ben varım bennnnnnkimse yok galiba.. neyse iyi geceler hepinize
kontrole gittik canım bir sıkıntı yok..sınav nisanda mıydı canım.. kolay gelsin.ben varım tabiki ispanyol
geçmiş olsun aşı falan mı hasta değil demi ufaklıkbende aynı fil izlemeye gidecektim bir uğradım aklımda yine deli fikirler var ders çalışıyorum öyle işte
sabah 1 mil yaptım canımben varım bennnnnnkız leslieni yaptın mı vaktin oldu mu
ben geldim sen gittin galiba..ispanyol ben varım diyorum hu hu gitmeseydin iyidi ama görünmezmiyim acaba 2 dk konuşsaydık giderdin
hasta olmasında kontrolse sıkıntı yokkontrole gittik canım bir sıkıntı yok..sınav nisanda mıydı canım.. kolay gelsin.
sabah 1 mil yaptım canım
yok gitmedim canım burdayım sen istifa mı ettin en son ne yaptın ne düşünüyorsunben geldim sen gittin galiba..
of yaa çok varmş.. çalıştığını unutursun o zamana kadar.. bence de yavaştan al.. sonra yoğunlaşırsın..hasta olmasında kontrolse sıkıntı yokyok canım ya bizim sınavı yılda 1 e düşürdüler eylülde sınav taa bende yavaştan alıyorum o nedenle nisan olsa buralarda olamazdım şu an muhtemel
yok canım ücretsiz izne ayrıldım hazirandaki kurayı da deneyeceğim..yok gitmedim canım burdayım sen istifa mı ettin en son ne yaptın ne düşünüyorsun
evet zaten çalışsamda unutuyorum hatırlayım diye bakıyorum yavaştanof yaa çok varmş.. çalıştığını unutursun o zamana kadar.. bence de yavaştan al.. sonra yoğunlaşırsın..
çok mantıklı ücretsiz izne ayrılmak ya bence de iyi yapmışsın istifa etsende bir işine yaramayacak zaten değil mi inşallah olur haziranda hem o zamana kadar bziim yağmur biraz daha büyür kızınla daha çok vakit geçirmiş olursunyok canım ücretsiz izne ayrıldım hazirandaki kurayı da deneyeceğim..
inşallah olur canım ya.. üzülme senevet zaten çalışsamda unutuyorum hatırlayım diye bakıyorum yavaştanatamada olmadı daha bekletiyorlar hala bizi bakalım bekliyorum işte
aslına bakarsan hiç istemiyorum çalışmak.. acil nöbeti falan da koyacaklar kendi bölümünde tuttuğun yetmiyormuş gibi..çok mantıklı ücretsiz izne ayrılmak ya bence de iyi yapmışsın istifa etsende bir işine yaramayacak zaten değil mi inşallah olur haziranda hem o zamana kadar bziim yağmur biraz daha büyür kızınla daha çok vakit geçirmiş olursun
bu işler çok zormuş ya seninki benden karışık tabi hayırlısı olsun diyeliminşallah olur canım ya.. üzülme sen
evet iş yeri hekimliğ çok iyi nöbet yok bişey yok sadece haftaiçi 8 5 mükemmel bencede sıcak bak senin belgen vardı demi işyeri hekimliği içinaslına bakarsan hiç istemiyorum çalışmak.. acil nöbeti falan da koyacaklar kendi bölümünde tuttuğun yetmiyormuş gibi..
işyeri hekimliğine sıcak bakıyorum .. daha az stresli, daha az yorucu, eve daha çok zaman ayırabilirim.. öteki türlü kafan hep dolu oluyor.. hele kötü bir hasta yatmışsa ben uyuyamıyorum gece
onu hiç sorma ya çalışabiliyorum aslında şanssızlığım ailemin ankarada olması küçük şehirde olsaydık iş bulmam daha kolaydı özelde çoğu arkadaşım çalışıyor bayadır ankarada zor ama nereye gitsem en az 2 yıl deneyim istiyorlar yeni mezun çalıştırmıyoruz falan dediler zor yani bir süredür aramıyorumda artık heryerden aynı cevabı duyunca şu atamayı bekliyorum yine olmazsa yine özellere bakıcam artık yapacak bişey kalmıyor bulana kadar ararımataman olmazsa özelde çalışabiliyor musun peki..
iapanyolcum iyi geceler çıkıyorum ben yarın görüşürüz
geçen haftadaki listede olanlar listede canım sen bu hafta gireceksin perşembe listede olup olmadığını görücezDeneme süreci derken canım listede miyim değil miyim
Tamam canım teşekkür ederim iyi gecelergeçen haftadaki listede olanlar listede canım sen bu hafta gireceksin perşembe listede olup olmadığını görücez81 den aşağı düşmeye başlamışsan listeye alırız aprille senide söylemiştim ya tatlım birdelisteye girdikten sonrasıda önemli bu haftadan sonra dahada dikkatli olmalısın gerçi senin istediğinde çok iyi verdiğini biliyorum ilk haftalardan hadi bakalım listeye girmen için son 3 gün diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?