kız diyet eşinle tanış bak yukarda selam vermiştamam canım takipteyim sürekli zaten :)
evet canım bu listeyi sürekli paylaşıp durayımdeadline tamam canım güzel olmuş liste arkadaşlar lütfen kurallara uyalım.Birbirimizle ilgilenelim motive şart öncelikle aynı gruptaki arkadaşlar artık birbirlerini takip etsinlerr ok ?
canım yapılan yanlışlar söylnecek ,yollar gösterilecek ok ?biz senle ve dagatesiyle iyi bir grup olacağız eminim ama söz dinlemek şartkız diyet eşinle tanış bak yukarda selam vermişaşağıda liste
şimdi kızlar herkes eşini takibe alsın menüsünü sporunu boyunu posunu konuşun anlaşım birbirinizi motive edin bizde hala sizi takipteyiaz ama birbirinize dur demelisiniz bazen gözden kaçıyor bizdespor programını falan öğrenip hatırlatabilirsiniz bakalım hangi grup birbirine daha iyi destek çıkacak mlyt 1 haftalık izinde sayın 5. grup haberiniz olsun 4. grup içinde frielero ortalıkta yok gelmezse 2 kişisiniz
diyet eşleri
1.grup = jasmine-- ispanyol
2. grup=april--deadline--dagatesi
3. grup= gunessel-- pridee
4. grup= michi-- winchester-- frielero
5. grup= delidivaneoldum--mlyt--krizantem
evet canım bu listeyi sürekli paylaşıp durayım
jasmini ispanyol yola getiriri dedim onları başbaşa bıraktımdagatesi ortada yok o gelene kadar başbaşayız zaten telepatik takılıyoruz dagatesiylede telepati yapıyorum ben zaten
evet kendimi o yüzden size emanet ettimcanım yapılan yanlışlar söylnecek ,yollar gösterilecek ok ?biz senle ve dagatesiyle iyi bir grup olacağız eminim ama söz dinlemek şart
tamam canım kolay gelsin grsrz çalışkan öğrenci her konudaFakat kendime ayırdığım süre maalesef doldu
Ders çalışayım biraz spordan sonra bildirim için uğrayacağım zaten o zamana kadar kendinize iyi bakın
tamam canım görüşürüz eşinde gelince yazar takip et sen onuFakat kendime ayırdığım süre maalesef doldu
Ders çalışayım biraz spordan sonra bildirim için uğrayacağım zaten o zamana kadar kendinize iyi bakın
merhabaa bende 22 yaşındayım 70 kiloyum 1.65 boyum.Bende üniversitede okuyorum 60lara düşmek hedefimm :)winchesterr Selamm
Artık bibirimizin adımlarını hatta lokmalarını sayıcaz ve takip edicez
Ben 16 yaşında en son 60,7 çıkan 167 boyundayım
Üniversiteye güzel bir başlangıç için ilk başta sıkılaşmayı ve kilo vermeyi hedefledim
Ve işte burdayım
Geç gördüm biraz canım :)kız diyet eşinle tanış bak yukarda selam vermişaşağıda liste
şimdi kızlar herkes eşini takibe alsın menüsünü sporunu boyunu posunu konuşun anlaşım birbirinizi motive edin bizde hala sizi takipteyiaz ama birbirinize dur demelisiniz bazen gözden kaçıyor bizdespor programını falan öğrenip hatırlatabilirsiniz bakalım hangi grup birbirine daha iyi destek çıkacak mlyt 1 haftalık izinde sayın 5. grup haberiniz olsun 4. grup içinde frielero ortalıkta yok gelmezse 2 kişisiniz
diyet eşleri
1.grup = jasmine-- ispanyol
2. grup=april--deadline--dagatesi
3. grup= gunessel-- pridee
4. grup= michi-- winchester-- frielero
5. grup= delidivaneoldum--mlyt--krizantem
evet canım bu listeyi sürekli paylaşıp durayım
jasmini ispanyol yola getiriri dedim onları başbaşa bıraktımdagatesi ortada yok o gelene kadar başbaşayız zaten telepatik takılıyoruz dagatesiylede telepati yapıyorum ben zaten
sizin boylarda yakınmış iyi olmuş bende sizi takipteyim en sevdiğim grup olabilirsiniz çok çalışkansınızmerhabaa bende 22 yaşındayım 70 kiloyum 1.65 boyum.Bende üniversitede okuyorum 60lara düşmek hedefimm :)
İnşallaah aynen iki santimcik var :) 10 fazlam var ama gider inşallah o dasizin boylarda yakınmış iyi olmuş bende sizi takipteyim en sevdiğim grup olabilirsiniz çok çalışkansınız
gider canım sen sakın pes etme yeterİnşallaah aynen iki santimcik var :) 10 fazlam var ama gider inşallah o da
gider gider michiyi mezun ettirirsin sende hedefe yaklaşmış olursun o süreçte sonrada biz sana eşlik ederizİnşallaah aynen iki santimcik var :) 10 fazlam var ama gider inşallah o da
yok canım azmim yerinde kesin kararlıyım olucak bu seferr :)gider canım sen sakın pes etme yeter
ooo hanımefendi sanırım hiç vermeye niyetin yok senin kilolarıgider gider michiyi mezun ettirirsin sende hedefe yaklaşmış olursun o süreçte sonrada biz sana eşlik ederiz
Michide çok azimliymiş ben sınav zamanı ne var ne yok götürüyodum stresden :)) aynen yalnız bırakmayın benigider gider michiyi mezun ettirirsin sende hedefe yaklaşmış olursun o süreçte sonrada biz sana eşlik ederiz
ben mezun olsamda bir süre takılırım burda april önemli olan korumakta aynı zamanda değil miooo hanımefendi sanırım hiç vermeye niyetin yok senin kilolarıuzun süre burdasın heeee
tamam burdayız biz yalnız değilsinMichide çok azimliymiş ben sınav zamanı ne var ne yok götürüyodum stresden :)) aynen yalnız bırakmayın beni
istememek mi ? sensiz bir 1.takım düşünemiyorum ben canımın içi...tabiki biz hepp buralarda olacağız versekte çünkü çok seviyoruz buraları misafir olarak takılırız bizben mezun olsamda bir süre takılırım burda april önemli olan korumakta aynı zamanda değil mibeni istemiyormusun gerçi ben bu kağnı hızımla hepinizi mezun ederim
tamam burdayız biz yalnız değilsinevet azimli kuş o maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?