmak
tamam 1.5 litre olmuştur tahminen yarın kesin olarak yazarımm :)

dünkü menüm
kahvaltı: 9.00 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim ekmek domates salatalık
öğle 13.30 1 bardak tarçınlı süt 4 yk bulgurlu ıspanak yemeği
akşam 16.30 2 minik kuru biber dolması 1 patlıcan dolması bol salata yoğurt ıspanaklı kek vardı tadına baktım iki parça bitter büyüklüğü kadar yedim
19.00 ara yarım muz yarım kivi
su 1.5 lt spor 3 mil leslie 10 dk kardiyo videosu 20 mekik 10 sağ sol plank 10 dk streching
daha yapıyordum april durdurdu

slm kizlar nasilsiniz ben dune gune daha iyiyim isin acikcasi bu hastalik saftahasinda ne yediklerime dikkat ettim ne de ictime ole bir halsizlik vardiki ustumde basimi kaldiramiyordum hayatimda hi bu kadar agir bir grip gecirsimi hatirlamiyorum

Off bana fikir verin ya ben napıcam haftasonlarıııı
Evde şuan çiğköfte yapılıyor ve bayılırım çiğköfteyeee
Yemeli miyim sizce ama yemezsemde bir taraflarım şişer

Off bana fikir verin ya ben napıcam haftasonlarıııı
Evde şuan çiğköfte yapılıyor ve bayılırım çiğköfteyeee
Yemeli miyim sizce ama yemezsemde bir taraflarım şişer
kendine salata yap birde yoğurt koy tamam mı bir kaseye sonra çiğ köfteden 2 yada 3 tane lavaşsız ye bence marulla sıkıntı olmaz ayranda olur yoğurt yerine makat miden dolsun küçük küçükse 4 tanede yiyebilirsin

slm kizlar nasilsiniz ben dune gune daha iyiyim isin acikcasi bu hastalik saftahasinda ne yediklerime dikkat ettim ne de ictime ole bir halsizlik vardiki ustumde basimi kaldiramiyordum hayatimda hi bu kadar agir bir grip gecirsimi hatirlamiyorum
geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım eğer kötü olursan doktora görün bence arkadaşım grip atlattı zatürre olmak üzereymiş ilaçlar falan zor kendine geldi dikkat et kendine
yağsız cnm benim sotem sadece bir kaşık zeytin yağı koyuyorum soğanı onda az öldürüyorum sonra üstüne 2 kaşık su koyup öyle kavuruyorum
tamam canım o zaman afiyet olsun

tamam canım bundan sonra bende varım aksatmam artık :) inşallah fit olucaz yaza kadar :)
tamam aksatmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…