- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
aman boşver sen istedikten sonra gerisi gelir...İnşallah azimli ve kararlıysan beraberce zayıflarız
ozman takip takipppKIZLAR BİR ALBÜM YAPTIM AMA ÇOK FOTO YOK İÇİNDE.. AMA İLK DOĞUMUMDAN 6 AY SONRAKİ MAVİLİ BİR FOTOM VAR 78 KİLOYUM ORDA SONRAKİ FOTOLARDA İSE 56-57..
BİR DE BUGÜN GÜNCEL OLANLARDAN YAPICAM..
yanlıs hatırlamıyosam en son 12 takım kaptanlıgındaydım o takım kapanmıstı benden sonratamam canım izinli üyesin aslında hemen bulayım kaçıncı takımdan izne ayrılmışsın bizden direk devam edersin hem
april bizde öyleyiz ha ona göreayyy koptum benzetmeye bakk
oyyy kuzum benim motivasyon gitti birazdan kuaföre gideceğim tabii açıksa İnşallah ruh halim düzelir içim sıkıldı yaa kar yağışındanapril bizde öyleyiz ha ona göre
offff telepatiğm sen sordun yaaa ondan sormadım kuzum duuu ben bi resimlere bakıp gelicem ok?april daha önce yarıştın mı sorusu önemli unutmaevet amaç beraber zayıflamak ama ben kilo alıyorum neden
seninki Şımarıklıktan oluyor ama sen varya elime düştün zayıflatacağım seniiiapril daha önce yarıştın mı sorusu önemli unutmaevet amaç beraber zayıflamak ama ben kilo alıyorum neden
oo tamamdır tatlım :) burdan gunessel e koca bir melabaaaapridecım menün güzel sanada yazıyorum eşleşme yaptık motive olmak adına birbirimizi daha iyi motive ederiz diye düşündüm eşin sana sende ona emanetsin artık birbirinizi menülerini kontrol etmeniz lazım kaçamak yapıncada kızabilirsiniztanışın kaynaşın hatta senin eşin günessel ona göre
yaaa nerelisin diye sordum görmezden gelme beni prideeoo tamamdır tatlım :) burdan gunessel e koca bir melabaaaa
canım buldum seni en son 9. takımdan izne ayrılmışsın mart 2014 benden kaçmazyanlıs hatırlamıyosam en son 12 takım kaptanlıgındaydım o takım kapanmıstı benden sonra
kurallarda küçük değişiklikler var aslında diskalifiye şartları biraz değişti ama çok yok sanırım eskiyi bilmediğimdenkadınlar kulubu degısmıs tuaf olmus yadırgadım suantakımlardada degısen kurallar varmı acep yoksa benım bıldıklerımden devammı edıyoruz
april sana güveniyorum zayıflat beniseninki Şımarıklıktan oluyor ama sen varya elime düştün zayıflatacağım seniii
seni zayıflatacağım deadlineee kork !bendennn.....april sana güveniyorum zayıflat beni
spor yok maalesef.. bugün leslie grubundan bir eksi daha yicem sanırımCanım çok yememişsinki bu ne panik ? Su spor nerde
canım buldum seni en son 9. takımdan izne ayrılmışsın mart 2014 benden kaçmazoğlun hastaymış sanırım öyle okudum o zaman bak en son görüldüğün liste bu sanırım
***9.TAKIM 350.ETAP***ÜÇÜNCÜSÜ:124::124::124::124::124:
stubbornn(71.4/71.2/0.2/%0.28)
ddanes(56.9/56.5/0.4/%0.70)
kalinkaselin(74.3/74/0.3/%0.40)
kahvelikitap(74,5/74,5/0/%0)sabit
aysesu(63.8/63.2/0.6/%0.94)
dalin26(73.8/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izinlijeof(62.9/62.4/0.5/%0.40)önceki etapta bildirimde bulunmadı kilosu 2ye bölündü
dilemna(55.8/55.6/0.2/%0.36)
kurallarda küçük değişiklikler var aslında diskalifiye şartları biraz değişti ama çok yok sanırım eskiyi bilmediğimdenilk sayfada var bir oku gel istersen
İSPANYOLLA EŞLEŞTİN SEN EKSTRA DA ONDAN BİR FIRÇA DA YE BAKALIM AKILLAN SEN KUZUMMMMspor yok maalesef.. bugün leslie grubundan bir eksi daha yicem sanırım
Su 2 lt..
NEEE GOFRET Mİİİ GECE GECE HEMDEEEEE.. SEN ARTIK BENİM ORTAĞIMSIN.. LOREL İÇİN HARDY NEYSE, SÜHEYL İÇİN BEHZAT NEYSE, ŞABAN İÇİN RAMAZAN NEYSE SEN DE BENİM İÇİN ÖYLESİN DOSTUMMM
MERAK ETME SEN..ARTIK BİZ BİRBİRİMİZİN GLGRSİYİZ D İMİ JASMİNE
seni zayıflatacağım deadlineee kork !bendennn.....
kuzum son halin mi fotolar? baby çok şekersin hakkatten küçüksün ayyy bende koyacağım he heee=) he bidee var ya zekilik fışkırıyor seni de seviodum yaaa dahada çok sevdim
evet 73.8 mişsin eski kilonla baya fark var ama inşallah eskisinden zayıf ve mezun olarak ayrılırsın bu kezokudum canım kuralları bı degısıklık yok aynı.
9.takımdan ayrılmısım demekkı helal olsun hıc hatırlamadımvay canına 73 kıloymusum 80 e vurdum o sure ıcınde off yaaa hem ınıslı cıkıslı beneım cetvelım.
evet soledıgınde hatırladım oglum hastaydı cok hastanede yatıp cıkıyoruz devamlı.ıns bu son olur
ooohhhh.. missss.. yokmu arttırann...İSPANYOLLA EŞLEŞTİN SEN EKSTRA DA ONDAN BİR FIRÇA DA YE BAKALIM AKILLAN SEN KUZUMMMM
Vardır bebem bizim takım atarlı takım dikkat etmek gerekirooohhhh.. missss.. yokmu arttırann...
sinir stress atmak isteyen burayaa... gel vatandaaşşşş... geeellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?