1.58 canım boydan kısayızevet spor çok işe yarıyor bu konuda senin boyun kaçtı canım sanırm çok bir fazlan yok değil mi
İyi fikir aslında yalnız şunu anlamadım şimdi herkes kilosunu boyunu ve yaşını mı yazıcak ??
Ona göre yazayım bende yazanlar var da hani
selam canlarım liste yapıyorumda boy ve yaş lazım şimdilik1.58 canım boydan kısayız
muhtemelen regldendir canım şişlik dönemselde olabilir bende bazen baya oluyor yediğimiz şeylere bağlı aynı zamanda ama regl olacaksan kesin ondandırherkese iyi akşamlar yarın diyetisyenime gidiyorum ama moralim bozuk tartılmadım ama şiş hissediyorum kendimi 2 gün sonra regli olucam muhtemelen tatlı da kendimi sıkıyorum sadece bu sabah 1 kaşık puding yedim zaten okulu gidiyorum diye yedim bu akşamı salata ve yoğurtla geçirecem
1 kupa da yeşil çay içerim artık neyse sofra hazırlandı ben gideyim salatamı yiyeyim
tamam canım takipteyim sürekli zaten :)bendene evet tabiki
april cevap vermiş canım sende takımdasın zaten tabiki gireceksin
ay canım ya elektrik olmayınca hiç bişey yapamaz olduk herşey ona bağlı ısınma da dahil neyseki gelmiş hakikaten
çok iyi fikirmiş yaş küçülsün boy uzasın gerçi ben küçük gösteriyorum zaten19 gibi duruyormuşum öyle dediler
evet seni biliyorum canım zaten çok iyi herşeytamam canım takipteyim sürekli zaten :)
sizlerle dahada motive oldum kaçamksız ilerliyorumevet seni biliyorum canım zaten çok iyi herşey
herşey yolundaysa bende çok sevindim o zamansizlerle dahada motive oldum kaçamksız ilerliyorum
selam canlarım liste yapıyorumda boy ve yaş lazım şimdilik
evet spor topiğndede kaybolmuşya benim yaşıtım vardı sanki bazı sayfaları okumadım daha uğramıyor galiba artık
Geldim...kızlar yeni düşündüğümüz uygulama şu yönde adını diyet eşim koyuyorum şu anhem birbirimie destek olamk hemde motive olmak adına hepimizin 1 yada 2 eşi olacak biraz daha birbirinizi tanıyın diye özellikle yeni olanlarla yenileri eşleştirdim ama bu değil ki bhala birbirimizi kontrol etmiyoruz hayır hala bbirbirimize yorum yapıcaz sadece daha kontrollü olur diye düşündük birbirinizi gaza getirip motive olabilirsiniz her konuda eşler konusunda isterseniz değişebilirsiniz ben eşleşme yaptım gibi april gelirse açıklayabilirim sizin fikirleri bekliyoruzz tekrar 1. 2. grup olarak ayırmış olucaz bakalım hangi grup birbirini daha iyi motive ediyor tartı gününde haftaya bu konuyu konuşmaya alıcaz mümkün olduğunca takipte kalın buraları
hoşgeldin o tipide hala ayktasın çok sevindimGeldim...
canım çıktım ama aklı olan mecbur kalmadığı takdirde çıkmasın o neydi aman Allah'ım...Sen koru....hoşgeldin o tipide hala ayktasın çok sevindimeşleşmeyi yazayım mı birkaç değişiklik yaptım april mlyt hastaymış 1 hafta izin aldı çeşminaz da takımdan ayrıldı sanırım giremiyorum nete kendimi kötü hissediyorum falan yazmıştı o nedenle küçük değişiklikler yapmak zorunda kaldım
evet spor topiğndede kaybolmuşseni onunla eşleştirecektim ama yanınıza birisini daha ekledim o gelmezse yalnız kalmazsın böylelilke gelirsede 3 kişi olursunuz önemli olan motivasyon
İşte bu sen harikasın!winchesterr Selamm
Artık bibirimizin adımlarını hatta lokmalarını sayıcaz ve takip edicez
Ben 16 yaşında en son 60,7 çıkan 167 boyundayım
Üniversiteye güzel bir başlangıç için ilk başta sıkılaşmayı ve kilo vermeyi hedefledim
Ve işte burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?