çok iyi ispanyol hepsi su spor menü mükemmelselam kızlar. .malum haftasonu giremedim pek..
dunku menu.
10:00 1 haşlanmış yumurta,1dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 zeytin, 3 ceri domates1 cay kaşığı bal
14:30 yoğurt icinde yukaf ezmedi ve meyveli nesfit
16:30 nescafe ikisi birarada 10 findik , 2 kuru kayisi
18:30 4 kofte , salata ceyrek dilim ekmek
su 4 lt
spor Leslie 5 mil 70 dk
Canım iyi eğlenceler,boşver yoksa derdin de yokselam takımın güzelleri bugün akşama doğğru bir düğün var oraya gidicem sonra gelirim bir ara kaybolursam düğündeyim haberiniz olsunaslında ben pek gitmek istemiyorum eski komşumuzun oğlu evleniyor annem tutturdu gel yalnız gitmeyim diye gideyim bari dedim zaten 14 şubatta ultra yalnızım işimde yok
canım olmasın evet beynini yorma kuşum...sadece cuma sabahı ok?april bugün tartılamdım çok büyük başarıtartı bağımlısı olmuşum ben hemen kalkar kalkmaz su içtim tartılma isteğim kaçtı su içtim fazla çıkcam nasılsa diye
seninde sevgililer günün kutlu olsunGünaydınnnnn mis gibi bir hava ve cumartesi daha da güzeli sevgililer günü :) kutlu olsun kızlar
seninde sevgililer günün kutlu olsunHerkesin sevgililer günü kutlu olsuuun :)
canım yediklerinin miktarlarını yaz kaç kaşık gibi?kaç tane gibi?tamam dün kahvaltımda krep ve az bi yağsız peynir.Öğlen tavuk sote ve sebze çorbası ve akşam fırında balık yedim .Spr olarakda koşu ve squat yaptım canım
iyiki durmuşsun o nasıl enerji canım günde 1 saat yeter.fazlası vücuda hamallık hergün yap bir saati aşmadünkü menüm
kahvaltı: 9.00 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim ekmek domates salatalık
öğle 13.30 1 bardak tarçınlı süt 4 yk bulgurlu ıspanak yemeği
akşam 16.30 2 minik kuru biber dolması 1 patlıcan dolması bol salata yoğurt ıspanaklı kek vardı tadına baktım iki parça bitter büyüklüğü kadar yedim
19.00 ara yarım muz yarım kivi
su 1.5 lt spor 3 mil leslie 10 dk kardiyo videosu 20 mekik 10 sağ sol plank 10 dk streching
daha yapıyordum april durdurdu
geçmiş olsun canımslm kizlar nasilsiniz ben dune gune daha iyiyim isin acikcasi bu hastalik saftahasinda ne yediklerime dikkat ettim ne de ictime ole bir halsizlik vardiki ustumde basimi kaldiramiyordum hayatimda hi bu kadar agir bir grip gecirsimi hatirlamiyorum
seninde sevgililer günün kutlu olsun bebemm
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR
canım 4/5 tane ye ama lavaşsız olsun bişey olmazOff bana fikir verin ya ben napıcam haftasonlarıııı
Evde şuan çiğköfte yapılıyor ve bayılırım çiğköfteyeee
Yemeli miyim sizce ama yemezsemde bir taraflarım şişer
çok güzel örneksin canımselam kızlar. .malum haftasonu giremedim pek..
dunku menu.
10:00 1 haşlanmış yumurta,1dilim ekmek, 1 kk peynir, 4 zeytin, 3 ceri domates1 cay kaşığı bal
14:30 yoğurt icinde yukaf ezmedi ve meyveli nesfit
16:30 nescafe ikisi birarada 10 findik , 2 kuru kayisi
18:30 4 kofte , salata ceyrek dilim ekmek
su 4 lt
spor Leslie 5 mil 70 dk
ohh afiyet olsun canım işte böylebi krep bi çatal peynir,bi tabak dolusu tavuk sote bir kasık sebze çorbası.Bi tanede somon yedim canım
Teşekkürleer yavas yavas ögreniyorum forum kurallarını :))ohh afiyet olsun canım işte böyle
tabiki canım herkes öyle hiç sorun değil,her zaman sor bilmediğin ne varsa yardımcı oluruzTeşekkürleer yavas yavas ögreniyorum forum kurallarını :))
Birde dukana devam edip sizle devam edebilir miyim sorun olur muu ?tabiki canım herkes öyle hiç sorun değil,her zaman sor bilmediğin ne varsa yardımcı oluruz
Hoşgeldiin :)selam kızlar ben geldim
sorun değil canımBirde dukana devam edip sizle devam edebilir miyim sorun olur muu ?
evet istiyorummmmleslie grubunda bir arkadaş paylaşmış aldım geldim sizde görün bilen bilmeyene anlatsın fazladan yediğimiz birkaç kaçamak şeyi yakmak için ne kadar yürümeliyiz görün
Yapılan kaçamakların kilo olarak yerleşmemesi için kaç dk yürümemiz gerekiyor bi bakın=) kaçamak yapmaktan anında vazgeçeceksiniz=)
Magnum klasik 75 dk
1 tatlı kaşığı nutella 28 dk
1 simit 82 dk
2 dilim baklava 152 dk
cappucino 25 dk
6 parca ülker bitter 30 dk
eti browni vişneli 45 dk
Hala kaçamak yapmak istiyor musunuz? =)
canımm şimdi sana liste paylaşmayı öğreticem ben bunun için bizim bu haftaki listeyi kullanıcam hazır mısın ayrıca yüzde hesaplamayıda öğrenmen lazım mesela bak şöyle bir listemiz var tamam mı benim mesajı altta cevaplaya basıyorsun ya bastın buna sonra adının yanına artı koyup yada ne yazacaksan yazıp şu başta yazan kare parantez içindeki QUOTE = isim sayılar olan yeri silip yine kare parantezde dahil birde sondaki yine parantezle QUOTE yazısını silip paylaşırsan mesaj senin mesajınmış gibi olur artı koyarkende öyle yapacaksınHoşgeldiin :)
hoşgeldin baby düğüne gitmedin mi?selam kızlar ben geldim
iste april ama kilo verdikten sonraevet istiyorummmm
gittim geldim canım düğün 4 teymiş gelip akşam yemeğimi yedim daha spor yapmadım bugün yemek yedim ye bir iki saat geçsin diye bekliyorumhoşgeldin baby düğüne gitmedin mi?
ayyy yok canım almıyım ben ozamaniste april ama kilo verdikten sonrasonrada yazan yürüyüşünü yaparsın kilonu korursun
evet alma bence de şimdilikayyy yok canım almıyım ben ozaman
ne güzel düğünmüş o iyi erken olmasıgittim geldim canım düğün 4 teymiş gelip akşam yemeğimi yedim daha spor yapmadım bugün yemek yedim ye bir iki saat geçsin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?