Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım çok yememişsinki bu ne panik ? Su spor nerde

Canım çok yememişsinki bu ne panik ? Su spor nerde
jasmine spor nerde hı banada söyle ispanyol gelip jasmine kızarmısın artık sana emanet bu arada yeni uygulamaya geçtik jasmine herkesin diyet eşi var seninki ispanyol bundan sonra sen onun o da seni yakın takibe alacaksınız ona göre

pridecım menün güzel sanada yazıyorum eşleşme yaptık motive olmak adına birbirimizi daha iyi motive ederiz diye düşündüm eşin sana sende ona emanetsin artık birbirinizi menülerini kontrol etmeniz lazım kaçamak yapıncada kızabilirsiniz tanışın kaynaşın hatta senin eşin günessel ona göre

meraba davadaşlarım :) april 2007 cagırdı geldım cok tesekkur ederım.
guncel bılgılerımı paylasayım 165 boyunda 78 kıloyum.hedefım 57 kg kurtulmak ıstıyorum artık su fazlalıklardan.ama tek basınada olmuyo ıllakı destekcı lazım.esıme destek ol dıyorum alırken destek ıstemedın dıyo :) ayar oluyorum.
3 cocuk annesıyım bu arada

hoşgeldin canım tipik erkek sendromu

hoşgeldin canım yaşınıda öğrenebilirmiyiz birde daha önce bir takımda yarıştın mı ne zaman hangi takımda yarıştın

hoşgeldin canım tipik erkek sendromu
aynen ole nolcak sankı dımı azıcık destek oluverseler.
spor yapıyorum elıptıgım var bırde kemerım vardı su zayıflama kemerı dedıkelrı cınsten tıtresım ve tens ozellıgı olan.1 hafta once kendım basladım 80 kg ıdım 78 oldum 1 hafta ıcınde.bakalım ıns bu yaza zayıf gırebılırız hepımız

aman boşver sen istedikten sonra gerisi gelir...İnşallah azimli ve kararlıysan beraberce zayıflarız

canım bende motivasyonumu kaybettim! Soğuklardanmıdır nedir bilmiyorum benim de acil toparlanmam lazım...6 öğün ama az az dimi yapacaksın canım ?
TABİİ AZ AZ YİYCEM YİNE
ıspanyol bende de aynı sabah tartildim geçen haftaya göre 300 gr artı çıktı kaçamak ta yapmıyorum spor yapiyorum ama inemedigim gibi artı cikiyorum bende ogun sayimi arttirsam birde oyle deneyim
GALİBA VÜCUT KORUMAYA ALIYOR KENDİNİ BEN VERMİŞİM YARIM KİLO AMA DAHA ÇOK VERDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM
NEEE GOFRET Mİİİ GECE GECE HEMDEEEEE.. SEN ARTIK BENİM ORTAĞIMSIN.. LOREL İÇİN HARDY NEYSE, SÜHEYL İÇİN BEHZAT NEYSE, ŞABAN İÇİN RAMAZAN NEYSE SEN DE BENİM İÇİN ÖYLESİN DOSTUMMM

MERAK ETME SEN..ARTIK BİZ BİRBİRİMİZİN GLGRSİYİZ D İMİ JASMİNE
HOŞGELDİN CANIMMM

hoşgeldin canım yaşınıda öğrenebilirmiyiz birde daha önce bir takımda yarıştın mı ne zaman hangi takımda yarıştın

yas 27 evet canım yarıstım.ılk kez 5.takımda yarıstım 2 sene once takımda tum dengeler degısınce herkes dagıldı.daha sonra 12 takım kaptanlıgını ustlendım annemın rahatsızlıgı nedenıyle memleketıme gıttım araya zaman gırınce bırakmak zorunda kaldım.

işte ispanyol kim tutar seni jasmini yola getirecek kişini sen olduğunu biliyordum ben

ayyy koptum benzetmeye bakk

tamam canım izinli üyesin aslında hemen bulayım kaçıncı takımdan izne ayrılmışsın bizden direk devam edersin hem

KIZLAR BİR ALBÜM YAPTIM AMA ÇOK FOTO YOK İÇİNDE.. AMA İLK DOĞUMUMDAN 6 AY SONRAKİ MAVİLİ BİR FOTOM VAR 78 KİLOYUM ORDA SONRAKİ FOTOLARDA İSE 56-57..
BİR DE BUGÜN GÜNCEL OLANLARDAN YAPICAM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…