günaydın canımm.. tebrikler ben de görmek istiyorum 69larııııGünaydın kızlaar 69.9 la güne başladım çok mutluyuuum :))
Görürsün canım kullanıcı adın gibi latin fıstıklarına benziyceksin merak etmee :)günaydın canımm.. tebrikler ben de görmek istiyorum 69larıııı
vayyy yazdım bunu bir kenara...ünlü oldum ya bir arkadaş istedi koymuştum sonra bende bakcam diyen arkadaşları da takip ettim sonra işin sonu gelmedi sabah sildim sildiğim andan beri beni görmek isteyen sayısı arttı ya silmeseymişim keşketekrar ekleyince haber vereyim sanada
canım doğumdan hemen önce ama sende hiç korku yok bravo!güle güle girmişsin ne güzeldoğumdan hemen önce..birara telefondan bilgisayara ekleyeyim yenilerden de yüklerimEki Görüntüle 1422069 Eki Görüntüle 1422
Canım ne güzelsiniz öyle anneli oğullu
ayyy ne güzel oluuurrr.. nickimi de İspanyol fıstığı diye değiştiririmGörürsün canım kullanıcı adın gibi latin fıstıklarına benziyceksin merak etmee :)
burası da böyle yaaa ne yağdı mübarekGünaydın karlı bir günümüzden yine merhaba!Eki Görüntüle 1422356
evet hiç korku olmadı ikisinde de.. güle güe girdimcanım doğumdan hemen önce ama sende hiç korku yok bravo!güle güle girmişsin ne güzel
canımm çok teşekkür ederim ben de seni seviyorumCanım ne güzelsiniz öyle anneli oğulluispanyolcum çok hoşsun çok güzelsin ve de çok güleryüzlüsün.seni seviyordum zaten şimdi ayrı bir sevdim tabii görünce az çok tahminlerime yakın çıktın.Yaşınıda göstermiyorsun bebem Maşallah
O kadar çok istedinki getirdin en sonunda keyfini çıkart bakalımselam kızlar gunaydin sizin karlar buraya uğradı bugünaprilcim resim yukleyince sanada haber vercem tabi ayipsin bugün yükleyim bari
Canım çok güzel menün sen nerelisin bakim ???dün kahvaltı:
1 dl tam tahıllı ekmek
kk peynir Sütaş
4 siyah zeytin
domates
şekersiz çay
öğle:
bir tabak pırasa
bir tabak yoğurt yağsız
akşam:
karalahana yemeği bir tabak
bir kase yoğurt
5 acı biber turşusu
1 elma 1 portakal
45 dk leslie 3 mil
1 lt su
boy:1.58 yaş:21 kg:geçen cumadan 58.9deadline
Canım harika menün!dünkü menüm
10:00 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış uymurta, 3 zeytin, 3 çeri domates, 1 kk peynir, 1 tk nutella
15:30 5 badem 5 fındık, nescafe 2si birarada,3 kuru kayısı
19:30 1 tabak buharda pişmiş kabak 1 kase yoğurt
su 3 lt
spor 5 mil leslie
canım bende motivasyonumu kaybettim! Soğuklardanmıdır nedir bilmiyorum benim de acil toparlanmam lazım...6 öğün ama az az dimi yapacaksın canım ?kızlar bir haftadır çok az yiyorum bına rağmen kilo istediğim gibi veremedim.. yarın tartılıp yazıcam belkş 100 gr daha gider..
bugünden itibaren yeme stilimi 6 öğün olarak değiştiriyorum
ıspanyol bende de aynı sabah tartildim geçen haftaya göre 300 gr artı çıktı kaçamak ta yapmıyorum spor yapiyorum ama inemedigim gibi artı cikiyorumkızlar bir haftadır çok az yiyorum bına rağmen kilo istediğim gibi veremedim.. yarın tartılıp yazıcam belkş 100 gr daha gider..
bugünden itibaren yeme stilimi 6 öğün olarak değiştiriyorum
az olmazsa kilo aliriz iyicecanım bende motivasyonumu kaybettim! Soğuklardanmıdır nedir bilmiyorum benim de acil toparlanmam lazım...6 öğün ama az az dimi yapacaksın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?