Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar dün özel bi geceydi (sevgililer günümü dün kullandım)
o yüzdende akşam yemeği yemedim
alkol aldım viski bitter çikolota ve fındık yedim
bu saate kadar neden gelmediğini anlamış olduk yalnız aklında olsun alkol kilo vermeyi engelliyor ödem yapıyor sadece aklında olsun bu ayki hakkını kullanmış say bence dikkat et derim canımm

bu saate kadar neden gelmediğini anlamış olduk yalnız aklında olsun alkol kilo vermeyi engelliyor ödem yapıyor sadece aklında olsun bu ayki hakkını kullanmış say bence dikkat et derim canımm
hahahaha evet geç kalınca anlaki ayılamadım
biliyorum tatlım çok özel bir gece olmadıkça almıyorum
bu ay bi kere daha alcam doğum günüm ayın 28 inde :)
ama bugün hafif sebze yemeği yapcam yarında açığı kapatıcam

tamam bu arada şimdiden iyiki doğdun tam vaktinde doğmuşsun 1 gün daha geç doğsan 4 yılda 1 kutlardın tamam sana güveniyorumm

Kızlar ben çok yorgunum biraz uzanacağım,uyuyacağım,susacağım azcık ama gelceğim sonra...grsrz

evet çok iyi ayrıca o gülen fareyi görünce gülme krizine girdim zaten çok tatlı ya
Kızlar ben çok yorgunum biraz uzanacağım,uyuyacağım,susacağım azcık ama gelceğim sonra...grsrz
tamam aprilcim iyi dinlenmeler

Bizdede başlıyacak bu belirtiler
o daha yeni bir durun yahu ben napayım nerelere gideyim

aynen az kaldı :)
geliyor geliyor ben pasta kurabiyeyle falan konuşuyodum evde olunca ay ben seni yersem senin gibi yumoş bişey olurum falan yemiycem seni kusura bakma falan diye bir ara dadanmıştım yiyeceklere

Dün Kahvaltı:
1,5 dl tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
4 adet saç peynir
3 siyah zeytin
3 cherry domates + 1 salatalık
şekersiz çay

Öğle:
Bir elma

Akşam:
Bir kase yoğurt
Bir tabak brokoli salatası

Ara:
Şekersiz çay 2 bardak
Yarım avuç leblebi

1,5 saat leslie 3 mile
2 lt su

(Kahvaltının acısını leslie ile çıkardım)

yeni eski demiyor bu işler deadlinecığım

menüye bak harika ne deyim spor falan da güzel söyleyecek söz bulamadım ama harikasın

şimdi kızlar listedeki arkadaşlar şöyle :
ApriL_2007 86.0
jasmine53 74,6
ispanyol 75
dagatesi 62.7
deadline 63,4
michi 60,7
gunessel 85,6
Pridee 58,9
delidivaneoldum 72.7

deneme sürecindekilerde
mlyt 81.0
winchester 71,9
cesminazz ?
krizantem ?
frieolero ?

şimdi kızlar geçen haftaki güncel kilonuzu alabilirmiyim bulamadım yanında soru işareti olan kızlar görürseniz birde başka deneme sürecinde olup unuttuğum varsa çıksın ortaya hatırlamıyorsam yeterli muhabbet etmemişiz demektir buralarda yoksunuz demektir ayrıca frieolero ismin böylemiydi emin değilim ne zamandır uğramıyorsun neden acaba ciddi mana da yoklama alıyorum şu an

kızımı doktora götürdüm bugün kontrole, sonra da kv deydim giremedim .. nabersiniz bakalım

merhabaaaa kimse var mıııı
ben varım tabiki ispanyol
kızımı doktora götürdüm bugün kontrole, sonra da kv deydim giremedim .. nabersiniz bakalım
geçmiş olsun aşı falan mı hasta değil demi ufaklık bende aynı fil izlemeye gidecektim bir uğradım aklımda yine deli fikirler var ders çalışıyorum öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…