- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
geçmiş olsun canım iyileşde gel ok ? haber verdiğin için sorun yok,ama yinede en azından fırsat buduğunda hep gel irtibatı koparma bizlerle tamam mı canım ?canlar malesef eskisi gibi giremez oldum lutfen bana kizmayin hastaligim beni mafetti ama su icmeye ve yediklerime son surat dikkat ediyorum cok fazla burda aktif olmasamda genede devam edicem lutfen sizleri yuz ustu biraktigimi falan zannetmeyin
Dunku menum
Sabah bir tane muz 9 gibiydi ara da ceviz
Oglen iki tavuk salata corba ekmek bir tane saat 1
Aksam bir corba istahim yoktu az yagliydi corba
Sonrada cay iki sekerli bir buyuk bardak
Su bir litre icebilsim cunku cok migdem bulandi ictikce bilmiyorum ama
Yok canim niye koparyim toparlandim zati eskiye gore ama giremedim ya kebdimi bir an suclu hissettim sanki soz veripte kandirmia gibi oldu ama inan ciddi anlamda fark var bu kadar cabuk vucudumun toplancani zannetmiyordum resmen vucudumda bunu istiyormus gibi cok cabuk tepki verdi disarda yuruyus yapamadim icin evdeki yuruyus bandini yazin salona cikarmayi dusunuyorum gerci yurusyus bantlarinin cok yararli oldunu solemiyorlar amageçmiş olsun canım iyileşde gel ok ? haber verdiğin için sorun yok,ama yinede en azından fırsat buduğunda hep gel irtibatı koparma bizlerle tamam mı canım ?
yok canım olur öyle aksilikler sen devam edecek ve kararlıysan tabiki beraberiz...ilerleme kaydetmene sevindim.bende koşu bandında yürüyorum uzun zamandır bir zararını grmedim açıkçasıYok canim niye koparyim toparlandim zati eskiye gore ama giremedim ya kebdimi bir an suclu hissettim sanki soz veripte kandirmia gibi oldu ama inan ciddi anlamda fark var bu kadar cabuk vucudumun toplancani zannetmiyordum resmen vucudumda bunu istiyormus gibi cok cabuk tepki verdi disarda yuruyus yapamadim icin evdeki yuruyus bandini yazin salona cikarmayi dusunuyorum gerci yurusyus bantlarinin cok yararli oldunu solemiyorlar ama
çok iyi bir fikir aslında gerçi ben deneme süresindeyim ama yinede söyleyim fikrimiKızlar yeni bir uygulama devreye geçirmek istiyoruz.Takımımız içinde ufak takımlar kuracağız ikişerli yada üçerli gruplar.
Bundaki amaç daha iyi kaynaşmak ve menü denetçiliğini daha iyi sağlamak adına.çünkü bazen tek tek ilgilenemediğimiz arkadaşlar oluyor menüsüne yorum bile yapılmıyor.her grup kendinden sorumlu olacak birbirini takip edecek motive edecek işte bu kadar....
Varmısınız kızlar ??
canım herkes girecek buna sende dahilçok iyi bir fikir aslında gerçi ben deneme süresindeyim ama yinede söyleyim fikrimi
canım tşkrler sevmene sevindim...1.takım bencede çok sevecen ve saygılı bir grup zaten ekstra bişey olsa kaptanımız yada ben ,yada deadline hemen müdahale ederizİyi o zaman süper bi fikir bence canım daha iyi kaynaşılır gerçi bu gruptaki herkesi çok sevdim :)
Tamam canım buarada ben kilo bildirimimi yarın yapsam olurmu cuma full ders var gelemem netecanım tşkrler sevmene sevindim...1.takım bencede çok sevecen ve saygılı bir grup zaten ekstra bişey olsa kaptanımız yada ben ,yada deadline hemen müdahale ederiz
olur canım yarın yapTamam canım buarada ben kilo bildirimimi yarın yapsam olurmu cuma full ders var gelemem nete
canımm kıyamamselam kızlar.. elektrikler kesikti sabahtan beri yeni geldi.. donduk kuzumla yaaa..telefondan da yazamıyorum doğruduürüst..
nasılsınız bakalım kzuucuklar
ayyyy keşke benimde öyle olsaaa
evet canım bizde yapacağız bakalım deadlinede gelsinde bi konuşalım listeyi hazırlayalımApriL_2007 tatlım ben bu fikri sevdim zaten diğer takımlarda görmüştüm yapsak mı acaba iyordum..
kiloları yakın olanları ikili takım yapmışlardı ..mesela dagatesi-deadline, jasmine- İspanyol gibi
bendene evet tabikiKızlar yeni bir uygulama devreye geçirmek istiyoruz.Takımımız içinde ufak takımlar kuracağız ikişerli yada üçerli gruplar.
Bundaki amaç daha iyi kaynaşmak ve menü denetçiliğini daha iyi sağlamak adına.çünkü bazen tek tek ilgilenemediğimiz arkadaşlar oluyor menüsüne yorum bile yapılmıyor.her grup kendinden sorumlu olacak birbirini takip edecek motive edecek işte bu kadar....
Varmısınız kızlar ??
canım herkes girecek buna sende dahiltakımda şuanda olan herkes
april cevap vermiş canım sende takımdasın zaten tabiki gireceksinTamam canım buarada ben kilo bildirimimi yarın yapsam olurmu cuma full ders var gelemem nete
ay canım ya elektrik olmayınca hiç bişey yapamaz olduk herşey ona bağlı ısınma da dahil neyseki gelmiş hakikatenselam kızlar.. elektrikler kesikti sabahtan beri yeni geldi.. donduk kuzumla yaaa..telefondan da yazamıyorum doğruduürüst..
nasılsınız bakalım kzuucuklar
çok iyi fikirmiş yaş küçülsün boy uzasın gerçi ben küçük gösteriyorum zaten
kızlar ben şiddetli bir kar fırtınası var dışarda ama şansımı deneyeceğim dışarı çıkacağım geleceğim İnşallah sonra grzrz bebekler kendinizee iyi bakın.....Eki Görüntüle 1421575
april sağ sağlım git gel o ne kar öyle buralarda anca ayaz var sizin ordan buraya gelemedi kar
Eki Görüntüle 1421577
Kızlar yeni bir uygulama devreye geçirmek istiyoruz.Takımımız içinde ufak takımlar kuracağız ikişerli yada üçerli gruplar.
Varmısınız kızlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?