Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kadınlar kulubu degısmıs tuaf olmus yadırgadım suan takımlardada degısen kurallar varmı acep yoksa benım bıldıklerımden devammı edıyoruz

oo tamamdır tatlım :) burdan gunessel e koca bir melabaaaa

yanlıs hatırlamıyosam en son 12 takım kaptanlıgındaydım o takım kapanmıstı benden sonra
canım buldum seni en son 9. takımdan izne ayrılmışsın mart 2014 benden kaçmaz oğlun hastaymış sanırım öyle okudum o zaman bak en son görüldüğün liste bu sanırım
***9.TAKIM 350.ETAP***ÜÇÜNCÜSÜ:124::124::124::124::124:

stubbornn(71.4/71.2/0.2/%0.28)
ddanes(56.9/56.5/0.4/%0.70)
kalinkaselin(74.3/74/0.3/%0.40)
kahvelikitap(74,5/74,5/0/%0)sabit
aysesu(63.8/63.2/0.6/%0.94)
dalin26(73.8/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izinlijeof(62.9/62.4/0.5/%0.40)önceki etapta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü
dilemna(55.8/55.6/0.2/%0.36)

kadınlar kulubu degısmıs tuaf olmus yadırgadım suan takımlardada degısen kurallar varmı acep yoksa benım bıldıklerımden devammı edıyoruz
kurallarda küçük değişiklikler var aslında diskalifiye şartları biraz değişti ama çok yok sanırım eskiyi bilmediğimden ilk sayfada var bir oku gel istersen

april sana güveniyorum zayıflat beni
seni zayıflatacağım deadlineee kork !bendennn.....
kuzum son halin mi fotolar? baby çok şekersin hakkatten küçüksün ayyy bende koyacağım he heee=) he bidee var ya zekilik fışkırıyor seni de seviodum yaaa dahada çok sevdim

okudum canım kuralları bı degısıklık yok aynı.
9.takımdan ayrılmısım demekkı helal olsun hıc hatırlamadım vay canına 73 kıloymusum 80 e vurdum o sure ıcınde off yaaa hem ınıslı cıkıslı beneım cetvelım.
evet soledıgınde hatırladım oglum hastaydı cok hastanede yatıp cıkıyoruz devamlı.ıns bu son olur

huu huuu.. yeni etrekşınlar olmuş burda..
tebiiikisidee... birimiz hepimiz hepimiz birimiz için demiş bir başka ünlü grup
Acıı yyoook... abur cubur ve kaçamak hiç yooookkk !!!

sağol canım küçüğüm küçük uzak olan en son sayılır bu eylülden takıma yeni girdiğim zamanlar ilki 2 yıl önce pek bir değişiklik yok

evet 73.8 mişsin eski kilonla baya fark var ama inşallah eskisinden zayıf ve mezun olarak ayrılırsın bu kez hadi bakalım geçmiş olsun oğluna ya sağlık sonuçta ayrılmak zorunda kalmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…