- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
evet canım gruplar iyidir ya ne demekçok teşekkür ederim. geçen hafta sütüm gelmiyor diye sinirden birkaçgün çok yedim. 72,7 ken 75 küsür çıktım. şu an 72,4 falandı sanırım toparladım durumu
inşallah. artık bir an önce kurtulmak istiyorum şu kilolardan
deadline sana çok teşekkür ederim tekrar. uçurumun kenarından döndüm bu diyet grupları çok işe yarıyor diyorlardı da pek inanmıyordum. artık inandım süt olayını hallettim gibi. evde bol bol emzirince gelmeye başladı.
bu arada 38 beden pantolonum vardı. dün giydim oldu. biraz dar ama idare eder. sıra 36da
günaydın canımgunaydin canlar
Bugün uyuya kalmışım dersi kaçırdım erkenden gireyim menümü dedim
evet ya.. suyu çok fazla içemiyorum.. dediğin gibi soğuk olduğu için olsa gerek... bu suyu da içmek için ne çaba harcıyorum bir bilsen..menü de sporlar da süper maşallah. yalnız su çok içemiyorsun sanırım. malum soğuk hava. bence zorla da olsa biraz arttır suyu. çünkü ben aha önc deneyerek öğrendim ki su içmezsen yavaşlıyor kilo vermem. nacizane tavsiye
Çok güzelbir menü olmuş canım... süperrrr...dün kahvaltı:
1 dl karışık tahıllı ekmek
kk peynir
4 siyah zeytin
domates
şekersiz çay
öğle:
zeytinyağlı kereviz bir tabak
bir tabak yoğurt
akşam:
2 parça tavuk ızgara
bolca salata
1 elma 1 portakal
2 lt su
leslie 3 mil 45 dk
hahah uyanamadım valla o kadarda çağırmış annem falan bende tık yokşimdi kötü olmuş ama burda olman açısından yararlı olmuş tabi derste önemli niye geç kaldın bakayım uykucu
neyse canım arada olur öyle bugün de gitmemiş ol çok sevmsızlık yapma amahahah uyanamadım valla o kadarda çağırmış annem falan bende tık yok
yapmam artık bugünde dinleniyorum fena olmadıneyse canım arada olur öyle bugün de gitmemiş ol çok sevmsızlık yapma ama
dinlenmek iyidir ya bencede iyi olmuşyapmam artık bugünde dinleniyorum fena olmadı
evet spor çok işe yarıyor bu konuda senin boyun kaçtı canım sanırm çok bir fazlan yok değil misabah annemin yanında giyindim selülitlerin gitmiş dedi bacakların baya pürüzsüzleşmiş falan nasıl mutlu oldumleslie sayesinde sanırım
Benim 1.65 ve 22 yaşındayım :)kızlar boylarınızı alabilir miyim bir liste hazırlıyorumda yaş boy güncel kilo güncel kiloyu yarın alırım yaş ve boy yazarmısınızbu mesajı görenler görmeyenlere duyursun
175 boy. 27 yaşındayımkızlar boylarınızı alabilir miyim bir liste hazırlıyorumda yaş boy güncel kilo güncel kiloyu yarın alırım yaş ve boy yazarmısınızbu mesajı görenler görmeyenlere duyursun
34 diyeyim artıkkızlar boylarınızı alabilir miyim bir liste hazırlıyorumda yaş boy güncel kilo güncel kiloyu yarın alırım yaş ve boy yazarmısınızbu mesajı görenler görmeyenlere duyursun
İstanbul'damısın canım sen aynen benimde motivasyon sıfır çok soğuk yawwdünkü menü
sabah 2 haşlanmış yumurta
azcık peynir
2 dilim hindi füme
çay
ara ceviz kayısı
öğlen yoğurt
akşam çeyrek porsiyon kuşbaşı et
2 lt su spor yok çok soğuk motivasyon sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?