Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet oldu az sonra kilo yüzdesi hesaplama geliyor

valla öğrenemedim cnm öylece kaldı mesaj attım ama arada kaynadı bulamadılar heralde
ilginç olmuş canım benim iyide olmuş ne güzel iştee
olmuş olmuş

altta sayfayı ziyaret edenler kızmını görüyorsun ya sen şimdi bize gizli gizli dikizleyip emsaj atmayanları haber ver pro olsam hep buna bakmak isterdim de
aaaa öyle özellik mi var ne güzelmiş pro mu olsam

evet oldu az sonra kilo yüzdesi hesaplama geliyor

nabersiniz kızlar ? ben son sürat calısmaya devam. bugun yine hiç bakamadım h.sonu olmasına ragmen cok yogundum ve yarın da calısıyorum!!

dün sabah haslanmıs yumurta aksam da balık yedim. ama baska neler yemiştim hatırlayamadım. bir türlü düzene giremedim kızlar ya

ilginç olmuş canım benim iyide olmuş ne güzel iştee
olmuş olmuş

aaaa öyle özellik mi var ne güzelmiş pro mu olsam

evet ya bu özellik yüzünden bazı takımlara uğarmıyorum ayıp olur beni kabak gibi görürler önceden bizde görürdük ah ah değiştirdiler siteyi ucuzmuş aslında 50 tl duymuştum ama başka ne işe yarıyor bir fikreim yok pro olmak pro olanlara sormalı

hoşgeldin canım kolay gelsin tekrar ve tekrar ne işmiş ya bitmedi bir türlü arada bişeyler yemişsindir unutmuşsundur çünkü bu yediklerinle durman zor

april kaçtın mı ders bitti gel birinci ders burdaki öğrencilere başarıyla aktarıldı burda olmayanlarda zamanla sınava tabi mlyt bunu öğrenmişti zati geri kalanların çekeceği var
buradayım hep ben yaaa ama gözükmüyorum

hoşgeldin canım kolay gelsin tekrar ve tekrar ne işmiş ya bitmedi bir türlü arada bişeyler yemişsindir unutmuşsundur çünkü bu yediklerinle durman zor
yok canım yedim bişeyler ama dediğim gibi hatırlayamadım tm o yüzden yazamadım. zararlı ve kalorisi yüksek bişeyler yemedim ama hatırlayamadım da. ondan yazmadım tam

canım kolaylıklar dilerim ahhh bitsin şu yoğunluk özledikk

yok canım yedim bişeyler ama dediğim gibi hatırlayamadım tm o yüzden yazamadım. zararlı ve kalorisi yüksek bişeyler yemedim ama hatırlayamadım da. ondan yazmadım tam
gelmen yeter dagatesi sağol canım çok nasılsın diye soramıyorum bile hep çalışıyorsun ne zaman azalıyor yoğunluk tahminen

canım kolaylıklar dilerim ahhh bitsin şu yoğunluk özledikk

ben de önce kendimi sonra da özledim april ya!!

gelmen yeter dagatesi sağol canım çok nasılsın diye soramıyorum bile hep çalışıyorsun ne zaman azalıyor yoğunluk tahminen

güya bu hafta bitecek diye bekliyordum ama haftaya daha yogun olacagım şimdiden gözüken o. ama inşallah bekledigim kadar yogun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…