Soldaki fotoda 80 kg var mıdırbefore after geliyorr
75-80 arası gibiSoldaki fotoda 80 kg var mıdır
Soldaki fotoda 80 kg var mıdır
75-80 arası gibi
tamam canım olur tabikiSelam dün girdim yazdım yazdım sonra kapandı kendiliğinden tekrar giremedim internetimiz kesilmişti
O yüzden kusura bakmayın
Sıkıntı varmış halledilmiş şimdi
Akşa gelince her iki gününde menüsü yazarım olur mu
yaa siz incecik oluyosunuz ben dobişkooo
hoşgeldin canım menü güzel sporda öyle suda öyleben geldiiim menümü yazayım dünki sabah8.00 bi kupa kahve,bi tane pankek ve 3 zeytin
öğlen 3.00 gibi tavuk şiş ve 200 ml zero
akşam8.00 3 tane biftek ve ayran
dün 3 lt su içtim ve leslieyle devam ettim
yaa.. bilmiyordum.. o zamaannn... nelere dikkat etmem lazım acep.. ona da bir bakembende diyorum bu kız nerede acaba geçmiş olsun bencede iyi gidiyorsun kalsiyuma dikkat et kalsiyum kilo vermeyede yardımcı bunu biliyormusun eksikliğ kilo verimini yavaşlatıyor
okula geç kalıyorum acil hazırlayım çıkıyorum o yüzdenhoşgeldin canım menü güzel sporda öyle suda öylezerodan vazgeçmeyenlerdensin galiba benim arkadaşımda çok seviyor ben sevmeyince ilginç geliyor kahvaltı yapacak çok vaktin olmuyor galiba kahvaltıların hep pankek krep falan dikkat ettim yumurta da ye arada ama protein için peynir falan ben şimdi çıkıyorum yarın arkadaşımın doğum günü hediye alcamm daha
Biz cok iyiyiz bebis 2cm olmus mart ortasi yine gidicem bu sefer tm olarak gorucekmisiz herseyini ense kalinligi falan bakilacak..bi de surekli yaz meyveleri aseriyorum eee baba olmak kolay degilbencede 75tan fazla 80 de olabilir boyuna göre ama
tamam canım olur tabiki
sonuçta dobişko olmanın sebebi belli tatlım tatlı dobişko oluyorsun bebiş nasıl sen nasılsın
hayır güzelim sen bir tatlı anniş oluyorsunyaa siz incecik oluyosunuz ben dobişkooo
Bn hala inanamiyorum bazen cirkinlestim bi de yaaahayır güzelim sen bir tatlı anniş oluyorsun
kuruntu yapıosun bence canım.. hiç oyle olur mu.. anca bebişin, annem nazara gelmesin die azcık muziplik yapmıştırBn hala inanamiyorum bazen cirkinlestim bi de yaaa
ay canım akşam nasıl durun öyle benim hemen şekerim düşüyor dayanamıyorum bakınız dün hemen meyve yedimselam kızlaarrr .. sabahtan beri nette problem vardı giriyorum tam yazıcam internet durduruldu diye yazıp kapanıyor..pcden yazıyorum şimdi.,
dünkü mwnüm
10:00 2 dilim t b ekmeği, 1 haşlanmış yuurta, 3 ceri domates, 5 zeytin, 1.5 kk peynir, 1 t kaşğı nutella
15:00 1 kase yoğrt içine meyveli nesfit ve yulaf ezmesi
18:30 1 kase etli şehriye çorbası
20:00 8 badem
su 3 litre
spor 2 mil leslie
ben detox falan anlamıyorum ya listeye bağlı kalamadığımdan ben olsam içerimbugün geçen hafta yarım kalan detoksumu yapıyorum.. sorun olmazsa yarn da yapıcam..ama canım nasıl kahve istiyor anlatamam
yazık adamcağıza neyseki şimdi heryerde kolay bulunuyorBiz cok iyiyiz bebis 2cm olmus mart ortasi yine gidicem bu sefer tm olarak gorucekmisiz herseyini ense kalinligi falan bakilacak..bi de surekli yaz meyveleri aseriyorum eee baba olmak kolay degil
çirkinleşmemişsindir ya bence güzelleşmişsindirBn hala inanamiyorum bazen cirkinlestim bi de yaaa
evet o da olabilirkuruntu yapıosun bence canım.. hiç oyle olur mu.. anca bebişin, annem nazara gelmesin die azcık muziplik yapmıştır
oyy maaşallah fasulyeye...Biz cok iyiyiz bebis 2cm olmus mart ortasi yine gidicem bu sefer tm olarak gorucekmisiz herseyini ense kalinligi falan bakilacak..bi de surekli yaz meyveleri aseriyorum eee baba olmak kolay degil
canım benim hormonal değişiklikten sana öyle geliyor.. ben tam tersi çok güzel göründüğümü düşünürdüm hamileyken..Bn hala inanamiyorum bazen cirkinlestim bi de yaaa
yaaa bozmamam lazım benim.. kardeşim sözlenecek yakında.. gittiğimde herkes beni en son 67 falan o da hamileyken görmüştü.. hiç değilse azıcık daha toparlanıyım diyorumay canım akşam nasıl durun öyle benim hemen şekerim düşüyor dayanamıyorum bakınız dün hemen meyve yedim
ben detox falan anlamıyorum ya listeye bağlı kalamadığımdan ben olsam içerimama bana bakma sen tabi ben kötü örnekim
yazık adamcağıza neyseki şimdi heryerde kolay bulunuyor
çirkinleşmemişsindir ya bence güzelleşmişsindirsana öyle giliyordur sen kilo alıyorum diye kafaya taktıysan
evet o da olabilir
ha evet o zman ne zaman sözleniyor ona göre hızlan bence deoyy maaşallah fasulyeye...
canım benim hormonal değişiklikten sana öyle geliyor.. ben tam tersi çok güzel göründüğümü düşünürdüm hamileyken..
yaaa bozmamam lazım benim.. kardeşim sözlenecek yakında.. gittiğimde herkes beni en son 67 falan o da hamileyken görmüştü.. hiç değilse azıcık daha toparlanıyım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?