Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Vardır bebem bizim takım atarlı takım dikkat etmek gerekir
april dalin26 yı buldım 350. etapta 73.8 le izne ayrılmış benden kaçrmı 2 dk sürdü bulmam şimdi listeye alabiliyoruz ama kilo almış ama nasıl yapcaz onu bilemedim 50 etap geçmiş gerçi 50 ye bölcezde ne dersin nasıl bişey yapalım deneme süremiz ne kadar olsun olmasın mı ne oluyor bana açıklamayla gelirsen kafam karışştı

evet canım saglık soz konusu olunca gerısının onemı kalmıyor.ınsss agzın bal yesın busefer ıdeal kılomda ayrılmak ıstıyorum mezun olarak.takımın en dıslısı en cok kılo verenı kımse cıkarın karsıma

bence sız benı denemeye almayın denedıkce boluncekte boluncek ortalama dırek cumadan lısteye sokun bak sonra dene suresınde motıvasyonum kırılırsa vıcdan azabı cekersınız

evet eşleşme zaten yapıyoruz seni bir gruba katıcam düşünüyorum şu an seni tanıyalım sana da bir grup bulucam aktifsin sanırım baya çalışıyormusun ne yapıyorsun

CANIM UZUN SÜRE OLMUŞ SANKİ SIFIRDAN BAŞLIYOR OLABİLİR AMA BAKIP DÖNECEĞİM

evet eşleşme zaten yapıyoruz seni bir gruba katıcam düşünüyorum şu an seni tanıyalım sana da bir grup bulucam aktifsin sanırım baya çalışıyormusun ne yapıyorsun
yok cnaım calısmıyorum ıs hayatım 5 sene once ılk bebeyle sona erdı.ev hanımı olmak daha ıyı geldı bana
ben sıze tanıtıyım kendımı aktıfımdır genelde.dalın menulerı acımazsızdır dalın suyu sevmez dalın hırslıdır hemde cok

SUYU SEVMEZ Mİ ?

suyu sevmemeni sevmedim su iyidir candır hadi bakalım sen zaten deneyimlisin kaptanlık falan yapmışsın gözümde artı biliyorsun buraları

SUYU SEVMEZ Mİ ?
evet suyu sevmıyorum.gunde 2 bardak ıcmıssem sukredıyorum 3 gun su ıcmedıgım bıle oluyo.gunde 2 lıtre su bana gore degıl malesef.mıdem bulanıyo susamadan su ıcınce.ıcım bayılıyo.ama dıyettede yakılan yagların toksınlerın suyla atıldıgınında bılıncıydeyım zorlada olsa ıcmeye calısıyorum.gunde 3 bardak su ıcsem 10 dkaıkada 3 kere tuvalete gıdıyorum anlamadımkı bende ne markayım

böbreklerin içinde iyi ama su içmek içine bişeyler katıp içmeyi denedin mi meyve falan yada limon sıkıp en azından 4 bardak içmelisin 1 lt olsun bari

bende sevmiyorum ama şöyle alıştırdım kendimi ....hersaat başı bir bardak ilk iki hafta sık wcye gidiyorsun ama sonrasında vücut alışıyor...sen bilirsin canım ama deneyedebilirsin

spor yok maalesef.. bugün leslie grubundan bir eksi daha yicem sanırım
Su 2 lt..
NASIL YOKMUŞ.. BUGÜN EN AZ 2 ML YAPACAKSIN O ZAMAN.. YANDIN SEEEENNN ELİMDEN ÇEKECEĞİN VAR.. VE NOLURSUN SEN DE BANA YAAAPPPP BÖYLEEEE..(SADOMAZOŞİST İSPANYOL)
huu huuu.. yeni etrekşınlar olmuş burda..
tebiiikisidee... birimiz hepimiz hepimiz birimiz için demiş bir başka ünlü grup
Acıı yyoook... abur cubur ve kaçamak hiç yooookkk !!!
HADİ BAKALIM ORTİİİİİİ
AY NASIL DAYANIYORSUN SUSUZLUĞA.. EN 3-4 LİTRE İÇİYORUM GÜNDE.. YAZIN 5İ GEÇİYOR

böbreklerin içinde iyi ama su içmek içine bişeyler katıp içmeyi denedin mi meyve falan yada limon sıkıp en azından 4 bardak içmelisin 1 lt olsun bari
bende onu deneyeceğim işyerindeyken 1,5lt pet şişeye bir limon sıkıyormuşsun su alkali su oluyormuş....yapacağım belki banada cazip gelir

o yapmazsa biz yaparız artık pek ihtiyacın yok ama bende suyu severim 3 4 olmasada 2 olur yani hiç içmediğim zaman bile 1 litreyi kesin geçiyor

bende onu deneyeceğim işyerindeyken 1,5lt pet şişeye bir limon sıkıyormuşsun su alkali su oluyormuş....yapacağım belki banada cazip gelir
mide rahatsızlığın varsa dikkat et ben içimiyorum limonlu sade su güzeldir ya

valla hıc susamıyorumkı susama güdüm yok benım 3 gun su ıcmıyorum sonra aklıma gelıncede dudaklarım kurumus oluyo 1 bardak ıcıyorum okadar sadece kızartma yada tursu yemıssem cok ıcerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…