bu hafta umutluyum senden ona göre yarın görüşürüz canım iyi gecelerTamam canım teşekkür ederim iyi geceler
Teşekkürler canım benimmenüye bak harika ne deyimspor falan da güzel söyleyecek söz bulamadım ama harikasın
Canım yok aksine çok güzel menün,hiç de fazla değil.Çok da az yeme sütün önemli kuzucunu mahrum bırakma.motivasyonunun artması şahane bir durumkızlar günaydın.....
nihayet evimdeyim tam gaz başlıyorum. bu hafta sanki kilo aldım gibi ama vücudum inanılmaz toparlanmış.10 gündür hergün nerdeyse 2 saat yürüyüş ve squat yaptım. squatta bugün 17. günüm.
ayrıca bugün inşallah eliptik bisiklete başlıyorum. haftada 3 gün 1er saat.
diğer günlerde fitness blender diye bi site var, hareketler çok zorlamıyor jillian gibi. 3 gün de onu yapmayı düşünüyorum. 1gün de izin. squata devam. 30 günlük program bitince hergün 100de devam etmeyi düşünüyorum. motivasyon tavan yapmış durumda işe yaradığını gördüm çünkü
dünkü menüm
sabah 9:30 3 kayısı civarı karışık kuru meyve(kayısı, incir, üzüm, portakal kabuğu ve kuş üzümü var minik minik. kızım için yiyorum onu bağırsaklarrını rahatlatıyor) 1 tane de ceviz
11:00 2 tane yumurta pırasalı 2 dilim ekmek ve 1 kase yoğurt
17:30 kuru meyve 1,5 kayısı kadar
18:00 1 kase yayla çorbası ve 1 kase yoğurt yarım dilim kepekli ekmek
sonrasında hiçbirşey yemedim.
kızlar bu süreçte sütüm azalmıştı birkaç gün fazla yedim. artık evdeyim bol bol emziririm kuzumu. her öğün yoğurt yemeye çalışıyorum sabahları da kuru meyve. bundan sonra hergün burdayım inşallah...
Günaydın canım sanadaGünaydın 1.takımgüzel geçsin gününüz İnşallah...
Günaydın canım.. inşaAllah, seninde güzel geçer... :)Günaydın 1.takımgüzel geçsin gününüz İnşallah...
Kuzum ne kadar az yemişsim.. sanırım öğlen yiyip, akşamı çok az yiyerek dengelemişsin.. güzel fikir ama dikkat et, direncin düşmesin canımDünku menüm
Sabah 07:15
Bir açma
Bir cay
Öğle 12:20
Bir kase tavuk çr
İki küçük but ızgara
Salata
İki dilim ekmek
Ara 16:00
Bir elma
Akşam 20:00
Bir çeri domates
Bir ince dilim kaşar
İki litre su
İki mil leslie
15dk yürüyüş
hoşgeldin canım.. Sen yeterki azmet.. herşey düzene girecektir.. Sadece biraz sabırkızlar günaydın.....
nihayet evimdeyim tam gaz başlıyorum. bu hafta sanki kilo aldım gibi ama vücudum inanılmaz toparlanmış.10 gündür hergün nerdeyse 2 saat yürüyüş ve squat yaptım. squatta bugün 17. günüm.
diğer günlerde fitness blender diye bi site var, hareketler çok zorlamıyor jillian gibi. 3 gün de onu yapmayı düşünüyorum. 1gün de izin. squata devam. 30 günlük program bitince hergün 100de devam etmeyi düşünüyorum. motivasyon tavan yapmış durumda işe yaradığını gördüm çünkü
dünkü menüm
sabah 9:30 3 kayısı civarı karışık kuru meyve(kayısı, incir, üzüm, portakal kabuğu ve kuş üzümü var minik minik. kızım için yiyorum onu bağırsaklarrını rahatlatıyor) 1 tane de ceviz
kızlar bu süreçte sütüm azalmıştı birkaç gün fazla yedim. artık evdeyim bol bol emziririm kuzumu. her öğün yoğurt yemeye çalışıyorum sabahları da kuru meyve. bundan sonra hergün burdayım inşallah...
