Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

herkese iyi akşamlar yarın diyetisyenime gidiyorum ama moralim bozuk tartılmadım ama şiş hissediyorum kendimi 2 gün sonra regli olucam muhtemelen tatlı da kendimi sıkıyorum sadece bu sabah 1 kaşık puding yedim zaten okulu gidiyorum diye yedim bu akşamı salata ve yoğurtla geçirecem
1 kupa da yeşil çay içerim artık neyse sofra hazırlandı ben gideyim salatamı yiyeyim

muhtemelen regldendir canım şişlik dönemselde olabilir bende bazen baya oluyor yediğimiz şeylere bağlı aynı zamanda ama regl olacaksan kesin ondandır

kızlar yeni düşündüğümüz uygulama şu yönde adını diyet eşim koyuyorum şu an hem birbirimie destek olamk hemde motive olmak adına hepimizin 1 yada 2 eşi olacak biraz daha birbirinizi tanıyın diye özellikle yeni olanlarla yenileri eşleştirdim ama bu değil ki bhala birbirimizi kontrol etmiyoruz hayır hala bbirbirimize yorum yapıcaz sadece daha kontrollü olur diye düşündük birbirinizi gaza getirip motive olabilirsiniz her konuda eşler konusunda isterseniz değişebilirsiniz ben eşleşme yaptım gibi april gelirse açıklayabilirim sizin fikirleri bekliyoruzz tekrar 1. 2. grup olarak ayırmış olucaz bakalım hangi grup birbirini daha iyi motive ediyor tartı gününde haftaya bu konuyu konuşmaya alıcaz mümkün olduğunca takipte kalın buraları

tamam canım takipteyim sürekli zaten :)

ya benim yaşıtım vardı sanki bazı sayfaları okumadım daha uğramıyor galiba artık
evet spor topiğndede kaybolmuş seni onunla eşleştirecektim ama yanınıza birisini daha ekledim o gelmezse yalnız kalmazsın böylelilke gelirsede 3 kişi olursunuz önemli olan motivasyon

Geldim...

hoşgeldin o tipide hala ayktasın çok sevindim eşleşmeyi yazayım mı birkaç değişiklik yaptım april mlyt hastaymış 1 hafta izin aldı çeşminaz da takımdan ayrıldı sanırım giremiyorum nete kendimi kötü hissediyorum falan yazmıştı o nedenle küçük değişiklikler yapmak zorunda kaldım

canım çıktım ama aklı olan mecbur kalmadığı takdirde çıkmasın o neydi aman Allah'ım...Sen koru....tamam canım yaz

şimdi kızlar herkes eşini takibe alsın menüsünü sporunu boyunu posunu konuşun anlaşım birbirinizi motive edin bizde hala sizi takipteyiaz ama birbirinize dur demelisiniz bazen gözden kaçıyor bizdespor programını falan öğrenip hatırlatabilirsiniz bakalım hangi grup birbirine daha iyi destek çıkacak mlyt 1 haftalık izinde sayın 5. grup haberiniz olsun 4. grup içinde frielero ortalıkta yok gelmezse 2 kişisiniz

diyet eşleri
1.grup = jasmine-- ispanyol
2. grup=april--deadline--dagatesi
3. grup= gunessel-- pridee
4. grup= michi-- winchester-- frielero
5. grup= delidivaneoldum--mlyt--krizantem

deadline tamam canım güzel olmuş listearkadaşlar lütfen kurallara uyalım.Birbirimizle ilgilenelim motive şart öncelikle aynı gruptaki arkadaşlar artık birbirlerini takip etsinlerr ok ?

winchesterr Selamm
Artık bibirimizin adımlarını hatta lokmalarını sayıcaz ve takip edicez
Ben 16 yaşında en son 60,7 çıkan 167 boyundayım
Üniversiteye güzel bir başlangıç için ilk başta sıkılaşmayı ve kilo vermeyi hedefledim
Ve işte burdayım

İşte bu sen harikasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…