albüm yapıp oarya eklesene ya zaten kızlarda görmek ister daha rahat oluryarın da güncel foto eklerim..
merhabaa bende 22 yaşındayım 70 kiloyum 1.65 boyum.Bende üniversitede okuyorum 60lara düşmek hedefimm :)
silemiyorummmm.neyse boşver kalsın bişey olmazçok güzelmişsin senama 10 dk dolmadan sil resmi sonradan silinmiyor ya kalmasın burda albüm yapsana profilinden takip ettiklerim diye ayarla sadece izlediklerin görsün
ayy değil miyim makyaj etkisi ve hamileliğin getirdiği gençlik o.. bir de şimdi görsenbirde bence yaşını hiç göstermiyorsun yaşlı olduğunu iddia ediyordun ya akşam
iyi geceler tatlımkızlar bende çıkıyorum bugün nedense üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibigidip dinleneyim uzanayım bende yarın tekrar fotomu yüklerim o zaman albüm yapıp yazarım buraya iyi geceler
yarın güncel fotonda görürüz birdesilemiyorummmm.neyse boşver kalsın bişey olmaz
ayy değil miyim makyaj etkisi ve hamileliğin getirdiği gençlik o.. bir de şimdi görsen
İnşallaah aynen iki santimcik var :) 10 fazlam var ama gider inşallah o da
gider gider michiyi mezun ettirirsin sende hedefe yaklaşmış olursun o süreçte sonrada biz sana eşlik ederiz
Michide çok azimliymiş ben sınav zamanı ne var ne yok götürüyodum stresden :)) aynen yalnız bırakmayın beni
yarın güncel fotonda görürüz birdeama bence kilonunda etkisi var kilo verdikçe geçnleşiyorsun ya bence daha da genç olursun yaza yalnız şimdiden hazır olun ben çok küçük gösteriyorum 18 19 diyorlar en fazla hatta lise öğrencileri benden büyük duruyor şöyle söyleyim 7 yıl önceki kimliğimi hala kullanıyorum hiç bir fark yok resimdeki halimle kimse kimliğin güncel değil bile diyemiyor sınavlarda aynı ben aynı ben
evet aynen öyle abur cuburda neymişAyy evet boylarımızda yakın
Ayy hadi inşallah
Off zaten önceden hep o stresten aldım şimdi almaya hiç niyetim yok
almazsın bu kararlılıkla merak etmee :)Ayy evet boylarımızda yakın
Ayy hadi inşallah
Off zaten önceden hep o stresten aldım şimdi almaya hiç niyetim yok
tamam resmimi ekliycem takım arkadaşlarım hatırına yarınMerak ettim sen öyle diyince
rus dili okuyorum :) se neler düşünüyosun karar varmı kafanda :)Hangi bölüm okuyorsun acaba
evet aynen öyle abur cuburda neymişiyi geceler canım sana inanıyorum ben
tamam resmimi ekliycem takım arkadaşlarım hatırına yarınneyse görüşürüz gidiyorum şimdi
profilinde mi paylaştın sayfada mı..
biz de 1. takım olarak paylaşsak yaa.. yüzünüzü falan çok merak ediyorum.. bir tek günesseli gördüm profiinden o da .. fıstıkk gibi
süpersin tatlım sende bayılırım kıvırcık saçlaradoğumdan hemen önce..birara telefondan bilgisayara ekleyeyim yenilerden de yüklerimEki Görüntüle 1422069 Eki Görüntüle 1422
dikkat et cnm kendine havalar fena sende bnm gibi hasta olma zor toplanıyo bu kış günü görüşürüz iyi gecelerkızlar bende çıkıyorum bugün nedense üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibigidip dinleneyim uzanayım bende yarın tekrar fotomu yüklerim o zaman albüm yapıp yazarım buraya iyi geceler
rus dili okuyorum :) se neler düşünüyosun karar varmı kafanda :)
Harika ya umarım hayallerini gerçekleştirirsin benim kafam sayısala basmıyodu pek :)Ya ben sayılsacıyım
Sözelim iyi denilemez
Açıkçası tıp istiyorum olmazsa mühendislik , mimarlık
Ama kafamda tıp var net olarak hatta kalp cerrahı olmak istiyorum
Tabi bunun için de düzenli çalışmak şart
Şuan tam yapamıyorum ama plan oluşturdum kafamda halledicem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?