- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım çok yememişsinki bu ne panik ? Su spor nerdeGünaydın kızlar
Dünkü içler acısı menümü sizine paylaşayım..
sabah(09:00) 1 poğaca, 1 çay
ara(11:30 gibi) 10 badem, 1 kiraz sapı çayı
öğle(14:00) 4 kaşık bezelye yemeği, 3 kaşık yoğurt, 2 kıvırcık yaprağı.
akşam(19:00) sanırım 5-6 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
sonrasında da çayın yanında 1 küçük gofret..
bu kadar şey yemiş olmama rağmen , sabah tartıldığımda aynı kilodaydım.. ama yarın sabah tartıldığında braz daha az gelmeyi ümit ediyorum...
Ayyy bende geçeyim birazcık telden zor oluyoraz olmazsa kilo aliriz iyiceof cok mutsuzum durun bekleyin pc ye geceyim
Günaydın kızlar
bu kadar şey yemiş olmama rağmen , sabah tartıldığımda aynı kilodaydım.. ama yarın sabah tartıldığında braz daha az gelmeyi ümit ediyorum...
jasmine spor nerde hı banada söyleCanım çok yememişsinki bu ne panik ? Su spor nerde
pridecım menün güzel sanada yazıyorum eşleşme yaptık motive olmak adına birbirimizi daha iyi motive ederiz diye düşündüm eşin sana sende ona emanetsin artık birbirinizi menülerini kontrol etmeniz lazım kaçamak yapıncada kızabilirsinizdün kahvaltı:
1 dl tam tahıllı ekmek
kk peynir Sütaş
4 siyah zeytin
domates
şekersiz çay
öğle:
bir tabak pırasa
bir tabak yoğurt yağsız
akşam:
karalahana yemeği bir tabak
bir kase yoğurt
5 acı biber turşusu
1 elma 1 portakal
45 dk leslie 3 mil
1 lt su
boy:1.58 yaş:21 kg:geçen cumadan 58.9deadline
hoşgeldin canım tipik erkek sendromumeraba davadaşlarım :) april 2007 cagırdı geldım cok tesekkur ederım.
guncel bılgılerımı paylasayım 165 boyunda 78 kıloyum.hedefım 57 kg kurtulmak ıstıyorum artık su fazlalıklardan.ama tek basınada olmuyo ıllakı destekcı lazım.esıme destek ol dıyorum alırken destek ıstemedın dıyo :) ayar oluyorum.
3 cocuk annesıyım bu arada
hoşgeldin canım yaşınıda öğrenebilirmiyiz birde daha önce bir takımda yarıştın mı ne zaman hangi takımda yarıştınmeraba davadaşlarım :) april 2007 cagırdı geldım cok tesekkur ederım.
guncel bılgılerımı paylasayım 165 boyunda 78 kıloyum.hedefım 57 kg kurtulmak ıstıyorum artık su fazlalıklardan.ama tek basınada olmuyo ıllakı destekcı lazım.esıme destek ol dıyorum alırken destek ıstemedın dıyo :) ayar oluyorum.
sende beni izleyebilirsin albumüme resmimi attım bakmak istersenayyy utandım deadline beni izliyor
aynen olehoşgeldin canım tipik erkek sendromu
canım sanki ben seni daha önceden izliyordum ama yinede bakacağımsende beni izleyebilirsin albumüme resmimi attım bakmak istersenispanyol nerdesin gel bak resim attım ispanyol
aman boşver sen istedikten sonra gerisi gelir...İnşallah azimli ve kararlıysan beraberce zayıflarızaynen olenolcak sankı dımı azıcık destek oluverseler.
spor yapıyorum elıptıgım var bırde kemerım vardı su zayıflama kemerı dedıkelrı cınsten tıtresım ve tens ozellıgı olan.1 hafta once kendım basladım 80 kg ıdım 78 oldum 1 hafta ıcınde.bakalım ıns bu yaza zayıf gırebılırız hepımız
TABİİ AZ AZ YİYCEM YİNEcanım bende motivasyonumu kaybettim! Soğuklardanmıdır nedir bilmiyorum benim de acil toparlanmam lazım...6 öğün ama az az dimi yapacaksın canım ?
