Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben cezamı verdim senin cezayıda yarın yaparım o zaman 1 mil leslie yaptım 50 kalça hareketi 20 plank 25 tam mekik 30 ters mekik 6 dk soğuma nasıl april ayrıca da bugünde tartılmadım
opss o ne spor börekler yok olmuş artık bebem kıyamam sana benim cezayı unut sen zaten kendini iyice yormuşsun...

opss o ne spor börekler yok olmuş artık bebem kıyamam sana benim cezayı unut sen zaten kendini iyice yormuşsun...
gaza geldim eridiler valla çok uğraştım ama artık yoruldum sabit kalmaktan tepemin tası attı bu aralar spor topiğnde takılırken ben fazla motive oluyorum galiba haftaya pilatese başlıycam 1 mil leslie ve pilates düşünüyorum ebru şallı ile bacak için olan var ya bakalım çok çalışıyorum bu aralar

Canım tabii herşeyden önce sağlık için gerekli ama lütfen kendini yorma hergün yaptığın için günde 1 saat yeter kuzumm...
Veee hergün tartilmadiğın içinde kutlarım seni sadece cuma tartılacaksın meraklanip sakın tartının başına gitmee ...
Spor motivene de bayıldım valla ben hala o denli motive olamadım severek değilde mecbur old için yapıyorum...
Neyse canım geç oldu yarın yine grsrz iyi geceler byeeee kendine iyi bak...

iyi geceler april tamam bugün yapmayacaktım spor ama hep o adınını söylemek istemiyorum şeyler yüzünden araad dinlencem söz görüşürüz

hemen dünkü menumu yazayim
10:00 1 dilim ekmek,3 ceri domates,2 kk peynir, 2 küp kaşar, 2 yemek kaşığı kadar sahanda yumurta, 3 zeytin
13:00 5 badem 1 kuru kayısı
15:00 25 tane hamsi, 2 dilim turp ve soganla
16:00 tek şekerli turk kahvesi
20:00 1 kase pulbiberli vyogurt , 1 dilim kizarmis ekmek
su 3 lt
spor 30 dk leslie

Gunaydin kizlar.

benim menum de soyle

sabah 9
Yarim yumurta / 1 dilim ekmek / 1 portakal

14.00
1 kahve / 1 dilim saray helvasi

20.00
1 portakal
1 kase corba
5 6 kasik taze fasulye
3 4 kasik yogurt

su ne kadar ictim bilmiyorum ama 1.5 lt 2 arasi sanirim. Spor yok. Mide bulantim coktu o yuzden bisey yiyemedim gunduz. Kahve iyi gelirdi mideme eskiden ama dun cok kotu yapti

Günaydın hamsici seni menü gayet iyi akşamki hafiflik çok güzel devam bebem...

Yok canim bana degil sekere savas bensiz savasi kastetmistm
ay sensiz olurmu hiç gel gel beraber savaşalım
ay helva mı en sevdiğimden ama savaş açtık ya yok o helva hııı sen dün az yemişşsin görmezden geldim

ayyyy ben hiç öyle anlamamışım he heee simdi anladım bebem :) sensiz hiç olurmu hepberaber yola devam şekersiz tatlı günler...
evet katılıyorum
gunaydin gizlar yari iyilesmis olarak iste geldim
hoşgeldin canım sevindim daha iyi olmana nasıl gidiyor herşey yolunda mı

Sukur canim iyim simdi haftaya ankaraya gidicez orda nasil diyete devam edicem onu dusunuyorum nasilsin

selam kızlar bugün buralar pek sessiz haftasonu mahmurluğunu atamayıp pazartesi sendromumu yaşıyoruz takım olarak hayır 1 2 kişi bile yok nerelere kaçtınız herkes toplansın yoklama yapcam akşama

Ben buralardayim ama internet sagolsun bir turlu yazamiyorum. yazsam gitmiyor oyle yani.

Ben buralardayim ama internet sagolsun bir turlu yazamiyorum. yazsam gitmiyor oyle yani.
canım benim sana demiyordum ki ben zaten seni yoklamada izinli yazarım akşam senin işler çok yoğun fırsatın olsa geleceğini biliyoruz hepimiz zaten ayrıca hastasında iyileş işlerin hafiflesin yine buralarda olursun seninle muhabbet etmeyi özledik burda

okuldan yeni geldim menuu yazayım dunki :) Sabah 9.00 krep,şekersiz çay
12:00 6 tane nugget ve bi bardak ayran
16.00 tavada yağsız tavuk göğsü ve küçük bi tabak salataa
1.5 litre su ama spor olarak sadece squat

okuldan yeni geldim menuu yazayım dunki :) Sabah 9.00 krep,şekersiz çay
12:00 6 tane nugget ve bi bardak ayran
16.00 tavada yağsız tavuk göğsü ve küçük bi tabak salataa
1.5 litre su ama spor olarak sadece squat
tamam canım menü güzel sporda dinlenme günü zaten bugün leslie yapmayı unutma bence güzel başladın ara öğün olarak meyve ve kuruyemiş ekleyebilirisn ayrıca tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…