Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam canım takipteyim sürekli zaten :)
kız diyet eşinle tanış bak yukarda selam vermiş aşağıda liste

şimdi kızlar herkes eşini takibe alsın menüsünü sporunu boyunu posunu konuşun anlaşım birbirinizi motive edin bizde hala sizi takipteyiaz ama birbirinize dur demelisiniz bazen gözden kaçıyor bizdespor programını falan öğrenip hatırlatabilirsiniz bakalım hangi grup birbirine daha iyi destek çıkacak mlyt 1 haftalık izinde sayın 5. grup haberiniz olsun 4. grup içinde frielero ortalıkta yok gelmezse 2 kişisiniz

diyet eşleri
1.grup = jasmine-- ispanyol
2. grup=april--deadline--dagatesi
3. grup= gunessel-- pridee
4. grup= michi-- winchester-- frielero
5. grup= delidivaneoldum--mlyt--krizantem

deadline tamam canım güzel olmuş listearkadaşlar lütfen kurallara uyalım.Birbirimizle ilgilenelim motive şart öncelikle aynı gruptaki arkadaşlar artık birbirlerini takip etsinlerr ok ?
evet canım bu listeyi sürekli paylaşıp durayım
jasmini ispanyol yola getiriri dedim onları başbaşa bıraktım dagatesi ortada yok o gelene kadar başbaşayız zaten telepatik takılıyoruz dagatesiylede telepati yapıyorum ben zaten

Dünkü menüm
Sabah: 7,30
1 tane haslanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği

Öğle 13,00
5 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Ara: 17,00
1 kase pul biberli yoğurt

Akşam 18,30
4 yemek kaşığı keşkek
2 yemek kaşığı ıspanak
bol salata
EKMEKSİZ

Su:2 lt
Spor leslie 1 mil

canım yapılan yanlışlar söylnecek ,yollar gösterilecek ok ?biz senle ve dagatesiyle iyi bir grup olacağız eminim ama söz dinlemek şart

Fakat kendime ayırdığım süre maalesef doldu
Ders çalışayım biraz spordan sonra bildirim için uğrayacağım zaten o zamana kadar kendinize iyi bakın

merhabaa bende 22 yaşındayım 70 kiloyum 1.65 boyum.Bende üniversitede okuyorum 60lara düşmek hedefimm :)

Geç gördüm biraz canım :)

gider gider michiyi mezun ettirirsin sende hedefe yaklaşmış olursun o süreçte sonrada biz sana eşlik ederiz
Michide çok azimliymiş ben sınav zamanı ne var ne yok götürüyodum stresden :)) aynen yalnız bırakmayın beni

ooo hanımefendi sanırım hiç vermeye niyetin yok senin kilolarıuzun süre burdasın heeee
ben mezun olsamda bir süre takılırım burda april önemli olan korumakta aynı zamanda değil mi beni istemiyormusun gerçi ben bu kağnı hızımla hepinizi mezun ederim
Michide çok azimliymiş ben sınav zamanı ne var ne yok götürüyodum stresden :)) aynen yalnız bırakmayın beni
tamam burdayız biz yalnız değilsin evet azimli kuş o maşallah

istememek mi ? sensiz bir 1.takım düşünemiyorum ben canımın içi...tabiki biz hepp buralarda olacağız versekte çünkü çok seviyoruz buraları misafir olarak takılırız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…