GALİBA VÜCUT KORUMAYA ALIYOR KENDİNİ BEN VERMİŞİM YARIM KİLO AMA DAHA ÇOK VERDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUMıspanyol bende de aynı sabah tartildim geçen haftaya göre 300 gr artı çıktı kaçamak ta yapmıyorum spor yapiyorum ama inemedigim gibi artı cikiyorumbende ogun sayimi arttirsam birde oyle deneyim
NEEE GOFRET Mİİİ GECE GECE HEMDEEEEE.. SEN ARTIK BENİM ORTAĞIMSIN.. LOREL İÇİN HARDY NEYSE, SÜHEYL İÇİN BEHZAT NEYSE, ŞABAN İÇİN RAMAZAN NEYSE SEN DE BENİM İÇİN ÖYLESİN DOSTUMMMGünaydın kızlar
MERAK ETME SEN..ARTIK BİZ BİRBİRİMİZİN GLGRSİYİZ D İMİ JASMİNEjasmine spor nerde hı banada söyleispanyol gelip jasmine kızarmısın artık sana emanet bu arada yeni uygulamaya geçtik jasmine herkesin diyet eşi var seninki ispanyol bundan sonra sen onun o da seni yakın takibe alacaksınız ona göre
HOŞGELDİN CANIMMMmeraba davadaşlarım :) april 2007 cagırdı geldım cok tesekkur ederım.
april daha önce yarıştın mı sorusu önemli unutmaaman boşver sen istedikten sonra gerisi gelir...İnşallah azimli ve kararlıysan beraberce zayıflarız
hoşgeldin canım yaşınıda öğrenebilirmiyiz birde daha önce bir takımda yarıştın mı ne zaman hangi takımda yarıştın
SADECE İZLİYOR BİŞEY YAPMIYOR UTANMA.. DÜN DE BENİ İZLEMİŞTİayyy utandım deadline beni izliyor
işte ispanyol kim tutar seni jasmini yola getirecek kişini sen olduğunu biliyordum benTABİİ AZ AZ YİYCEM YİNE
GALİBA VÜCUT KORUMAYA ALIYOR KENDİNİ BEN VERMİŞİM YARIM KİLO AMA DAHA ÇOK VERDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM
NEEE GOFRET Mİİİ GECE GECE HEMDEEEEE.. SEN ARTIK BENİM ORTAĞIMSIN.. LOREL İÇİN HARDY NEYSE, SÜHEYL İÇİN BEHZAT NEYSE, ŞABAN İÇİN RAMAZAN NEYSE SEN DE BENİM İÇİN ÖYLESİN DOSTUMMM
MERAK ETME SEN..ARTIK BİZ BİRBİRİMİZİN GLGRSİYİZ D İMİ JASMİNE
HOŞGELDİN CANIMMM
ayyy koptum benzetmeye bakkTABİİ AZ AZ YİYCEM YİNE
GALİBA VÜCUT KORUMAYA ALIYOR KENDİNİ BEN VERMİŞİM YARIM KİLO AMA DAHA ÇOK VERDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM
NEEE GOFRET Mİİİ GECE GECE HEMDEEEEE.. SEN ARTIK BENİM ORTAĞIMSIN.. LOREL İÇİN HARDY NEYSE, SÜHEYL İÇİN BEHZAT NEYSE, ŞABAN İÇİN RAMAZAN NEYSE SEN DE BENİM İÇİN ÖYLESİN DOSTUMMM
MERAK ETME SEN..ARTIK BİZ BİRBİRİMİZİN GLGRSİYİZ D İMİ JASMİNE
HOŞGELDİN CANIMMM
tamam canım izinli üyesin aslında hemen bulayım kaçıncı takımdan izne ayrılmışsın bizden direk devam edersin hemyas 27 evet canım yarıstım.ılk kez 5.takımda yarıstım 2 sene once takımda tum dengeler degısınce herkes dagıldı.daha sonra 12 takım kaptanlıgını ustlendım annemın rahatsızlıgı nedenıyle memleketıme gıttım araya zaman gırınce bırakmak zorunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?