bu saate kadar neden gelmediğini anlamış oldukselam kızlar dün özel bi geceydi (sevgililer günümü dün kullandım)
o yüzdende akşam yemeği yemedim
alkol aldım viski bitter çikolota ve fındık yedim
hahahaha evet geç kalınca anlaki ayılamadımbu saate kadar neden gelmediğini anlamış oldukyalnız aklında olsun alkol kilo vermeyi engelliyor ödem yapıyor sadece aklında olsun bu ayki hakkını kullanmış say bence dikkat et derim canımm
tamam bu arada şimdiden iyiki doğdunhahahaha evet geç kalınca anlaki ayılamadım
biliyorum tatlım çok özel bir gece olmadıkça almıyorum
bu ay bi kere daha alcam doğum günüm ayın 28 inde :)
ama bugün hafif sebze yemeği yapcam yarında açığı kapatıcam
evet cnm teşekkür ederim :)tamam bu arada şimdiden iyiki doğduntam vaktinde doğmuşsun 1 gün daha geç doğsan 4 yılda 1 kutlardın tamam sana güveniyorumm
tamam canım bildirimini perşembe yap sen o zaman ne olur ne olmaz geç gelirsen kalmasın sonra artık listedesin çok önemli ya aklıma gelmişkenevet cnm teşekkür ederim :)
tamam hayatım bu sefer öyle yapcamtamam canım bildirimini perşembe yap sen o zaman ne olur ne olmaz geç gelirsen kalmasın sonra artık listedesin çok önemli ya aklıma gelmişken
Bizdede başlıyacak bu belirtiler
aynen az kaldı :)Bizdede başlıyacak bu belirtiler
tamam aprilcim iyi dinlenmelerKızlar ben çok yorgunum biraz uzanacağım,uyuyacağım,susacağım azcık ama gelceğim sonra...grsrz
o daha yeni bir durun yahu ben napayım nerelere gideyimBizdede başlıyacak bu belirtiler
geliyor geliyor ben pasta kurabiyeyle falan konuşuyodum evde olunca ay ben seni yersem senin gibi yumoş bişey olurum falan yemiycem seni kusura bakma falan diye bir ara dadanmıştım yiyeceklereaynen az kaldı :)
yeni eski demiyor bu işler deadlinecığımevet çok iyi ayrıca o gülen fareyi görünce gülme krizine girdim zaten çok tatlı ya
tamam aprilcim iyi dinlenmeler
o daha yeni bir durun yahu ben napayım nerelere gideyim
geliyor geliyor ben pasta kurabiyeyle falan konuşuyodum evde olunca ay ben seni yersem senin gibi yumoş bişey olurum falan yemiycem seni kusura bakma falan diye bir ara dadanmıştım yiyeceklere
menüye bak harika ne deyimDün Kahvaltı:
1,5 dl tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
4 adet saç peynir
3 siyah zeytin
3 cherry domates + 1 salatalık
şekersiz çay
Öğle:
Bir elma
Akşam:
Bir kase yoğurt
Bir tabak brokoli salatası
Ara:
Şekersiz çay 2 bardak
Yarım avuç leblebi
1,5 saat leslie 3 mile
2 lt su
(Kahvaltının acısını leslie ile çıkardım)
yeni eski demiyor bu işler deadlinecığım
ben varım tabiki ispanyolmerhabaaaa kimse var mıııı
geçmiş olsun aşı falan mı hasta değil demi ufaklıkkızımı doktora götürdüm bugün kontrole, sonra da kv deydim giremedim .. nabersiniz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?