Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam dün girdim yazdım yazdım sonra kapandı kendiliğinden tekrar giremedim internetimiz kesilmişti
O yüzden kusura bakmayın
Sıkıntı varmış halledilmiş şimdi
Akşa gelince her iki gününde menüsü yazarım olur mu

Soldaki fotoda 80 kg var mıdır

75-80 arası gibi

bencede 75tan fazla 80 de olabilir boyuna göre ama
tamam canım olur tabiki

yaa siz incecik oluyosunuz ben dobişkooo
sonuçta dobişko olmanın sebebi belli tatlım tatlı dobişko oluyorsun bebiş nasıl sen nasılsın

ben geldiiim menümü yazayım dünki sabah8.00 bi kupa kahve,bi tane pankek ve 3 zeytin

öğlen 3.00 gibi tavuk şiş ve 200 ml zero

akşam8.00 3 tane biftek ve ayran
dün 3 lt su içtim ve leslieyle devam ettim

ben geldiiim menümü yazayım dünki sabah8.00 bi kupa kahve,bi tane pankek ve 3 zeytin

öğlen 3.00 gibi tavuk şiş ve 200 ml zero

akşam8.00 3 tane biftek ve ayran
dün 3 lt su içtim ve leslieyle devam ettim
hoşgeldin canım menü güzel sporda öyle suda öyle zerodan vazgeçmeyenlerdensin galiba benim arkadaşımda çok seviyor ben sevmeyince ilginç geliyor kahvaltı yapacak çok vaktin olmuyor galiba kahvaltıların hep pankek krep falan dikkat ettim yumurta da ye arada ama protein için peynir falan ben şimdi çıkıyorum yarın arkadaşımın doğum günü hediye alcamm daha

bende diyorum bu kız nerede acaba geçmiş olsun bencede iyi gidiyorsun kalsiyuma dikkat et kalsiyum kilo vermeyede yardımcı bunu biliyormusun eksikliğ kilo verimini yavaşlatıyor
yaa.. bilmiyordum.. o zamaannn... nelere dikkat etmem lazım acep.. ona da bir bakem

okula geç kalıyorum acil hazırlayım çıkıyorum o yüzden tamam canım şimdiden iyi eğlenceler o zaman :)

selam kızlaarrr .. sabahtan beri nette problem vardı giriyorum tam yazıcam internet durduruldu diye yazıp kapanıyor..pcden yazıyorum şimdi.,
dünkü mwnüm
10:00 2 dilim t b ekmeği, 1 haşlanmış yuurta, 3 ceri domates, 5 zeytin, 1.5 kk peynir, 1 t kaşğı nutella
15:00 1 kase yoğrt içine meyveli nesfit ve yulaf ezmesi
18:30 1 kase etli şehriye çorbası
20:00 8 badem
su 3 litre
spor 2 mil leslie

bugün geçen hafta yarım kalan detoksumu yapıyorum.. sorun olmazsa yarn da yapıcam..ama canım nasıl kahve istiyor anlatamam

bencede 75tan fazla 80 de olabilir boyuna göre ama

tamam canım olur tabiki

sonuçta dobişko olmanın sebebi belli tatlım tatlı dobişko oluyorsun bebiş nasıl sen nasılsın
Biz cok iyiyiz bebis 2cm olmus mart ortasi yine gidicem bu sefer tm olarak gorucekmisiz herseyini ense kalinligi falan bakilacak..bi de surekli yaz meyveleri aseriyorum eee baba olmak kolay degil

ay canım akşam nasıl durun öyle benim hemen şekerim düşüyor dayanamıyorum bakınız dün hemen meyve yedim
bugün geçen hafta yarım kalan detoksumu yapıyorum.. sorun olmazsa yarn da yapıcam..ama canım nasıl kahve istiyor anlatamam
ben detox falan anlamıyorum ya listeye bağlı kalamadığımdan ben olsam içerim ama bana bakma sen tabi ben kötü örnekim

Biz cok iyiyiz bebis 2cm olmus mart ortasi yine gidicem bu sefer tm olarak gorucekmisiz herseyini ense kalinligi falan bakilacak..bi de surekli yaz meyveleri aseriyorum eee baba olmak kolay degil
yazık adamcağıza neyseki şimdi heryerde kolay bulunuyor

Bn hala inanamiyorum bazen cirkinlestim bi de yaaa
çirkinleşmemişsindir ya bence güzelleşmişsindir sana öyle giliyordur sen kilo alıyorum diye kafaya taktıysan

kuruntu yapıosun bence canım.. hiç oyle olur mu.. anca bebişin, annem nazara gelmesin die azcık muziplik yapmıştır
evet o da olabilir

oyy maaşallah fasulyeye...
Bn hala inanamiyorum bazen cirkinlestim bi de yaaa
canım benim hormonal değişiklikten sana öyle geliyor.. ben tam tersi çok güzel göründüğümü düşünürdüm hamileyken..
yaaa bozmamam lazım benim.. kardeşim sözlenecek yakında.. gittiğimde herkes beni en son 67 falan o da hamileyken görmüştü.. hiç değilse azıcık daha toparlanıyım diyorum

ha evet o zman ne zaman sözleniyor ona göre hızlan bence de düğününe kadar da fıstık gibi olursun zaten ay inşallah o günleri görürüz sağlıkla

Kızlar ben 1 hafta kadar izin istesem kızım ve ben çok hasta olduk kendime gelince donsem olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…