tamam canım başka bişey yemediysen öyle 7 tane çok değil leslie de var ya zaten tamamdırYedim 7 tane
sonra vicdan yapıp 5 mil leslie yaptım
Zaten lavaşsız yedim marulla artık
Ayy aynen bende öyle düşünüyorum hayat çok pahalı çookk
çok hoş ya evetbirini görünce temsili
Selamlar citirciklar
Bugün çoook yoruldum
Bütün gün dışarıdaydik çocuklarla bide
Suyunu çok içemedim
Ama dikkat ettim şükür
Geçmişi yarın okuyacağım biraz baktım çok yazismissiniz
Hepinize iyi geceler
günaydın canım dagatesimmmGunaydiiin kizlar :)
tamam dünkü öğlen menünü biraz görmezden geliyorum 14 şubat dolayısıyla seninde spor güzel canım menüde fena değil sonuçtadün kahvaltı: 10:00
yarım poğaça
3 siyah zeytin
kk beyaz peynir
2 şekersiz çay
öğle: 16:30
(sevgililer günü dolayısıyla)
ton balıklı salata bir porsiyon
bi şekersiz çay
bir şekersiz türk kahvesi+ yanında ufak lokum
3 adet fıstık+1 adet salatalık turşusu
5 yudum bira
akşam: 20:00
20 adet hamsi (çok ufaktı kalorileri çok düşüktü baktım netten)
bolca salata
1 elma 1 portakal
45 dk leslie 3 mil
ben kola pek sevmiyorum lightta olsaDünki menüm : 9.00 5 tane zeytin bir rafadan yumurta ve domates
11.00 yeşilçay
14.00 4 adettavuk köfte ve light kola
18.00 dünden kalan bi tabak sebze çorba ve bi tabak acılı tavuk ciğeri
2 lt suya tamamladım dün :) sabah 3 mile leslie yaptım
kola vazgeçemediğim tek şey :)) teşekkür ederiimtamam canım başka bişey yemediysen öyle 7 tane çok değil leslie de var ya zaten tamamdır
çok hoş ya evet
tamam canım tahmini menü bildirim de yap
günaydın canım dagatesimmm
tamam dünkü öğlen menünü biraz görmezden geliyorum 14 şubat dolayısıyla seninde spor güzel canım menüde fena değil sonuçta
ben kola pek sevmiyorum lightta olsao nedenle onu sevmedim ama menün güzel tebrikler en azından kola light olduğu için sıkıntı yok spor çok iyi ayrıca su da öyle
evet canım aynen öyle de benim yürüyüş planım yattı sinir oldumhava tam yürüyüş yapmalık kızlar çoooook güzelllll misss
hava tam yürüyüş yapmalık kızlar çoooook güzelllll misss
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah devamı gelir haziranda 52 olucam inşallah ve inanıyorumselamlar kızlar.. ufacık bir fırsat buldum damladım nasılsıınız bakalım..
4. olmuşuz çok sevindim umarım haftaya da ilk üçe gireriz
pridee canım tebrikler bireyselde dereceye girmişsin
Canım ellerine sağlık çok doğru sözler...Kizlar alinti yapamadim. Acikcasi cok vaktim de olmadigi icin ugrasamadim. Menulerle ilgili bir kac sey yazip kacacagim.
1. Kola light bile olsa diyetteyken tuketilmemeli. cunku tatlandirici ve gazli icecekler vucudun yaglanma orani arttirir. diyeti kalori hesabiyla yaparsak cok faydali olmuyor bence! Cunku saglikli olmayan her besin vucudun yapisini bozuyor. Mesela findik badem yersin ya da 5 6 cips yersin ikisi de ayni kaloridir ama birisi cöptur digeri senin kilo verirken sarkmani engeller, direncini arttirir.
2. Diyet yaparken cok sık alkol,tursu,salam sosis sucuk vb gidalari bu aralar listelerde cokca gormeye basladim. Bunlar da vucudun dengesini bozup kilo vermeyi zorlastiran besinler.
tabi ki bu herkesin kendi hayati ama bence saglikli ve guzel kilo vermek istiyorsaniz gazli icecekleri,alkolu, tatlandirici glikoz surubuyla yapilan hazir tatlilari, tursulari bir muddet hayatinizdan cikarin. 5 6 ay sabir gostermek ve yaza fit halde girmek buna deger diye dusunuyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?