zaten çok kalamadık annemle daha düğün ısınma turlarını bitirip coşmaya başlamıştı tam kalktıkne güzel düğünmüş o iyi erken olması
sen napıyosun april biliyormuyum acaba diye sende mi sınava girmeye karar verdincanımm şimdi sana liste paylaşmayı öğreticem ben bunun için bizim bu haftaki listeyi kullanıcam hazır mısın ayrıca yüzde hesaplamayıda öğrenmen lazım mesela bak şöyle bir listemiz var tamam mı benim mesajı altta cevaplaya basıyorsun ya bastın buna sonra adının yanına artı koyup yada ne yazacaksan yazıp şu başta yazan kare parantez içindeki QUOTE = isim sayılar olan yeri silip yine kare parantezde dahil birde sondaki yine parantezle QUOTE yazısını silip paylaşırsan mesaj senin mesajınmış gibi olur artı koyarkende öyle yapacaksınyüzde hesaplama bunu öğrenince şimdi aşağıdaki listede adının yanına artı koy bakayım sonra dediğim şeyleri yap oluyor mu
ApriL_2007+
jasmine53
ispanyol
dagatesi
deadline
michi
winchester
Yükselsin tabi boşuna mı herdaim burdayız geçerim ben geçersen napıyosun april biliyormuyum acaba diye sende mi sınava girmeye karar verdinbütünlemeye alyım notun yükselsin acaba bundan sonra deneme süresi bitiminde bunun sınavını mı yapsak sınvı geçen listeye girer kilo verme durumu da kanaat notu olur bende deli fikirler başlar bak
başardımcanımm şimdi sana liste paylaşmayı öğreticem ben bunun için bizim bu haftaki listeyi kullanıcam hazır mısın ayrıca yüzde hesaplamayıda öğrenmen lazım mesela bak şöyle bir listemiz var tamam mı benim mesajı altta cevaplaya basıyorsun ya bastın buna sonra adının yanına artı koyup yada ne yazacaksan yazıp şu başta yazan kare parantez içindeki QUOTE = isim sayılar olan yeri silip yine kare parantezde dahil birde sondaki yine parantezle QUOTE yazısını silip paylaşırsan mesaj senin mesajınmış gibi olur artı koyarkende öyle yapacaksınyüzde hesaplama bunu öğrenince şimdi aşağıdaki listede adının yanına artı koy bakayım sonra dediğim şeyleri yap oluyor mu
ApriL_2007
jasmine53
ispanyol
dagatesi
deadline
michi
winchester
evet canım bu kadar basitbaşardım
2. mi oldum oleyyyTAKIM İÇİ DERECELERİMİZ BU HAFTA ŞÖYLE KIZLAR;
Eki Görüntüle 1415829 PRİDEEE !
Eki Görüntüle 1415834 GÜNEŞSELL !
Eki Görüntüle 1415837 APRİLLL !
evet güzelim bir girdiniz listeye hemende derece aldınız2. mi oldum oleyyy
Yükselsin tabi boşuna mı herdaim burdayız geçerim ben geçerasıl mesele aslında bunlar iyi fikir delüüü
evet işte bu kadar sınıfı geçtin burdancanımm şimdi sana liste paylaşmayı öğreticem ben bunun için bizim bu haftaki listeyi kullanıcam hazır mısın ayrıca yüzde hesaplamayıda öğrenmen lazım mesela bak şöyle bir listemiz var tamam mı benim mesajı altta cevaplaya basıyorsun ya bastın buna sonra adının yanına artı koyup yada ne yazacaksan yazıp şu başta yazan kare parantez içindeki QUOTE = isim sayılar olan yeri silip yine kare parantezde dahil birde sondaki yine parantezle QUOTE yazısını silip paylaşırsan mesaj senin mesajınmış gibi olur artı koyarkende öyle yapacaksınyüzde hesaplama bunu öğrenince şimdi aşağıdaki listede adının yanına artı koy bakayım sonra dediğim şeyleri yap oluyor mu
ApriL_2007
jasmine53
ispanyol
dagatesi
deadline
michi
winchester+
tebrikler kızlarTAKIM İÇİ DERECELERİMİZ BU HAFTA ŞÖYLE KIZLAR;
Eki Görüntüle 1415829 PRİDEEE !
Eki Görüntüle 1415834 GÜNEŞSELL !
Eki Görüntüle 1415837 APRİLLL !
evet canım tebrikler2. mi oldum oleyyy
sıra sende2. mi oldum oleyyy
canım sen nasıl pro oldun öğrenebildinmi ? kendin yapmamıştın ya nasıl olmuş ?2. mi oldum oleyyy
kuzum çok ders çalışınca kızlara sardı bugünbunu öğretince yüzde hesaplama dersine geçicez ona göre
[/QUOTE][=", post: , member: "]sıra sende
canımm şimdi sana liste paylaşmayı öğreticem ben bunun için bizim bu haftaki listeyi kullanıcam hazır mısın ayrıca yüzde hesaplamayıda öğrenmen lazım mesela bak şöyle bir listemiz var tamam mı benim mesajı altta cevaplaya basıyorsun ya bastın buna sonra adının yanına artı koyup yada ne yazacaksan yazıp şu başta yazan kare parantez içindeki QUOTE = isim sayılar olan yeri silip yine kare parantezde dahil birde sondaki yine parantezle QUOTE yazısını silip paylaşırsan mesaj senin mesajınmış gibi olur artı koyarkende öyle yapacaksınyüzde hesaplama bunu öğrenince şimdi aşağıdaki listede adının yanına artı koy bakayım sonra dediğim şeyleri yap oluyor mu
ApriL_2007 +
jasmine53
ispanyol
dagatesi
deadline +
michi
winchester+
gunessel
valla öğrenemedim cnm öylece kaldı mesaj attım ama arada kaynadı bulamadılar heraldecanım sen nasıl pro oldun öğrenebildinmi ? kendin yapmamıştın ya nasıl olmuş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?