Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

vayyy yazdım bunu bir kenara...

Canım ne güzelsiniz öyle anneli oğullu ispanyolcum çok hoşsun çok güzelsin ve de çok güleryüzlüsün.seni seviyordum zaten şimdi ayrı bir sevdim tabii görünce az çok tahminlerime yakın çıktın.Yaşınıda göstermiyorsun bebem Maşallah

Görürsün canım kullanıcı adın gibi latin fıstıklarına benziyceksin merak etmee :)
ayyy ne güzel oluuurrr.. nickimi de İspanyol fıstığı diye değiştiririm
Günaydın karlı bir günümüzden yine merhaba!Eki Görüntüle 1422356
burası da böyle yaaa ne yağdı mübarek
canım doğumdan hemen önce ama sende hiç korku yok bravo!güle güle girmişsin ne güzel
evet hiç korku olmadı ikisinde de.. güle güe girdim

canımm çok teşekkür ederim ben de seni seviyorum

selam kızlar gunaydin sizin karlar buraya uğradı bugün aprilcim resim yukleyince sanada haber vercem tabi ayipsin bugün yükleyim bari

dün kahvaltı:
1 dl tam tahıllı ekmek
kk peynir Sütaş
4 siyah zeytin
domates
şekersiz çay

öğle:
bir tabak pırasa
bir tabak yoğurt yağsız

akşam:
karalahana yemeği bir tabak
bir kase yoğurt
5 acı biber turşusu

1 elma 1 portakal

45 dk leslie 3 mil
1 lt su

boy:1.58 yaş:21 kg:geçen cumadan 58.9 deadline

dünkü menüm
10:00 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış uymurta, 3 zeytin, 3 çeri domates, 1 kk peynir, 1 tk nutella
15:30 5 badem 5 fındık, nescafe 2si birarada,3 kuru kayısı
19:30 1 tabak buharda pişmiş kabak 1 kase yoğurt
su 3 lt
spor 5 mil leslie

selam kızlar gunaydin sizin karlar buraya uğradı bugün aprilcim resim yukleyince sanada haber vercem tabi ayipsin bugün yükleyim bari
O kadar çok istedinki getirdin en sonunda keyfini çıkart bakalım yok bide haber verme ! Tabiki ben görmeden olmazz

kızlar bir haftadır çok az yiyorum bına rağmen kilo istediğim gibi veremedim.. yarın tartılıp yazıcam belkş 100 gr daha gider..
bugünden itibaren yeme stilimi 6 öğün olarak değiştiriyorum

Canım çok güzel menün sen nerelisin bakim ???

Canım harika menün!

kızlar bir haftadır çok az yiyorum bına rağmen kilo istediğim gibi veremedim.. yarın tartılıp yazıcam belkş 100 gr daha gider..
canım bende motivasyonumu kaybettim! Soğuklardanmıdır nedir bilmiyorum benim de acil toparlanmam lazım...6 öğün ama az az dimi yapacaksın canım ?

ıspanyol bende de aynı sabah tartildim geçen haftaya göre 300 gr artı çıktı kaçamak ta yapmıyorum spor yapiyorum ama inemedigim gibi artı cikiyorum bende ogun sayimi arttirsam birde oyle deneyim

Günaydın kızlar
Dünkü içler acısı menümü sizine paylaşayım..
sabah(09:00) 1 poğaca, 1 çay
ara(11:30 gibi) 10 badem, 1 kiraz sapı çayı
öğle(14:00) 4 kaşık bezelye yemeği, 3 kaşık yoğurt, 2 kıvırcık yaprağı.
akşam(19:00) sanırım 5-6 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
sonrasında da çayın yanında 1 küçük gofret..
bu kadar şey yemiş olmama rağmen , sabah tartıldığımda aynı kilodaydım.. ama yarın sabah tartıldığında braz daha az gelmeyi ümit ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…