ay ne güzel çocukluk aşkı mı yoksaaslen tokatliyim ama ist dogumluyum..
darned Tekirdağ'da babamlarin yazligi var yazlarimiz hep orda gecti..gencligimin en guzel en eglenceli zama lariydi..esimle de orda tanistik 15 yasindayken...o yuzde tekirdag benim icin cok cok ozeldir
zileliyiz canım.. ama ben doğmadan çok önce istanbula gelmişler..çocukken yazları giderdik, uzun zaman oldu gitmeyeli.. teyzemler dayımlar var tokatta..keşke çıksak akraba yaaamerkez canım benimki sen nerdensin akraba çıkmayalım sonra
kumbağa giderken Barbaros girişinde.. bu yaz gelirsem oraya ki düşünüyorum gelmeyi uğrarım sanaaa çok sevindim cnm nerde kumbağ tarafı filanmı yoksa yeni çiflik taraflarımı
çocukluk değil de gençlik aşkı diyelim.. biz 15 yaşımızda tanıştık eşim ilk görüşünde aşık olmuş bana .. amcasına geliyordu evlerimiz bitişik birbirine.. 2 yıl sonra açıldı ben de kabul ettim.. ama yaz dışında görüşmek mümkün değildi. ben istanbulda oturuyorum o bursada.. ben edirne de okuyordum, o da kütahyayı kazandı 1 yıl sonra..benim okulum bitti mecburi hizmete amasyay gittim o da çanakkaleye askere..8 yıl böyle hasret çeke çeke geçti ve evlendik kavuştuk.. ben istifa ettim tuşa çalıştım..6 yıl sonra yine mecburi hizmete siirte .. sonra ikinci meleğime hamile kalınca bursaya dönüş.. inşallah bir daha ayrılmayız..15 yılı geçti ama hep hasret içinde o yüzden hiç eskimedi aşkımız hala 18 yaşımdaki gibi..ay ne güzel çocukluk aşkı mı yoksaaşk hikayelerine bayılırım beni pek bulmuyorlar hikayeleriyle takılıyorum insanların tanışma hikayeleri çok hoşuma gidiyor her zaman umut vardır
ay canım hakkaten ne uzaklıkla dolu bir sevgi olmuşzileliyiz canım.. ama ben doğmadan çok önce istanbula gelmişler..çocukken yazları giderdik, uzun zaman oldu gitmeyeli.. teyzemler dayımlar var tokatta..keşke çıksak akraba yaaa
kumbağa giderken Barbaros girişinde.. bu yaz gelirsem oraya ki düşünüyorum gelmeyi uğrarım sana
çocukluk değil de gençlik aşkı diyelim.. biz 15 yaşımızda tanıştık eşim ilk görüşünde aşık olmuş bana .. amcasına geliyordu evlerimiz bitişik birbirine.. 2 yıl sonra açıldı ben de kabul ettim.. ama yaz dışında görüşmek mümkün değildi. ben istanbulda oturuyorum o bursada.. ben edirne de okuyordum, o da kütahyayı kazandı 1 yıl sonra..benim okulum bitti mecburi hizmete amasyay gittim o da çanakkaleye askere..8 yıl böyle hasret çeke çeke geçti ve evlendik kavuştuk.. ben istifa ettim tuşa çalıştım..6 yıl sonra yine mecburi hizmete siirte .. sonra ikinci meleğime hamile kalınca bursaya dönüş.. inşallah bir daha ayrılmayız..15 yılı geçti ama hep hasret içinde o yüzden hiç eskimedi aşkımız hala 18 yaşımdaki gibi..
