april dalin26 yı buldım 350. etapta 73.8 le izne ayrılmış benden kaçrmı 2 dk sürdü bulmamVardır bebem bizim takım atarlı takım dikkat etmek gerekir
evet canım saglık soz konusu olunca gerısının onemı kalmıyor.ınsss agzın bal yesın busefer ıdeal kılomda ayrılmak ıstıyorum mezun olarak.takımın en dıslısı en cok kılo verenı kımse cıkarın karsımasağol canım küçüğüm küçük uzak olan en son sayılır bu eylülden takıma yeni girdiğim zamanlar ilki 2 yıl önce pek bir değişiklik yok
evet 73.8 mişsin eski kilonla baya fark var ama inşallah eskisinden zayıf ve mezun olarak ayrılırsın bu kezhadi bakalım geçmiş olsun oğluna ya sağlık sonuçta ayrılmak zorunda kalmışsın
bence sız benı denemeye almayın denedıkce boluncekte boluncek ortalama dırek cumadan lısteye sokunapril dalin26 yı buldım 350. etapta 73.8 le izne ayrılmış benden kaçrmı 2 dk sürdü bulmamşimdi listeye alabiliyoruz ama kilo almış ama nasıl yapcaz onu bilemedim 50 etap geçmiş gerçi 50 ye bölcezde ne dersin nasıl bişey yapalım deneme süremiz ne kadar olsun olmasın mı ne oluyor bana açıklamayla gelirsen kafam karışştı
evet canım saglık soz konusu olunca gerısının onemı kalmıyor.ınsss agzın bal yesın busefer ıdeal kılomda ayrılmak ıstıyorum mezun olarak.takımın en dıslısı en cok kılo verenı kımse cıkarın karsıma
CANIM UZUN SÜRE OLMUŞ SANKİ SIFIRDAN BAŞLIYOR OLABİLİR AMA BAKIP DÖNECEĞİMapril dalin26 yı buldım 350. etapta 73.8 le izne ayrılmış benden kaçrmı 2 dk sürdü bulmamşimdi listeye alabiliyoruz ama kilo almış ama nasıl yapcaz onu bilemedim 50 etap geçmiş gerçi 50 ye bölcezde ne dersin nasıl bişey yapalım deneme süremiz ne kadar olsun olmasın mı ne oluyor bana açıklamayla gelirsen kafam karışştı
aprilciğim onaylamazsa olmazbence sız benı denemeye almayın denedıkce boluncekte boluncek ortalama dırek cumadan lısteye sokunbak sonra dene suresınde motıvasyonum kırılırsa vıcdan azabı cekersınız
yok cnaım calısmıyorum ıs hayatım 5 sene once ılk bebeyle sona erdı.ev hanımı olmak daha ıyı geldı banaevet eşleşme zaten yapıyoruz seni bir gruba katıcam düşünüyorum şu an seni tanıyalım sana da bir grup bulucam aktifsin sanırım baya çalışıyormusun ne yapıyorsun
SUYU SEVMEZ Mİ ?yok cnaım calısmıyorum ıs hayatım 5 sene once ılk bebeyle sona erdı.ev hanımı olmak daha ıyı geldı bana
ben sıze tanıtıyım kendımı aktıfımdır genelde.dalın menulerı acımazsızdır dalın suyu sevmez dalın hırslıdır hemde cok
suyu sevmemeni sevmedim su iyidir candıryok cnaım calısmıyorum ıs hayatım 5 sene once ılk bebeyle sona erdı.ev hanımı olmak daha ıyı geldı bana
ben sıze tanıtıyım kendımı aktıfımdır genelde.dalın menulerı acımazsızdır dalın suyu sevmez dalın hırslıdır hemde cok
bende suyu sevmiyorum valla zorla içerim ....dimi ya deneyimli üye candırsuyu sevmemeni sevmedim su iyidir candırhadi bakalım sen zaten deneyimlisin kaptanlık falan yapmışsın gözümde artı biliyorsun buraları
evet suyu sevmıyorum.gunde 2 bardak ıcmıssem sukredıyorum 3 gun su ıcmedıgım bıle oluyo.gunde 2 lıtre su bana gore degıl malesef.mıdem bulanıyo susamadan su ıcınce.ıcım bayılıyo.ama dıyettede yakılan yagların toksınlerın suyla atıldıgınında bılıncıydeyım zorlada olsa ıcmeye calısıyorum.gunde 3 bardak su ıcsem 10 dkaıkada 3 kere tuvalete gıdıyorum anlamadımkı bende ne markayımSUYU SEVMEZ Mİ ?
