kız bu mesajını yeni gördümiyi akşamlar herkese 1 saat koşu ve squat yaptım dukanı hala bırakmadım yasakmıs ama desteğinizi görmek iyi oluyor :)
Tamam canım başlıyorum bu hafta listedeydem kek pasta haram banasen her daim listeye girmeye adaysın canım benimkilo vermeye başladığın an listeye alırız seni sanıyorum herşey sana bağlı haftaya 81 den aşağı düşmen lazım ama o yüzden kek börek vs yeme leslie ni yap dikkat et haftaya perşembe kilo bildirimi yap veriyorsan tabiki biraz vucudun ödem yaptı bence o nedenle kilo alıyorsunbirde sigarayı bıraktığın için motivasyonda sıkıntın vardı ama yavaştan bu hafat toparlanıyorsun sanki bu hafat bakıcaz tamam mı
sağol canım sen dün kilo bildirimi yaptın mı sen kimdin ayrıca kendin tekrar tanıtsan süper olur zira unutmuş olabilirimkaçla başladın hedef kaç güncel kilon ne
78 le başlamıstım ilk dün 71.9 olmusum aynen az kaldı hedefimekız bu mesajını yeni gördümkilonda 71.9 muş dün başlangıç neydi acaba dukan yapabilirsin istiyorsan bende bir sıkıntı yok ama bırakınca kilo alınıyormuş öyle diyorlar sen illa denemek istiyorum kendimi hisediyorum dersen benim için sıkıntı yok april ne der bilmiyorum bu konuda ona soralım ama birde hatırladım seni salı gelmiştin kaybolmuştun hedefin 60 değil mi az kalmış canım ya yapabilirisn istersen biz spor grupları kısmında hergün leslie walk at home yapıyoruz spor olarak çoğumuz gel katıl pazar günü tatil diğer günler hergün en az 1 mil istediğin mili de yapabilirsin artı koyman lazım hergün gelip birde aklında olsun buda benim grubun linki kdüzenli yaparım daha da motive olurum diyorsan gel http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-at-home-2-grup.795850/page-33#post-39431355
baya geç olmuş kahvaltı afiyet olsun canım tavuk sotede çok yağ yoksa menü güzeldünkü kahvaltım çok geç yaptım 3 te
akşam yemeği olarakta tavuk sote yaptım
yanında yoğurt
2 lt su
gece yatarkende süt
spor yok soba kurduk :)
hadi bakalım canım bol su iç tamam mı ödemlerini atalım önceTamam canım başlıyorum bu hafta listedeydem kek pasta haram bana
tamam gel o zaman hergün buraya ve oraya bildirim yapman lazım buraya bir önceki günün menü spor su miktarı orayada kaç mil leslie yapıyorsan onu yazıp artı koy tamam mı78 le başlamıstım ilk dün 71.9 olmusum aynen az kaldı hedefimesevinirim aslında sabah 3 mile yapmıştım
tamam dün kahvaltımda krep ve az bi yağsız peynir.Öğlen tavuk sote ve sebze çorbası ve akşam fırında balık yedim .Spr olarakda koşu ve squat yaptım canımtamam gel o zaman hergün buraya ve oraya bildirim yapman lazım buraya bir önceki günün menü spor su miktarı orayada kaç mil leslie yapıyorsan onu yazıp artı koy tamam mı
tamamdır su miktarınıda yaz tahmini 1.5 lt falan diye birde saatleri de ekle tahmini olarak yarınki bildirimde tamam mıtamam dün kahvaltımda krep ve az bi yağsız peynir.Öğlen tavuk sote ve sebze çorbası ve akşam fırında balık yedim .Spr olarakda koşu ve squat yaptım canım
tamam 1.5 litre olmuştur tahminen yarın kesin olarak yazarımm :)tamamdır su miktarınıda yaz tahmini 1.5 lt falan diye birde saatleri de ekle tahmini olarak yarınki bildirimde tamam mıamaç motive olmak ve kaçamaktan mümkün olduğunca uzak durmak
tamam canım hedefe az kaldı sakın bırakma buraları bak hep beraber incecik olalım yaza kadartamam 1.5 litre olmuştur tahminen yarın kesin olarak yazarımm :)
yağsız cnm benim sotem sadece bir kaşık zeytin yağı koyuyorum soğanı onda az öldürüyorum sonra üstüne 2 kaşık su koyup öyle kavuruyorumbaya geç olmuş kahvaltı afiyet olsun canım tavuk sotede çok yağ yoksa menü güzel
tamam canım bundan sonra bende varım aksatmam artık :) inşallah fit olucaz yaza kadar :)tamam canım hedefe az kaldı sakın bırakma buraları bak hep beraber incecik olalım yaza kadar
kendine salata yap birde yoğurt koy tamam mı bir kaseye sonra çiğ köfteden 2 yada 3 tane lavaşsız ye bence marulla sıkıntı olmaz ayranda olur yoğurt yerine makat miden dolsunOff bana fikir verin ya ben napıcam haftasonlarıııı
Evde şuan çiğköfte yapılıyor ve bayılırım çiğköfteyeee
Yemeli miyim sizce ama yemezsemde bir taraflarım şişer
geçmiş olsun canım çok dikkat etmek lazım eğer kötü olursan doktora görün bence arkadaşım grip atlattı zatürre olmak üzereymiş ilaçlar falan zor kendine geldi dikkat et kendineslm kizlar nasilsiniz ben dune gune daha iyiyim isin acikcasi bu hastalik saftahasinda ne yediklerime dikkat ettim ne de ictime ole bir halsizlik vardiki ustumde basimi kaldiramiyordum hayatimda hi bu kadar agir bir grip gecirsimi hatirlamiyorum
tamam canım o zaman afiyet olsunyağsız cnm benim sotem sadece bir kaşık zeytin yağı koyuyorum soğanı onda az öldürüyorum sonra üstüne 2 kaşık su koyup öyle kavuruyorum
tamam aksatmak yoktamam canım bundan sonra bende varım aksatmam artık :) inşallah fit olucaz yaza kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?