- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
aslen kırşehir ama ankaralı sayılırım :)kızlar nerelisiniz siz ?
bende aslen Giresun ama İstanbul doğumluyum...eşimde Makedonya göçmeni arnavutaslen kırşehir ama ankaralı sayılırım :)
Ne güzell .Karadeniz taraflarına bayılıyorum bi gün kesin gidicem :)bende aslen Giresun ama İstanbul doğumluyum...eşimde Makedonya göçmeni arnavut
bende tokatlıyım ama ankaralı sayılırımbende aslen Giresun ama İstanbul doğumluyum...eşimde Makedonya göçmeni arnavut
evet çok güzeldir aslına bakarsan bende en son 15 sene önce gittim ama özledim artık birara yine gideceğim İnşallahNe güzell .Karadeniz taraflarına bayılıyorum bi gün kesin gidicem :)
doğum günümde kaçamak yapıcam bir hafta önce karadeniz sonra gürcistaanevet çok güzeldir aslına bakarsan bende en son 15 sene önce gittim ama özledim artık birara yine gideceğim İnşallah
evet onlardan ama eşim kumral açık kahve gözleri ama sülalede çok var renkli göz...ASlında benim baba tarafımdada çok var renkli göz ama benzememişiz bizbende tokatlıyım ama ankaralı sayılırımgöçmenmi sarışın mavi gözlü olanlardan mı çok tatlı oluyorlar arnavutlar allah mesut etsin
ayy ne güzel git git foto atarsın buralara bakarız özlem gideririmdoğum günümde kaçamak yapıcam bir hafta önce karadeniz sonra gürcistaanFarklılık güzel oluyo sende özlemişsindir tabi canım :)
Tabi ne demek fotoğraf hastasıyım zaten :) ben çıkayım bugün bilgisayara yapıştım resmen sonra yine uğrarım kendine iyi baak :)ayy ne güzel git git foto atarsın buralara bakarız özlem gideririm
tamam bebem grsrz yineeTabi ne demek fotoğraf hastasıyım zaten :) ben çıkayım bugün bilgisayara yapıştım resmen sonra yine uğrarım kendine iyi baak :)
bende istiyorum amaneyse bende kaçıyorum kızlar birazdan eşim gelecek kartopu oynamaya çıkacağız sonra uğrayabilirsem yine uğrarırım
canım dışarda fırtına var pek isteyeceğini sanmıyorum böyle havayı.he hee =) yaparsam eğer foto sende okbende istiyorum amabanada kardan adam yap resmini at april bari
tamam yapmazsanda kar resimleri atmıştın onla idare edeyim şimdilikcanım dışarda fırtına var pek isteyeceğini sanmıyorum böyle havayı.he hee =) yaparsam eğer foto sende ok
saol bebenm grsrztamam yapmazsanda kar resimleri atmıştın onla idare edeyim şimdilikgörüşürüz iyi eğlenceler
değilim cnm ama çok yakınım tekirdağdayım sorma buzz buzzz istanbula kar yağdı soğuğu bizi dondurduİstanbul'damısın canım sen aynen benimde motivasyon sıfır çok soğuk yaww
eneeee ben de tokatliyim ...niresindensinn. .bende tokatlıyım ama ankaralı sayılırımgöçmenmi sarışın mavi gözlü olanlardan mı çok tatlı oluyorlar arnavutlar allah mesut etsin
merkez canım benimki sen nerdensin akraba çıkmayalım sonrakizlar selam. .
liste hazirlanmus..ellerinize saglik..
eneeee ben de tokatliyim ...niresindensinn. .
aa çok sevindim cnm nerde kumbağ tarafı filanmı yoksa yeni çiflik taraflarımıaslen tokatliyim ama ist dogumluyum..
darned Tekirdağ'da babamlarin yazligi var yazlarimiz hep orda gecti..gencligimin en guzel en eglenceli zama lariydi..esimle de orda tanistik 15 yasindayken...o yuzde tekirdag benim icin cok cok ozeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?