evet cnaım bılırım buraları ısler nasıl yurur racon nedırsuyu sevmemeni sevmedim su iyidir candırhadi bakalım sen zaten deneyimlisin kaptanlık falan yapmışsın gözümde artı biliyorsun buraları
böbreklerin içinde iyi ama su içmek içine bişeyler katıp içmeyi denedin mi meyve falan yada limon sıkıp en azından 4 bardak içmelisin 1 lt olsun barievet suyu sevmıyorum.gunde 2 bardak ıcmıssem sukredıyorum 3 gun su ıcmedıgım bıle oluyo.gunde 2 lıtre su bana gore degıl malesef.mıdem bulanıyo susamadan su ıcınce.ıcım bayılıyo.ama dıyettede yakılan yagların toksınlerın suyla atıldıgınında bılıncıydeyım zorlada olsa ıcmeye calısıyorum.gunde 3 bardak su ıcsem 10 dkaıkada 3 kere tuvalete gıdıyorum anlamadımkı bende ne markayım
bende sevmiyorum ama şöyle alıştırdım kendimi ....hersaat başı bir bardak ilk iki hafta sık wcye gidiyorsun ama sonrasında vücut alışıyor...sen bilirsin canım ama deneyedebilirsinevet suyu sevmıyorum.gunde 2 bardak ıcmıssem sukredıyorum 3 gun su ıcmedıgım bıle oluyo.gunde 2 lıtre su bana gore degıl malesef.mıdem bulanıyo susamadan su ıcınce.ıcım bayılıyo.ama dıyettede yakılan yagların toksınlerın suyla atıldıgınında bılıncıydeyım zorlada olsa ıcmeye calısıyorum.gunde 3 bardak su ıcsem 10 dkaıkada 3 kere tuvalete gıdıyorum anlamadımkı bende ne markayım
evet denedım ıcıne lımon sırke karbonat koyarakta ıcmeyı denedım sonucböbreklerin içinde iyi ama su içmek içine bişeyler katıp içmeyi denedin mi meyve falan yada limon sıkıp en azından 4 bardak içmelisin 1 lt olsun bari
NASIL YOKMUŞ.. BUGÜN EN AZ 2 ML YAPACAKSIN O ZAMAN.. YANDIN SEEEENNN ELİMDEN ÇEKECEĞİN VAR.. VE NOLURSUN SEN DE BANA YAAAPPPP BÖYLEEEE..(SADOMAZOŞİST İSPANYOL)spor yok maalesef.. bugün leslie grubundan bir eksi daha yicem sanırım
Su 2 lt..
HADİ BAKALIM ORTİİİİİİhuu huuu.. yeni etrekşınlar olmuş burda..
tebiiikisidee... birimiz hepimiz hepimiz birimiz için demiş bir başka ünlü grup
Acıı yyoook... abur cubur ve kaçamak hiç yooookkk !!!
AY NASIL DAYANIYORSUN SUSUZLUĞA.. EN 3-4 LİTRE İÇİYORUM GÜNDE.. YAZIN 5İ GEÇİYORevet suyu sevmıyorum.gunde 2 bardak ıcmıssem sukredıyorum 3 gun su ıcmedıgım bıle oluyo.gunde 2 lıtre su bana gore degıl malesef.mıdem bulanıyo susamadan su ıcınce.ıcım bayılıyo.ama dıyettede yakılan yagların toksınlerın suyla atıldıgınında bılıncıydeyım zorlada olsa ıcmeye calısıyorum.gunde 3 bardak su ıcsem 10 dkaıkada 3 kere tuvalete gıdıyorum anlamadımkı bende ne markayım
bende onu deneyeceğim işyerindeyken 1,5lt pet şişeye bir limon sıkıyormuşsun su alkali su oluyormuş....yapacağım belki banada cazip gelirböbreklerin içinde iyi ama su içmek içine bişeyler katıp içmeyi denedin mi meyve falan yada limon sıkıp en azından 4 bardak içmelisin 1 lt olsun bari
ıcmeye calısıcam.ıcmem lazımbende sevmiyorum ama şöyle alıştırdım kendimi ....hersaat başı bir bardak ilk iki hafta sık wcye gidiyorsun ama sonrasında vücut alışıyor...sen bilirsin canım ama deneyedebilirsin
o yapmazsa biz yaparız artık pek ihtiyacın yok amaNASIL YOKMUŞ.. BUGÜN EN AZ 2 ML YAPACAKSIN O ZAMAN.. YANDIN SEEEENNN ELİMDEN ÇEKECEĞİN VAR.. VE NOLURSUN SEN DE BANA YAAAPPPP BÖYLEEEE..(SADOMAZOŞİST İSPANYOL)
HADİ BAKALIM ORTİİİİİİ
AY NASIL DAYANIYORSUN SUSUZLUĞA.. EN 3-4 LİTRE İÇİYORUM GÜNDE.. YAZIN 5İ GEÇİYOR
mide rahatsızlığın varsa dikkat et ben içimiyorum limonlu sade su güzeldir yabende onu deneyeceğim işyerindeyken 1,5lt pet şişeye bir limon sıkıyormuşsun su alkali su oluyormuş....yapacağım belki banada cazip gelir
NASIL YOKMUŞ.. BUGÜN EN AZ 2 ML YAPACAKSIN O ZAMAN.. YANDIN SEEEENNN ELİMDEN ÇEKECEĞİN VAR.. VE NOLURSUN SEN DE BANA YAAAPPPP BÖYLEEEE..(SADOMAZOŞİST İSPANYOL)
HADİ BAKALIM ORTİİİİİİ
AY NASIL DAYANIYORSUN SUSUZLUĞA.. EN 3-4 LİTRE İÇİYORUM GÜNDE.. YAZIN 5İ GEÇİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?