Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canlar malesef eskisi gibi giremez oldum lutfen bana kizmayin hastaligim beni mafetti ama su icmeye ve yediklerime son surat dikkat ediyorum cok fazla burda aktif olmasamda genede devam edicem lutfen sizleri yuz ustu biraktigimi falan zannetmeyin
Dunku menum
Sabah bir tane muz 9 gibiydi ara da ceviz
Oglen iki tavuk salata corba ekmek bir tane saat 1
Aksam bir corba istahim yoktu az yagliydi corba
Sonrada cay iki sekerli bir buyuk bardak
Su bir litre icebilsim cunku cok migdem bulandi ictikce bilmiyorum ama

geçmiş olsun canım iyileşde gel ok ? haber verdiğin için sorun yok,ama yinede en azından fırsat buduğunda hep gel irtibatı koparma bizlerle tamam mı canım ?

geçmiş olsun canım iyileşde gel ok ? haber verdiğin için sorun yok,ama yinede en azından fırsat buduğunda hep gel irtibatı koparma bizlerle tamam mı canım ?
Yok canim niye koparyim toparlandim zati eskiye gore ama giremedim ya kebdimi bir an suclu hissettim sanki soz veripte kandirmia gibi oldu ama inan ciddi anlamda fark var bu kadar cabuk vucudumun toplancani zannetmiyordum resmen vucudumda bunu istiyormus gibi cok cabuk tepki verdi disarda yuruyus yapamadim icin evdeki yuruyus bandini yazin salona cikarmayi dusunuyorum gerci yurusyus bantlarinin cok yararli oldunu solemiyorlar ama

yok canım olur öyle aksilikler sen devam edecek ve kararlıysan tabiki beraberiz...ilerleme kaydetmene sevindim.bende koşu bandında yürüyorum uzun zamandır bir zararını grmedim açıkçası

Kızlar yeni bir uygulama devreye geçirmek istiyoruz.Takımımız içinde ufak takımlar kuracağız ikişerli yada üçerli gruplar.
Bundaki amaç daha iyi kaynaşmak ve menü denetçiliğini daha iyi sağlamak adına.çünkü bazen tek tek ilgilenemediğimiz arkadaşlar oluyor menüsüne yorum bile yapılmıyor.her grup kendinden sorumlu olacak birbirini takip edecek motive edecek işte bu kadar....
Varmısınız kızlar ??

çok iyi bir fikir aslında gerçi ben deneme süresindeyim ama yinede söyleyim fikrimi

İyi o zaman süper bi fikir bence canım daha iyi kaynaşılır gerçi bu gruptaki herkesi çok sevdim :)

İyi o zaman süper bi fikir bence canım daha iyi kaynaşılır gerçi bu gruptaki herkesi çok sevdim :)
canım tşkrler sevmene sevindim...1.takım bencede çok sevecen ve saygılı bir grup zaten ekstra bişey olsa kaptanımız yada ben ,yada deadline hemen müdahale ederiz

canım tşkrler sevmene sevindim...1.takım bencede çok sevecen ve saygılı bir grup zaten ekstra bişey olsa kaptanımız yada ben ,yada deadline hemen müdahale ederiz
Tamam canım buarada ben kilo bildirimimi yarın yapsam olurmu cuma full ders var gelemem nete

selam kızlar.. elektrikler kesikti sabahtan beri yeni geldi.. donduk kuzumla yaaa..telefondan da yazamıyorum doğruduürüst..
nasılsınız bakalım kzuucuklar

ApriL_2007 tatlım ben bu fikri sevdim zaten diğer takımlarda görmüştüm yapsak mı acaba iyordum..
kiloları yakın olanları ikili takım yapmışlardı ..mesela dagatesi-deadline, jasmine- İspanyol gibi

selam kızlar.. elektrikler kesikti sabahtan beri yeni geldi.. donduk kuzumla yaaa..telefondan da yazamıyorum doğruduürüst..
canımm kıyamamburdada bir kar fırtınası var ki görmen lazım sabahtan beri anneme gideceğim gidemiyorum valla tıkıldım kaldım evde...iyi bari gelmiş elektrik hiç de gelmeyebilirdi

deadline tatlım boyum 162 yaşım 37 diyeyim ..seneye keşke boyum uzasa yaşım küçülse
ayyyy keşke benimde öyle olsaaa
evet canım bizde yapacağız bakalım deadlinede gelsinde bi konuşalım listeyi hazırlayalım

bendene evet tabiki
canım herkes girecek buna sende dahiltakımda şuanda olan herkes

Tamam canım buarada ben kilo bildirimimi yarın yapsam olurmu cuma full ders var gelemem nete
april cevap vermiş canım sende takımdasın zaten tabiki gireceksin
ay canım ya elektrik olmayınca hiç bişey yapamaz olduk herşey ona bağlı ısınma da dahil neyseki gelmiş hakikaten

deadline tatlım boyum 162 yaşım 37 diyeyim ..seneye keşke boyum uzasa yaşım küçülse
çok iyi fikirmiş yaş küçülsün boy uzasın gerçi ben küçük gösteriyorum zaten 19 gibi duruyormuşum öyle dediler

İyi fikir aslında yalnız şunu anlamadım şimdi herkes kilosunu boyunu ve yaşını mı yazıcak ??
Ona göre yazayım bende yazanlar var da hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…