Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet çok güzeldir aslına bakarsan bende en son 15 sene önce gittim ama özledim artık birara yine gideceğim İnşallah
doğum günümde kaçamak yapıcam bir hafta önce karadeniz sonra gürcistaan Farklılık güzel oluyo sende özlemişsindir tabi canım :)

bende tokatlıyım ama ankaralı sayılırım göçmenmi sarışın mavi gözlü olanlardan mı çok tatlı oluyorlar arnavutlar allah mesut etsin
evet onlardan ama eşim kumral açık kahve gözleri ama sülalede çok var renkli göz...ASlında benim baba tarafımdada çok var renkli göz ama benzememişiz biz

neyse bende kaçıyorum kızlar birazdan eşim gelecek kartopu oynamaya çıkacağız sonra uğrayabilirsem yine uğrarırım

kizlar selam. .
liste hazirlanmus..ellerinize saglik..
bende tokatlıyım ama ankaralı sayılırım göçmenmi sarışın mavi gözlü olanlardan mı çok tatlı oluyorlar arnavutlar allah mesut etsin
eneeee ben de tokatliyim ...niresindensinn. .

aslen tokatliyim ama ist dogumluyum..
darned Tekirdağ'da babamlarin yazligi var yazlarimiz hep orda gecti..gencligimin en guzel en eglenceli zama lariydi..esimle de orda tanistik 15 yasindayken...o yuzde tekirdag benim icin cok cok ozeldir

aa çok sevindim cnm nerde kumbağ tarafı filanmı yoksa yeni çiflik taraflarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…