- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
altta sayfayı ziyaret edenler kızmını görüyorsun ya sen şimdi bize gizli gizli dikizleyip emsaj atmayanları haber vervalla öğrenemedim cnm öylece kaldı mesaj attım ama arada kaynadı bulamadılar heralde
evet oldu az sonra kilo yüzdesi hesaplama geliyorkare parantezleri ve sondaki QUOTE yi de silsen mükemmel olacakmış ama sınıfı geçtin sayılır artını koysaydın iyidihaftaya listede adının yanına kilonu yüzdeni yazıp bu şekilde paylaşacaksın onun için öğretiyorum sıra yüzde hesaplamada lazım olanlar hesap makinesi yada telefonun hesap makinesi malzemeler hazır olsun
gunessel+
boyle oldumu
valla bi sen bi ben varız :)altta sayfayı ziyaret edenler kızmını görüyorsun ya sen şimdi bize gizli gizli dikizleyip emsaj atmayanları haber verpro olsam hep buna bakmak isterdim de
cnm yemekten sonra yapalım onu okevet oldu az sonra kilo yüzdesi hesaplama geliyor
valla bi sen bi ben varız :)
tamam bugünlük bu kaadr yeter vazgeçtim kafanız karışmasın bunu sindirin öncecnm yemekten sonra yapalım onu ok
ilginç olmuş canım benim iyide olmuş ne güzel işteevalla öğrenemedim cnm öylece kaldı mesaj attım ama arada kaynadı bulamadılar heralde
olmuş olmuşkare parantezleri ve sondaki QUOTE yi de silsen mükemmel olacakmış ama sınıfı geçtin sayılır artını koysaydın iyidihaftaya listede adının yanına kilonu yüzdeni yazıp bu şekilde paylaşacaksın onun için öğretiyorum sıra yüzde hesaplamada lazım olanlar hesap makinesi yada telefonun hesap makinesi malzemeler hazır olsun
gunessel+
boyle oldumu
aaaa öyle özellik mi var ne güzelmiş pro mu olsamaltta sayfayı ziyaret edenler kızmını görüyorsun ya sen şimdi bize gizli gizli dikizleyip emsaj atmayanları haber verpro olsam hep buna bakmak isterdim de
evet oldu az sonra kilo yüzdesi hesaplama geliyor
april kaçtın mı ders bitti gel birinci ders burdaki öğrencilere başarıyla aktarıldı burda olmayanlarda zamanla sınava tabivayy bizim kızlar da hemen öğreniyor heeekaçar mı bee
aaaa nasıl oluyor ben yokmuyummmmvalla bi sen bi ben varız :)
evet ya bu özellik yüzünden bazı takımlara uğarmıyorum ayıp olur beni kabak gibi görürler önceden bizde görürdük ah ah değiştirdiler siteyiilginç olmuş canım benim iyide olmuş ne güzel iştee
olmuş olmuş
aaaa öyle özellik mi var ne güzelmiş pro mu olsam
okulu asmak olmaz hee gelcnm yemekten sonra yapalım onu ok
çılgınsınnhadi ya keşke birileri olsaymış yakalardık
canım ara ara yap bunu iyi olur tşkrler emeğinetamam bugünlük bu kaadr yeter vazgeçtim kafanız karışmasın bunu sindirin önceben bugün ders çalışamayınca size sardım april haklı afiyet olsun
hoşgeldin canım kolay gelsin tekrar ve tekrar ne işmiş ya bitmedi bir türlünabersiniz kızlar ? ben son sürat calısmaya devam. bugun yine hiç bakamadım h.sonu olmasına ragmen cok yogundum ve yarın da calısıyorum!!
dün sabah haslanmıs yumurta aksam da balık yedim. ama baska neler yemiştim hatırlayamadım. bir türlü düzene giremedim kızlar ya
buradayım hep ben yaaa ama gözükmüyorumapril kaçtın mı ders bitti gel birinci ders burdaki öğrencilere başarıyla aktarıldı burda olmayanlarda zamanla sınava tabimlyt bunu öğrenmişti zati geri kalanların çekeceği var
yok canım yedim bişeyler ama dediğim gibi hatırlayamadım tm o yüzden yazamadım. zararlı ve kalorisi yüksek bişeyler yemedim ama hatırlayamadım da. ondan yazmadım tamhoşgeldin canım kolay gelsin tekrar ve tekrar ne işmiş ya bitmedi bir türlüarada bişeyler yemişsindir unutmuşsundur çünkü bu yediklerinle durman zor
canım kolaylıklar dilerim ahhh bitsin şu yoğunluk özledikknabersiniz kızlar ? ben son sürat calısmaya devam. bugun yine hiç bakamadım h.sonu olmasına ragmen cok yogundum ve yarın da calısıyorum!!
dün sabah haslanmıs yumurta aksam da balık yedim. ama baska neler yemiştim hatırlayamadım. bir türlü düzene giremedim kızlar ya
gelmen yeter dagatesi sağol canım çok nasılsın diye soramıyorum bile hep çalışıyorsun ne zaman azalıyor yoğunluk tahminenyok canım yedim bişeyler ama dediğim gibi hatırlayamadım tm o yüzden yazamadım. zararlı ve kalorisi yüksek bişeyler yemedim ama hatırlayamadım da. ondan yazmadım tam
canım kolaylıklar dilerim ahhh bitsin şu yoğunluk özledikk
gelmen yeter dagatesi sağol canım çok nasılsın diye soramıyorum bile hep çalışıyorsun ne zaman azalıyor yoğunluk tahminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?