Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam canım menü güzel sporda dinlenme günü zaten bugün leslie yapmayı unutma bence güzel başladın ara öğün olarak meyve ve kuruyemiş ekleyebilirisn ayrıca tamam mı
tamam canım uuturmuyum akşam yapıcam leslieciğimi ara öğü yapmayı sevmiyorum ihtiyacımda olmuyo :)

Ben geldim 2 gündür full yoğunum yarına bitiyor inşaallah görüşürüz
canım buralardasın sanırım değil mi nasılsın nasıl gidiyor kaçamak var mı nerde menüler acaba bu perşembe kilo bildirimi bekliyorum senden bak kaçamak yapma herlşeyden az ye porsiyon küçült her yemekten ye ama az olsun birde böyle dene ekmek yame akşamları dikkat diyorum

Ay superler!

Deadline canim bende muhabbet etmeyi ozledim. Beni bir gunesli bir karli havalar mahvetti.

Ay superler!

Deadline canim bende muhabbet etmeyi ozledim. Beni bir gunesli bir karli havalar mahvetti.
evet ya havalardan hasta oldun bence birgün çok iyi bir gün buz gibi bugünde yağmurlu nasıl bir hava anlayamadım ben bu kışı bende bugün çok halsizim neden bilmiyorum şekerim düştü sanki üstümde bir ağırlık var birde öğlen bişey yemedim sonra geç yedim sanırım ondan az öncede 2 bisküvi yedim valla bir ara doktora gidip şeker değerlerime baktırmayı düşünüyorum ben gün içinde hiç tatlı bişey yemediğimde böyle oluyorum çünkü hep gözlemledim kendimi önceden çayı falan şekerli içerdim çok şekeri bıraktıktan sonra arada böyle olmaya başladım

Buralardayım gibi bir girip bir çıkıyorum az oldu kacamaklarim dikkat ediyorum canım yarın bildirimleri yapıcam

selam kızlar dün özel bi geceydi (sevgililer günümü dün kullandım)
o yüzdende akşam yemeği yemedim
alkol aldım viski bitter çikolota ve fındık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…