Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ay ne güzel çocukluk aşkı mı yoksa aşk hikayelerine bayılırım beni pek bulmuyorlar hikayeleriyle takılıyorum insanların tanışma hikayeleri çok hoşuma gidiyor her zaman umut vardır

merkez canım benimki sen nerdensin akraba çıkmayalım sonra
zileliyiz canım.. ama ben doğmadan çok önce istanbula gelmişler..çocukken yazları giderdik, uzun zaman oldu gitmeyeli.. teyzemler dayımlar var tokatta..keşke çıksak akraba yaaa
aa çok sevindim cnm nerde kumbağ tarafı filanmı yoksa yeni çiflik taraflarımı
kumbağa giderken Barbaros girişinde.. bu yaz gelirsem oraya ki düşünüyorum gelmeyi uğrarım sana
ay ne güzel çocukluk aşkı mı yoksa aşk hikayelerine bayılırım beni pek bulmuyorlar hikayeleriyle takılıyorum insanların tanışma hikayeleri çok hoşuma gidiyor her zaman umut vardır
çocukluk değil de gençlik aşkı diyelim.. biz 15 yaşımızda tanıştık eşim ilk görüşünde aşık olmuş bana .. amcasına geliyordu evlerimiz bitişik birbirine.. 2 yıl sonra açıldı ben de kabul ettim.. ama yaz dışında görüşmek mümkün değildi. ben istanbulda oturuyorum o bursada.. ben edirne de okuyordum, o da kütahyayı kazandı 1 yıl sonra..benim okulum bitti mecburi hizmete amasyay gittim o da çanakkaleye askere..8 yıl böyle hasret çeke çeke geçti ve evlendik kavuştuk.. ben istifa ettim tuşa çalıştım..6 yıl sonra yine mecburi hizmete siirte .. sonra ikinci meleğime hamile kalınca bursaya dönüş.. inşallah bir daha ayrılmayız..15 yılı geçti ama hep hasret içinde o yüzden hiç eskimedi aşkımız hala 18 yaşımdaki gibi..

ay canım hakkaten ne uzaklıkla dolu bir sevgi olmuş ama ona rağmen birbirinizi çok sevdiğiniz belli herkes yapamaz öyle ayrı o kadar zman allah mutluluğunuzu bozmasın zile güzeldir ya ben merkezdenim ama akraba çıkamadık ama olsun aynı toprakların insanıyız neticede

çok sağol canımmm.. allah herkese anlayışlı seven bir eş ve mutlu huzurlu bir evlilik nasip etsin

aa süper olur cnm gel kız gel beraber yüzeriz

deadline foto mu koydun sen bakimm.. ben çok merak ediyorum hepinizi yaa.. birara paylaşsak yaa

deadline foto mu koydun sen bakimm.. ben çok merak ediyorum hepinizi yaa.. birara paylaşsak yaa
ünlü oldum ya bir arkadaş istedi koymuştum sonra bende bakcam diyen arkadaşları da takip ettim sonra işin sonu gelmedi sabah sildim sildiğim andan beri beni görmek isteyen sayısı arttı ya silmeseymişim keşke tekrar ekleyince haber vereyim sanada

profilinde mi paylaştın sayfada mı..
biz de 1. takım olarak paylaşsak yaa.. yüzünüzü falan çok merak ediyorum.. bir tek günesseli gördüm profiinden o da .. fıstıkk gibi

biz de 1. takım olarak paylaşsak yaa.. yüzünüzü falan çok merak ediyorum.. bir tek günesseli gördüm profiinden o da .. fıstıkk gibi
albüm yapmıştım sayfamda ordaydı ama takip ettikleirm görüyordu sadece

birde herkes paylaşmak istemezse diye düşündüğüm için hiç sormadım ya bende pek sevmiyorum ama herkes görmediği sürece sorun yok

evet ya bencede bi ara paylaşalım yada birbirimizi ekleyelim albümlerimize bakalım

süper olur valla merkezde misin canım
evetcnm şimdilik merkezdeyim taşınmassam yani :)

yaz planları da hazır yaza şöyle fıstık gibi olup gezersiniz bu gidişle
inşallah cnmm ağzından bal damlıyo :) onun için burdayız ya zeten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…