- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
opss o ne spor börekler yok olmuş artık bebem kıyamam sana benim cezayı unutben cezamı verdim senin cezayıda yarın yaparım o zaman 1 mil leslie yaptım 50 kalça hareketi 20 plank 25 tam mekik 30 ters mekik 6 dk soğuma nasıl aprilayrıca da bugünde tartılmadım
gaza geldim eridiler valla çok uğraştım amaopss o ne spor börekler yok olmuş artık bebem kıyamam sana benim cezayı unutsen zaten kendini iyice yormuşsun...
Canım tabii herşeyden önce sağlık için gerekligaza geldim eridiler valla çok uğraştım amaartık yoruldum sabit kalmaktan tepemin tası attı bu aralar spor topiğnde takılırken ben fazla motive oluyorum galiba haftaya pilatese başlıycam 1 mil leslie ve pilates düşünüyorum ebru şallı ile bacak için olan var ya bakalım çok çalışıyorum bu aralar
iyi geceler april tamam bugün yapmayacaktım spor ama hep o adınını söylemek istemiyorum şeyler yüzündenCanım tabii herşeyden önce sağlık için gerekliama lütfen kendini yorma hergün yaptığın için günde 1 saat yeter kuzumm...
Veee hergün tartilmadiğın içinde kutlarım seni sadece cuma tartılacaksın meraklanip sakın tartının başına gitmee ...
Spor motivene de bayıldım valla ben hala o denli motive olamadım severek değilde mecbur old için yapıyorum...
Neyse canım geç oldu yarın yine grsrz iyi geceler byeeee kendine iyi bak...
Yok canim bana degil sekere savasHu huu niye sana savaş açmışız bakim ?
Günaydın hamsici senihemen dünkü menumu yazayim
10:00 1 dilim ekmek,3 ceri domates,2 kk peynir, 2 küp kaşar, 2 yemek kaşığı kadar sahanda yumurta, 3 zeytin
13:00 5 badem 1 kuru kayısı
15:00 25 tane hamsi, 2 dilim turp ve soganla
16:00 tek şekerli turk kahvesi
20:00 1 kase pulbiberli vyogurt , 1 dilim kizarmis ekmek
su 3 lt
spor 30 dk leslie
ayyyy ben hiç öyle anlamamışımYok canim bana degil sekere savasbensiz savasi kastetmistm
ay sensiz olurmu hiç gel gel beraber savaşalımYok canim bana degil sekere savasbensiz savasi kastetmistm
ay helva mı en sevdiğimdenGunaydin kizlar.
benim menum de soyle
sabah 9
Yarim yumurta / 1 dilim ekmek / 1 portakal
14.00
1 kahve / 1 dilim saray helvasi
20.00
1 portakal
1 kase corba
5 6 kasik taze fasulye
3 4 kasik yogurt
su ne kadar ictim bilmiyorum ama 1.5 lt 2 arasi sanirim. Spor yok. Mide bulantim coktu o yuzden bisey yiyemedim gunduz. Kahve iyi gelirdi mideme eskiden ama dun cok kotu yapti
evet katılayyyy ben hiç öyle anlamamışımhe heee simdi anladım bebem :) sensiz hiç olurmu hepberaber yola devam şekersiz tatlı günler...
hoşgeldin canım sevindim daha iyi olmana nasıl gidiyor herşey yolunda mıgunaydin gizlar yari iyilesmis olarak iste geldim
Sukur canim iyim simdi haftaya ankaraya gidicez orda nasil diyete devam edicem onu dusunuyorum nasilsinay sensiz olurmu hiç gel gel beraber savaşalım
ay helva mı en sevdiğimdenama savaş açtık ya yok o helva hııı sen dün az yemişşsin görmezden geldim
evet katılıyorum
hoşgeldin canım sevindim daha iyi olmana nasıl gidiyor herşey yolunda mı
kalacğınız yer nasıl biryer otel falan mı birisine mi gidiyorsun ona göre cevap vercem de bir yolu bulunur porsiyon olarak az yiyebilirisn canımSukur canim iyim simdi haftaya ankaraya gidicez orda nasil diyete devam edicem onu dusunuyorum nasilsin
canım benim sana demiyordum ki ben zaten seni yoklamada izinli yazarım akşamBen buralardayim ama internet sagolsun bir turlu yazamiyorum. yazsam gitmiyor oyle yani.
tamam canım menü güzel sporda dinlenme günü zaten bugün leslie yapmayı unutmaokuldan yeni geldim menuu yazayım dunki :) Sabah 9.00 krep,şekersiz çay
12:00 6 tane nugget ve bi bardak ayran
16.00 tavada yağsız tavuk göğsü ve küçük bi tabak salataa
1.5 litre su ama spor olarak sadece squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?