- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
kuzum sen işlerini bir yoluna koy stres yapma buraya girmesende anlarız...sadece cuma sabahı bildirimi yap yeter bu aralar ama tabi diyeti unutmaa ok ?ben de önce kendimi sonra da özledim april ya!!
güya bu hafta bitecek diye bekliyordum ama haftaya daha yogun olacagım şimdiden gözüken o. ama inşallah bekledigim kadar yogun olmaz.
inşallah canım çok çalışıyorsun ya allah yardımcın olsun o zaman yoğun olmasın işlerin kolaylıkla hallolsunben de önce kendimi sonra da özledim april ya!!
güya bu hafta bitecek diye bekliyordum ama haftaya daha yogun olacagım şimdiden gözüken o. ama inşallah bekledigim kadar yogun olmaz.
kuzum sen işlerini bir yoluna koy stres yapma buraya girmesende anlarız...sadece cuma sabahı bildirimi yap yeter bu aralar ama tabi diyeti unutmaa ok ?
amiiinninşallah canım çok çalışıyorsun ya allah yardımcın olsun o zaman yoğun olmasın işlerin kolaylıkla hallolsun
güzelmiş menün evet bulguru fazla kaçırma yetercanım ya diyeti unutmuyorum. bugun sabah 1 portakal / 2 catal omlet ve 10 tane fındık yedim saat 9 flndı. sonra cıktım 1 türk kahvesi / 1 kurabiye yedim tüm gün. simdi de yemegim pişsin diye bekliyorum. 1 kase corba ve yogurt /bulgur pilavı yiyecegim. ve buralar üşütmüşüm galiba. cok bulantım var. yedikten sonra erkenden uyuyacagım diye plan yaptım ama bakalım :)
bu vesileyle unutmadan menuyu de paylasmıs oldum
güzelmiş menün evet bulguru fazla kaçırma yeterbulantı derken yoksa
niye gelsin canım güzel bişeyyyapril bu ne ya aklına gelen dagatesinin basına gelebilir ama güzel soru bayadır midesi bulanıyor sanki
neyse canlarım geç olmadan spora kaçayım ben tamam mı çok yorgunum zati leslie ardına çok bişey yapmıycamsanırım bilmiyorum spor yaparken enerji dolmazsam görüşürüz
görüşürüzzzzzzbende dizimi izleyim bari başladı görüşürüz kızlar
güzelmiş menün evet bulguru fazla kaçırma yeterbulantı derken yoksa
canım herşeyin hayırlısı olsunöyle bişey olursa o biiiir süpriz bebekya yoktur diye düşünüyorum. bu ay cok stresli ve kosusturmacalı bir aydı muhtemelen üşüttüm ya da (aklıma gelen) stresten dolayı migren baslangıcı bile olabilir Allah korusun
allah korusun güzel haberlerle gel bize hasta falan olmaöyle bişey olursa o biiiir süpriz bebekya yoktur diye düşünüyorum. bu ay cok stresli ve kosusturmacalı bir aydı muhtemelen üşüttüm ya da (aklıma gelen) stresten dolayı migren baslangıcı bile olabilir Allah korusun
evet bende öğrenmek isterimcanım herşeyin hayırlısı olsunhastalık olmasında hepp sağlık olsun İnşallah hadi bende kaçtım grsrz.Hımmmm tabi öyle güzel bir haber olursa hemen öğrenmek isterim öptümm byee
evet canım sınavı geçtin bizim liste için yüzde hesaplamayı anlatıcam 2. derste ama o bugün değil hazır ol sengeçmişim dersi o da iyi bugünlük
tamam canım onada hazırım şimdiden ama matematik bakımından en zayıfı benimallah korusun güzel haberlerle gel bize hasta falan olmakendine dikkat et
evet bende öğrenmek isterimgörüşürüz april
evet canım sınavı geçtin bizim liste için yüzde hesaplamayı anlatıcam 2. derste ama o bugün değil hazır ol sen
zaten hesap makinesi yapıyor tatlım iki dkda çözersin rahat oltamam canım onada hazırım şimdiden ama matematik bakımından en zayıfı benim
tamam canım yarın bildirim yapıcamzaten hesap makinesi yapıyor tatlım iki dkda çözersin rahat olkolay ama sonra anlatcam neyse iyi geceler tatlım gidiyorum ben leslie grubu yarın tatil sana izin verdim hızlı giriş yaptın diye pazartesi en az 1 mil yap artını at devamlılık önemli tamam mı buraya tatil vermedim yarın menü bildirmi yap ama burda tatil yok
kendine salata yap birde yoğurt koy tamam mı bir kaseye sonra çiğ köfteden 2 yada 3 tane lavaşsız ye bence marulla sıkıntı olmaz ayranda olur yoğurt yerine makat miden dolsunküçük küçükse 4 tanede yiyebilirsin
Canım iyi eğlenceler,boşver yoksa derdin de yok
canım olmasın evet beynini yorma kuşum...sadece cuma sabahı ok?
seninde sevgililer günün kutlu olsun
seninde sevgililer günün kutlu olsun
canım yediklerinin miktarlarını yaz kaç kaşık gibi?kaç tane gibi?
iyiki durmuşsun o nasıl enerji canım günde 1 saat yeter.fazlası vücuda hamallık hergün yap bir saati aşmamenünde çok güzel
geçmiş olsun canım
seninde sevgililer günün kutlu olsun bebemm
canım 4/5 tane ye ama lavaşsız olsun bişey olmaz
çok güzel örneksin canım
kızlar bende çıkıyorum yarın sporda tatil günüm her açıdan çok mesudumama yarın dışarı çıkcam arkadaşımın doğum günü haftaya hediye bakıcam gideceğim yere yürümeyi planlıyorum yarım saatte giderim dönüşüde var 1 saat yürüyüş yapcam anlayacağınız neden derseniz otobüse binip iki adımlık yere 2.40 tl vermek istemiyorum çok pahalı arkadaş hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?