Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kuruntu yapıosun bence canım.. hiç oyle olur mu.. anca bebişin, annem nazara gelmesin die azcık muziplik yapmıştır
Muzip fasulyem benm oo :) ama yok gercekten yuzum sibilce doldu makyaj yapsam bile Guzel durmuyo :\ ama guzel yani da goguslerim kocaman olduuu :)
yok canm cok sivilcelendim yaa yuzum cok kotu oldu valla. 3.ayima girdim sadece bir kilo almisimkilo sorunum yok simdilik karpuz istedm ilk 15 gunde anca buldu koca

yok canm kiz olursa annenin guzelligini alir derler ya heralde bu kiz diyorum daha dogmadan beni gececek :)

ay afrodit kopardın beni oh çok kilo almazsan mis gibi olur en az 10 kilo alman normal zaten sanırım çok almazsan sıkıntı olmaz

şişt 1. takım güzelleri e bugün herkes nerde yahu aprilcimde gelmedi hiç napıyo ki acaba ben çıkıyorum dizi film bişey izliycem e görüşürüz o zaman

pazar günkü menüm
Sabah 8,30
2 kk peynir
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Ara : 10,30 1 bardak tarçınlı süt

Öğle 13,00
1 kepçe çorba
2 dilim çavdar

Ara 15,30
2 tane kuru kayısı

Akşam
Tavada balık
Az yağda pişmişinden
1 dilim çavdar
bol salata

Su :3 lt
Spor 1 mil leslie 1 saat yürüyüş 100 mekik

Dünkü menüm
Sabah 07,30
1,5 tane krep

Öğle 13,00
5 yemek kaşığı keşkek
Pul biberli :)

Ara: 3 tane kuru kayısı

Akşam:
5 yemek kaşığı keşkek
bol salata

Su : 2,5 lt
Spor Yok

Dünkü menüm
Sabah 07,30
1,5 tane krep

Öğle 13,00
5 yemek kaşığı keşkek
Pul biberli :)

Ara: 3 tane kuru kayısı

Akşam:
5 yemek kaşığı keşkek
bol salata

Su : 2,5 lt
Spor Yok
ilk menü süper bu menüyü beğenmedim eh işte idare eder yani bol karbonhidratlı ondan dedim sabah krep olmasaydı tamamdı ama neyse 5 yk miktardan yırttın orda aferin sana bende itiraf ediyorum az önce 3 yane bisküvi yedim ay bugün bir tatlı krizindeyim sorma anlamadım ki ben

Off tartı günü regli günümden 2-3 gün öncesine denk geliyo kilolu çıkabilirim haberiniz olsun
Yaaa vazgeçmek istemiyorum kilo vermekten ama acayip tatlı bir şeyler istiyor canım
Artık spor öncesi azıcık tadarım

şimdi ne tadacağına bağlı birincisi ikincisi de bence yarın sabaha sakla tadacağın şeyi ayrıca arada 1 kare bitter yiyebilirsin hem antioksidan tadacaksan bitterden tat azcık ay ben bugün hiç su içmedim ya gideyim su içeyim bak aklıma geldi

Yok canım şimdi tatmam zaten saat geç olmuş
Hem sporumuda yaptım yemem
Yarın okula gitmeden önce yersem yerim
Yani en azından yürüyorum az da olsa

günaydınlaaaarrrrr.......
geldim kızlar. dünkü menüm bi tuhaf oldu. kahvaltı yaptım, misafirliğe gittik. bi rahatsızlık sebebiyle yemek yapamamış teyzem. 3 öğün kahvaltı oldu.
sonrasında getirdikleri hiçbirşeyi de yemedim. sadece yoğurt.

sabah8:00 1,5 kayısı kadar meyve mix 1 yeşil elma
9:30 2 haşlanmış yumurta, 1 domates, kk peynir, 7 zeytin
12:00 1dl ekmek, yarım domates, yarım kk peynir, 1 kase yoğurt
15:00 4 dl ekmek(çok acıkmışım),1 yumurta, 1kk peynir, 1 domates
19:30 1 kase yoğurt

2 saat civarı yürüyüş(aslında 3-4 saat ama kucağımda kızım huysuzdu yavaş yavaş yürüdüm), 2lt su,150 squat

Canım yok aksine çok güzel menün,hiç de fazla değil.Çok da az yeme sütün önemli kuzucunu mahrum bırakma.motivasyonunun artması şahane bir durum eeee hoşgeldin ozaman her gün buralarda grsrm üzere
çok teşekkür ederim. geçen hafta sütüm gelmiyor diye sinirden birkaçgün çok yedim. 72,7 ken 75 küsür çıktım. şu an 72,4 falandı sanırım toparladım durumu

hoşgeldin canım.. Sen yeterki azmet.. herşey düzene girecektir.. Sadece biraz sabır
inşallah. artık bir an önce kurtulmak istiyorum şu kilolardan

senin için çok sevindim canım herşeyin yolunda olması ve motivasyonunu artmış olması süper allah boızmasın menüde gayet hoş olmuş ufaklığıda düşün sütüne dikkat et

deadline sana çok teşekkür ederim tekrar. uçurumun kenarından döndüm bu diyet grupları çok işe yarıyor diyorlardı da pek inanmıyordum. artık inandım süt olayını hallettim gibi. evde bol bol emzirince gelmeye başladı.

bu arada 38 beden pantolonum vardı. dün giydim oldu. biraz dar ama idare eder. sıra 36da

Günaydınlar olsun kızçeler... bembeyaz bir günder merhabalar...
Dünkü menüm:
sabah(08:30) 1 kepekli tost, 1 çay
ara(11:00) 10 tane badem, kiraz sapı çayı
oğle(12:30) 1 kepçe türlü, 2 yk bulgur.
ara (16:00) 1 yeşil çay, 10 tane badem
akşam(19:00) 1 kepçe çorba, 1dlm ekmek, 2 tane nugget

1,5 lt su ; 40 dk fitness, 3 mil leslie

menü de sporlar da süper maşallah. yalnız su çok içemiyorsun sanırım. malum soğuk hava. bence zorla da olsa biraz arttır suyu. çünkü ben aha önc deneyerek öğrendim ki su içmezsen yavaşlıyor kilo vermem. nacizane tavsiye

dün kahvaltı:
1 dl karışık tahıllı ekmek
kk peynir
4 siyah zeytin
domates
şekersiz çay

öğle:
zeytinyağlı kereviz bir tabak
bir tabak yoğurt

akşam:
2 parça tavuk ızgara
bolca salata

1 elma 1 portakal

2 lt su
leslie 3 mil 45 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…