çok sağol canımmm.. allah herkese anlayışlı seven bir eş ve mutlu huzurlu bir evlilik nasip etsinay canım hakkaten ne uzaklıkla dolu bir sevgi olmuşama ona rağmen birbirinizi çok sevdiğiniz belli herkes yapamaz öyle ayrı o kadar zman allah mutluluğunuzu bozmasın zile güzeldir ya ben merkezdenim ama akraba çıkamadık ama olsun aynı toprakların insanıyız neticede
aa süper olur cnm gel kız gel beraber yüzerizzileliyiz canım.. ama ben doğmadan çok önce istanbula gelmişler..çocukken yazları giderdik, uzun zaman oldu gitmeyeli.. teyzemler dayımlar var tokatta..keşke çıksak akraba yaaa
kumbağa giderken Barbaros girişinde.. bu yaz gelirsem oraya ki düşünüyorum gelmeyi uğrarım sana
çocukluk değil de gençlik aşkı diyelim.. biz 15 yaşımızda tanıştık eşim ilk görüşünde aşık olmuş bana .. amcasına geliyordu evlerimiz bitişik birbirine.. 2 yıl sonra açıldı ben de kabul ettim.. ama yaz dışında görüşmek mümkün değildi. ben istanbulda oturuyorum o bursada.. ben edirne de okuyordum, o da kütahyayı kazandı 1 yıl sonra..benim okulum bitti mecburi hizmete amasyay gittim o da çanakkaleye askere..8 yıl böyle hasret çeke çeke geçti ve evlendik kavuştuk.. ben istifa ettim tuşa çalıştım..6 yıl sonra yine mecburi hizmete siirte .. sonra ikinci meleğime hamile kalınca bursaya dönüş.. inşallah bir daha ayrılmayız..15 yılı geçti ama hep hasret içinde o yüzden hiç eskimedi aşkımız hala 18 yaşımdaki gibi..
süper olur valla merkezde misin canımaa süper olur cnm gel kız gel beraber yüzeriz
yaz planları da hazır yaza şöyle fıstık gibi olup gezersiniz bu gidişleaa süper olur cnm gel kız gel beraber yüzeriz
ünlü oldum ya bir arkadaş istedi koymuştum sonra bende bakcam diyen arkadaşları da takip ettim sonra işin sonu gelmedi sabah sildim sildiğim andan beri beni görmek isteyen sayısı arttı ya silmeseymişim keşkedeadline foto mu koydun sen bakimm.. ben çok merak ediyorum hepinizi yaa.. birara paylaşsak yaa
profilinde mi paylaştın sayfada mı..ünlü oldum ya bir arkadaş istedi koymuştum sonra bende bakcam diyen arkadaşları da takip ettim sonra işin sonu gelmedi sabah sildim sildiğim andan beri beni görmek isteyen sayısı arttı ya silmeseymişim keşketekrar ekleyince haber vereyim sanada
albüm yapmıştım sayfamda ordaydı ama takip ettikleirm görüyordu sadeceprofilinde mi paylaştın sayfada mı..
biz de 1. takım olarak paylaşsak yaa.. yüzünüzü falan çok merak ediyorum.. bir tek günesseli gördüm profiinden o da .. fıstıkk gibi
birde herkes paylaşmak istemezse diye düşündüğüm için hiç sormadım yaprofilinde mi paylaştın sayfada mı..
biz de 1. takım olarak paylaşsak yaa.. yüzünüzü falan çok merak ediyorum.. bir tek günesseli gördüm profiinden o da .. fıstıkk gibi
dur ekleyim şimdi.. ama pcde kayıtlı yeni fotom yok.. en yeni olanı doğumdaki fotolarımispanyol sende eklersen senide görmek isterimgerçi bir ara görmüştüm sanki demi koymuşmuydun profile
benimde en yeni yazdan kalma bir fotom var sadecedur ekleyim şimdi.. ama pcde kayıtlı yeni fotom yok.. en yeni olanı doğumdaki fotolarım
evet ya bencede bi ara paylaşalım yada birbirimizi ekleyelim albümlerimize bakalımdeadline foto mu koydun sen bakimm.. ben çok merak ediyorum hepinizi yaa.. birara paylaşsak yaa
evetcnm şimdilik merkezdeyim taşınmassam yani :)süper olur valla merkezde misin canım
inşallah cnmm ağzından bal damlıyo :) onun için burdayız ya zetenyaz planları da hazır yaza şöyle fıstık gibi olup gezersiniz bu gidişle
çok güzelmişsin senyarın da güncel foto eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?