canım ben artık akşamları yemiyorum elimden geldiği kadar ondan böyle menülerim .yoooo gün içersinde bomba gibiyim sadece gece 11den sonra başlio açlık dayanmaya çalışıyorum.Seninde menün çok güzel ama tabi vitamine dikkat etmen gerekecek.ne güzel yapıyosun dra giderek bilinçli diyetçi seniKuzum ne kadar az yemişsim.. sanırım öğlen yiyip, akşamı çok az yiyerek dengelemişsin.. güzel fikir ama dikkat et, direncin düşmesin canım
Menü güzelllde spor ve su ? Canım....Dünkü listem
Sabah 8.30 kahvaltı 2 dilim peynir şekersiz çay 5 tane zeytin salata
Ara 10.30 2 si biarada nescafe
Öğlen 13.00 kozlenmis biber 3 tane 2 dilim ekmek
Aksam 18.30 büyük bardak ayran 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık nohut yemeği
20.00 2si birarada nescafe
Yatarken yoğurt kürü
canım ben artık akşamları yemiyorum elimden geldiği kadar ondan böyle menülerim .yoooo gün içersinde bomba gibiyim sadece gece 11den sonra başlio açlık dayanmaya çalışıyorum.Seninde menün çok güzel ama tabi vitamine dikkat etmen gerekecek.ne güzel yapıyosun dra giderek bilinçli diyetçi seni
senin için çok sevindim canım herşeyin yolunda olması ve motivasyonunu artmış olması süper allah boızmasın menüde gayet hoş olmuş ufaklığıda düşün sütüne dikkat etkızlar günaydın.....
dünkü menüm
günaydın canımcımmGünaydın 1.takımgüzel geçsin gününüz İnşallah...
güneydın tatlımGünaydın canım sanada
bende diyorum bu kız nerede acaba geçmiş olsun bencede iyi gidiyorsun kalsiyuma dikkat et kalsiyum kilo vermeyede yardımcı bunu biliyormusun eksikliğ kilo verimini yavaşlatıyorGünaydınlar olsun kızlar... benim için haftanın ilk günü, bir çoğumuz içinse 2. günde merhabalar..
Dün siteye hiiiç giremedim.. Çünkü sabah 7 den, akşam 4 e kadar hastanedeydim.. hem endokrin, hem diyetisyen, tahliller, o binadan bu binaya.. biraz yoğun geçti..akşamda elime telefonu alana kadar çok geç olmuştu...
Tahlillerim sunucu Vitamin D 4.küsür çıktı.. çok düşük dedi doktor.. damla verdi şimdilik.. bebek gibiyim.. 15 damla sayıyorum
ilacımı da değiştirdim.. diaformin verdi bana.. hadi hayırlısı..
diyetisyen de iyisin dedi.. böyle devam et dedi.. bakalım.. Rabbim hayırlısını versin...
siz nasılsınız? umarım herşey güzeldir ömrünüzde..
Menümü de paylaşayım:
sabah(geç khvaltı) 1 kk peynir, 1kk tuzsuz kaşar peyniri, omletten 1 yk ölçüsünde yedim. 3 zeytin 2 dlm ekmek, 1 çay, kızmızı ve yeşil biber.
ara(17:00) 1 elma
akşam(19:45) 15 hamsi, 5 kaşık salata, 2 dlm ekmek.
ara(21:00) yarım elma, 1 mandalin
su 1,5 lt , spor yok.. inşaAllah dünkü sporumu da bugün hallediciiimmm.. hade bakalım... hayırlıs işler güzeller.. :)
güzel canım menün spora da artık başla tekrar yoğunluğun azaldıysaDünkü listem
Sabah 8.30 kahvaltı 2 dilim peynir şekersiz çay 5 tane zeytin salata
Ara 10.30 2 si biarada nescafe
Öğlen 13.00 kozlenmis biber 3 tane 2 dilim ekmek
Aksam 18.30 büyük bardak ayran 3 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık nohut yemeği
20.00 2si birarada nescafe
Yatarken yoğurt kürü
olsun ya doktor kontrolu daha iyidir bende gidip değerlerimi ölçtürsem diye düşünüyoruminsülin direncim yüksek canım, bu yüzden kilo vermem normal bir insana göre daha da zor.. yani zorunlu gidiyorum doktora maalesef olsun..şifasını zamanla görücem inşaAllah :)
günaydınnnnn kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?