Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hiç kullanmadım hayatımda tatlandırıcı kullanmamda.Şeker konusunda ise abartmamaya çalışacağım

Hiç kullanmadım hayatımda tatlandırıcı kullanmamda.Şeker konusunda ise abartmamaya çalışacağım
ay ben tam şeker bağımlısıyım bence tatlandırıcı bende kullanmıyorum ama tatlı görünce gözüm dönüyor ya özellikle pasta kek tarzı kremalı tatlılara dayanamıyorum eğer bu özelliğimle başa çıkmayı beceremezsem kilo verdikten sonra korumada çok başarısız olurum benim bunları hayatımdan çıkarmam lazım april yazıyı okuyunca bende böyle bir düşünce oluşturdu şimdilerde canım istemiyor çünkü aynı ortamda bulunmaktan kaçınıyorum ama olsa hayır diyemeyeceğimi biliyorum ki daha önce oldu böyle zamanlar ama şekerli ve tatlandırıcılı besinlere savaş açmalıyız yememeliyiz değil mi bunu sürekli kendime hatırlatmalıyım

Canım ellerine sağlık çok doğru sözler...
april napıyorsun burda mısın bugün yaramazlık yaptım akşam yemeğinde dışarıdaydık çok acıkmıştım ve börek yedim biraz şu anda evet pişmanım ama eve dönmeyeceğimizi bilmiyordum çokta acıkmıştım gözüm döndü bugün sporda tatil günümdü ama o kadar mideme oturdular ki sanırım biraz leslie yapsam fena olmaz sana itiraf etmeye geldim kızarmısın bana burda yazar kızma manasında değil kız bana ceza ver demek istedi

sevgili deadline ve april beni sekerden uzak durdugumu dusundugunuz icin mi amiyane tabirle sutladiniz da ikiniz savas actiniz :d

sevgili deadline ve april beni sekerden uzak durdugumu dusundugunuz icin mi amiyane tabirle sutladiniz da ikiniz savas actiniz :d
nerden şutlamışım seni ben sana savaş açmadım ben tatlıya açtım zati april cevap vermedi sen yoğunsun ya senin kafanı şişirmeyim demiştim ama

Ay yok yazdim sanmisim ama yazmamisim. Midem cok fena! Cabucak gecse cok mutlu olacagim su icince bile bulaniyor
ay canım ya bir doktora görünsen bence iyi olur çok fena üşüttün sanırım sen bu yoğun tempo da ikinci aprilin seçeneği sunmuyorum sana doktora görünsen iyi olur özet geçmiş olsun

ay canım ya bir doktora görünsen bence iyi olur çok fena üşüttün sanırım sen bu yoğun tempo da ikinci aprilin seçeneği sunmuyorum sana doktora görünsen iyi olur özet geçmiş olsun

Evet gidecegim insallah. Bu arada yeni farkettim leslie grubun hayirli olsuuuun

Bende sütlü tatlı hastasıyım,ama engellemek gerek evet

sağol canım 2. grup bana kaldı sizinle aynı grupta olmak istedim ama olmadı bu kez ama sen herşeye rağmen istikrarlısın takipteyim sizi
Az az yapiyorum avikcasi adimi sen yazdirdigin icin yuzunu kara cikartmayayim dedim :) tabi ilk gun unutmustum april hatirlatti sagolsun

Sana april cezası şu olur;yarın akşam en son 17de yemek yiyeceksin sonrası ağzına tek lokma yok kapiş...

Sana april cezası şu olur;yarın akşam en son 17de yemek yiyeceksin sonrası ağzına tek lokma yok kapiş...
ben cezamı verdim senin cezayıda yarın yaparım o zaman 1 mil leslie yaptım 50 kalça hareketi 20 plank 25 tam mekik 30 ters mekik 6 dk soğuma nasıl april ayrıca da bugünde tartılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…