geçmiş olsun canım ya dikket et kendineKızlar ben 1 hafta kadar izin istesem kızım ve ben çok hasta olduk kendime gelince donsem olur mu
Sağol canım iyilesince dönerimgeçmiş olsun canım ya dikket et kendinetamam sen nasıl istersen kendini iyi hissdince gel canım sağlık önemli
Muzip fasulyem benm oo :) ama yok gercekten yuzum sibilce doldu makyaj yapsam bile Guzel durmuyo :\ ama guzel yani da goguslerim kocaman olduuu :)kuruntu yapıosun bence canım.. hiç oyle olur mu.. anca bebişin, annem nazara gelmesin die azcık muziplik yapmıştır
yok canm cok sivilcelendim yaa yuzum cok kotu oldu valla. 3.ayima girdim sadece bir kilo almisimkilo sorunum yok simdilik karpuz istedm ilk 15 gunde anca buldu kocaay canım akşam nasıl durun öyle benim hemen şekerim düşüyor dayanamıyorum bakınız dün hemen meyve yedim
ben detox falan anlamıyorum ya listeye bağlı kalamadığımdan ben olsam içerimama bana bakma sen tabi ben kötü örnekim
yazık adamcağıza neyseki şimdi heryerde kolay bulunuyor
çirkinleşmemişsindir ya bence güzelleşmişsindirsana öyle giliyordur sen kilo alıyorum diye kafaya taktıysan
evet o da olabilir
yok canm kiz olursa annenin guzelligini alir derler ya heralde bu kiz diyorum daha dogmadan beni gececek :)oyy maaşallah fasulyeye...
canım benim hormonal değişiklikten sana öyle geliyor.. ben tam tersi çok güzel göründüğümü düşünürdüm hamileyken..
yaaa bozmamam lazım benim.. kardeşim sözlenecek yakında.. gittiğimde herkes beni en son 67 falan o da hamileyken görmüştü.. hiç değilse azıcık daha toparlanıyım diyorum
ay afrodit kopardın beniMuzip fasulyem benm oo :) ama yok gercekten yuzum sibilce doldu makyaj yapsam bile Guzel durmuyo :\ ama guzel yani da goguslerim kocaman olduuu :)
yok canm cok sivilcelendim yaa yuzum cok kotu oldu valla. 3.ayima girdim sadece bir kilo almisimkilo sorunum yok simdilik karpuz istedm ilk 15 gunde anca buldu koca
yok canm kiz olursa annenin guzelligini alir derler ya heralde bu kiz diyorum daha dogmadan beni gececek :)
ilk menü süper bu menüyü beğenmedim eh işte idare ederDünkü menüm
Sabah 07,30
1,5 tane krep
Öğle 13,00
5 yemek kaşığı keşkek
Pul biberli :)
Ara: 3 tane kuru kayısı
Akşam:
5 yemek kaşığı keşkek
bol salata
Su : 2,5 lt
Spor Yok
ilk menü süper bu menüyü beğenmedim eh işte idare ederyani bol karbonhidratlı ondan dedim sabah krep olmasaydı tamamdı ama neyse 5 yk miktardan yırttın orda aferin sana bende itiraf ediyorum az önce 3 yane bisküvi yedim ay bugün bir tatlı krizindeyim sorma anlamadım ki ben
şimdi ne tadacağına bağlı birincisi ikincisi de bence yarın sabaha sakla tadacağın şeyi ayrıca arada 1 kare bitter yiyebilirsin hem antioksidan tadacaksan bitterden tat azcıkOff tartı günü regli günümden 2-3 gün öncesine denk geliyo kilolu çıkabilirim haberiniz olsun
Yaaa vazgeçmek istemiyorum kilo vermekten ama acayip tatlı bir şeyler istiyor canım
Artık spor öncesi azıcık tadarım
şimdi ne tadacağına bağlı birincisi ikincisi de bence yarın sabaha sakla tadacağın şeyi ayrıca arada 1 kare bitter yiyebilirsin hem antioksidan tadacaksan bitterden tat azcıkay ben bugün hiç su içmedim ya gideyim su içeyim bak aklıma geldi
aferin valla takipteyim iyi gidiyorsunYok canım şimdi tatmam zaten saat geç olmuş
Hem sporumuda yaptım yemem
Yarın okula gitmeden önce yersem yerim
Yani en azından yürüyorum az da olsa
çok teşekkür ederim. geçen hafta sütüm gelmiyor diye sinirden birkaçgün çok yedim. 72,7 ken 75 küsür çıktım. şu an 72,4 falandı sanırım toparladım durumuCanım yok aksine çok güzel menün,hiç de fazla değil.Çok da az yeme sütün önemli kuzucunu mahrum bırakma.motivasyonunun artması şahane bir durumeeee hoşgeldin ozaman her gün buralarda grsrm üzere
inşallah. artık bir an önce kurtulmak istiyorum şu kilolardanhoşgeldin canım.. Sen yeterki azmet.. herşey düzene girecektir.. Sadece biraz sabır
senin için çok sevindim canım herşeyin yolunda olması ve motivasyonunu artmış olması süper allah boızmasın menüde gayet hoş olmuş ufaklığıda düşün sütüne dikkat et
menü de sporlar da süper maşallah. yalnız su çok içemiyorsun sanırım. malum soğuk hava. bence zorla da olsa biraz arttır suyu. çünkü ben aha önc deneyerek öğrendim ki su içmezsen yavaşlıyor kilo vermem. nacizane tavsiyeGünaydınlar olsun kızçeler... bembeyaz bir günder merhabalar...
Dünkü menüm:
sabah(08:30) 1 kepekli tost, 1 çay
ara(11:00) 10 tane badem, kiraz sapı çayı
oğle(12:30) 1 kepçe türlü, 2 yk bulgur.
ara (16:00) 1 yeşil çay, 10 tane badem
akşam(19:00) 1 kepçe çorba, 1dlm ekmek, 2 tane nugget
1,5 lt su ; 40 dk fitness, 3 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?