- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
tamam canım uuturmuyum akşam yapıcam leslieciğimi ara öğü yapmayı sevmiyorum ihtiyacımda olmuyo :)tamam canım menü güzel sporda dinlenme günü zaten bugün leslie yapmayı unutmabence güzel başladın ara öğün olarak meyve ve kuruyemiş ekleyebilirisn ayrıca tamam mı
tamam canım o zaman sen nasıl rahat hissediyorsantamam canım uuturmuyum akşam yapıcam leslieciğimi ara öğü yapmayı sevmiyorum ihtiyacımda olmuyo :)
canım buralardasın sanırım değil mi nasılsın nasıl gidiyor kaçamak var mı nerde menüler acabaBen geldim 2 gündür full yoğunum yarına bitiyor inşaallah görüşürüz
evet ya havalardan hasta oldun bence birgün çok iyi bir gün buz gibi bugünde yağmurlu nasıl bir hava anlayamadım ben bu kışıAy superler!
Deadline canim bende muhabbet etmeyi ozledim. Beni bir gunesli bir karli havalar mahvetti.
Buralardayım gibi bir girip bir çıkıyorum az oldu kacamaklarim dikkat ediyorum canım yarın bildirimleri yapıcamcanım buralardasın sanırım değil mi nasılsın nasıl gidiyor kaçamak var mı nerde menüler acababu perşembe kilo bildirimi bekliyorum senden bak kaçamak yapma herlşeyden az ye porsiyon küçült her yemekten ye ama az olsun birde böyle dene ekmek yame akşamları dikkat diyorum
niçin yarın perşembe yap bence perşembe bildirim günümüz o zamana dikkat et sürpriz olur belkiBuralardayım gibi bir girip bir çıkıyorum az oldu kacamaklarim dikkat ediyorum canım yarın bildirimleri yapıcam
Menüleri yazarım diye dedim canım bildirimi perşembe yaparımniçin yarın perşembe yap bence perşembe bildirim günümüz o zamana dikkat et sürpriz olur belki
Ama bu çok müthiş bir şeyimkansız diye bişey yoktur çabalarsak olur değil mi nerden nereye gelmiş
tamam ben yanlış anlamışımm orayı bekliyoruz kolay gelsin canım sanaMenüleri yazarım diye dedim canım bildirimi perşembe yaparım
evet canım istemişler yapmışlar bizde yapabiliriz kendi başarı hikayemizi yazarız buraya yazmasakta bizi tanıyanlar bilecek nerden nereye geldiğimiziAma bu çok müthiş bir şey
Aynen öyle istemiş ve yapmışlar bu harika bir duyguevet canım istemişler yapmışlar bizde yapabiliriz kendi başarı hikayemizi yazarız buraya yazmasakta bizi tanıyanlar bilecek nerden nereye geldiğimizi
evet bizde yapcaz başlamak bitirmenin yarısı demişlerAynen öyle istemiş ve yapmışlar bu harika bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?